Close
Faqja 9 prej 16 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 158
    Antivirus -Llap- Maska e ardiana luzha
    Anëtarësuar
    19-11-2007
    Vendndodhja
    Ne mendjen tende!
    Postime
    1,008
    Citim Postuar më parë nga toni karlosi Lexo Postimin
    Sikurse xha qe ENVERI ka cof ashtu edhe py-dy-ky-ja e famshme do te shuhet,edhe ate shume shpejt.
    po fill ka fillu prej ly dy ky-see,qe jan shumtu.
    2011*Pse të pështyjmë rrugës, kur ka njerëz që e meritojnë fytyrës ...

Pasioni për shkencën Maska e KILI MERTURI
    Anëtarësuar
    23-01-2008
    Vendndodhja
    evropë
    Postime
    1,838
    Milit i ka hi vetja në qef e ju ka rrit mendja.

Nema ma e madhe sipas popullit është " tu rrit mendja!"

Këti cunit , qyran, ju ka rrit mendja se e ka bo ni emision në rtk.

Milaimi , nuk eshtë burr i mirë , e din njerzit që e njohin në Suedi e Norvegji , se edhe në Norvegji e kish bo bërllog ky moti!

Po ky tipi , është tinzarë , dhee dini ku prekë.
    Pastaj , qëllimi është që të bëj presjon gazetarëve/gazetareve !
    Kjo , sic edhe shumë të tjer e keni thënë , është metodë e vjetër e të jetuarit dhe sunduarit.

Milaimi , duhet të edukohet së pari si njeri!

Athu ku ke milazim trimi me qebverin e rrenes sot kur shkijet merrnin poza në uren e Mitrovices?!!!

Kili
    SHQIPERIA ËSHTË GJAKU IM QË NUK FALET!
    BAC , U KRYMB , E HASA PO MBURET ME KRYMBJEN E KOSOVES!
    Në dreq të mallkuar të gjithë antishqiptarët dhe tradhtarët e kombit!

Kurre me,ne kete FORUM Maska e woodstock
    Anëtarësuar
    13-04-2004
    Postime
    560
    Rroft Xhaxhi...
    I vetmi hero i kombit Adem Jashari

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-08-2005
    Postime
    435
    TE LARGOHET MENJEHERE NGA RTK ky gazetaruc u prishur e idiot. ESHTE TURP qe ky te kete vend ne gazetarine e Kosoves.
    TURP TURP TURP TURP TURP TURP TURP TURP.

i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anëtarësuar
    06-01-2008
    Postime
    7,780
    Citim Postuar më parë nga Harudi Lexo Postimin
    Shiqoni "gazetarin" e një dhe të vetmit televizion publik të Kosovës,si dhe dëgjoni fjalorin e tij prej rrugaqi,i cili kërcnon dhe ofendon gazetaren (një femër) me ...shikojeni!

http://www.youtube.com/watch?v=CCoHw463ugk
    More djal,un nuk i njoh se kush jan.
    Po me duket se ai gazetari ka te drejte.Nuk eshte shprehur me shum kultur,po ka te drejte,se si duhet te jete morali i nje gazetari.
    Ne kete rast,banal jan gazetaret e tjere.

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

The Clown

Citim Postuar më parë nga The Clown Lexo Postimin
    Po ky eshte katunar i drenices ....t'ishe kon mashkull skishe guxu hiq me fol more pis i pisave....veq hajt se sta lajne me kaq po t'zhdepin stupc nuk shkon larg.
    ju nga jeni nga parisi apo ....

Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

plaku

Citim Postuar më parë nga PLAKU Lexo Postimin
    bravo beni bravo, shko hiqe zhag koshtonicen me shkie ka hy ne Kosove
    auuuu po qe bese un e kam njek lepurin kah kohh qysh heret po mu ma habin nje pse po tregoni urrejtje dhe lokalizem kjo me dhem mua e sa per koshtunicen besoj qe ka burra me te mdhej se ti edhe un por un nje pote them jam krenar qe nuk jam lokalist nuk bej dallime me dukagjin llap drenic e kshtu me rradh per mua jan nejet un nuk vras ne emer te partis nuk jam i marr as i diot

Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

toni kalosi

Citim Postuar më parë nga toni karlosi Lexo Postimin
    A mos je edhe ti nga Drenica e ZEKES
    te siguroj qe nuk jam nga drenica jam nga prishtina qe nga viti ..74 e kendej dhe jam krenar qe kemi drenicen un as kujt sikam ber nje te keqe kam shok nga drenica llapi dugjini origjina ime esht nga nje fshat afer fush kosoves pra as gje nuk me lidh me drenic

Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

harudi

Citim Postuar më parë nga Harudi Lexo Postimin
    Aspak nuk e kam të qartë,se pse ti humb kohë këtu në këtë temë dhe sjellë gjëra që vetëm ti i di dhe në asnjë mënyrë nuk e argumenton (e kam fjalën për gazetaren*) për dallim nga ne të tjerët,që sjellim faktet më të reja për të bëmat e milaimit dhe atë të të filmuara!

Për milaimin si dhe sa është"gazetar sudez" dhe që po flitka vetëm të vërtetën di më shumë se ti,por t'ashti po komentojmë aktin dhe fjalorin e tij prej rrugaqi i cili e përdor në filmimin (linkun) që kam sjellë...

Ky milaimi është vetëm shembulli se,çfarë "gazetarë" profesionalistë punojnë në Televizionin Publik të Kosovës,kolegët e të cilit as që emituan ngjarjen për publikun,që në mënyrë perfide ky televizion (RTK) tash e 10 vite manipulon me shikuesin duke i lënë të sakatuar me informacion,gjë që është e drejtë e çdo qytetari që të informohet dhe obligim i çdo televizioni publik për ofrim të informacioneve,qoftë ajo edhe rasti i fundit i milaimit!

p.s.
    *nuk është çudi,mund të ndodhë shum lehtë në Kosovë,që SHIK-u të përpilojë një dosje për gazetaren dhe t'a plasojë tek mediat të cilat qeveria i kontrollon,identike me pohimet e tua...nëse vlerëson SHIK-u,se duhet mbrojtur "gazetarin" milaim.
    ju jo qe nuk keni argumende per milaim zeken por ju tregoni mllefin dhe urrejtjen qe keni ndaj ti kjo esht shum e vertet nese ju thot partia juaj ju jeni ne gjendje te beni qmos pra menje fjal ju tregoni urrejtje dhe lokalizem nder shqiptar kjo esht arguminti juaj i nderuar

Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230
    un ju deklaroj publikisht se nuk jam perkaras i PDK- as i AAK-S as i LDK-S
    nuk merem ne parti .... qashtja e ksaj gazetares esht pak a shum qeshtje poitike mos harroni rrejsh nga nje familje mmm lluka shum e njoftur no coment

Faqja 9 prej 16 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •