Close
Faqja 3 prej 7 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 65
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    23-02-2010
    Postime
    713
    Citim Postuar më parë nga uvejsa Lexo Postimin
    Per mua tregon senzacion, sepse po me duket fillimi i mbushjes se nje profecie te Muhammedit a.s. : "armpushimi mes nesh dhe te krishtereve" kjo eshte nje nga shenjat e afrimit te Kijametit.

Vetem hapi i pare eshte ky
    armepushim?
    pse deri dje kur nuk trasmetoheshin live faljet tek tv e vatikanit ishim ne lufte ne?
    Ky eshte problemi juaj, i besimtareve musliman, kujtoni vazhdimisht se ka lufte mes jush dhe pjeses tjeter te botes.
    A e di ti uvejsa qe 99% e popullsise evropiane as qe nuk do t'ia dije ekziston apo jo islami e jo me te jete ne lufte.

Mos i jepni kaq rendesi vetes se po te mendonte nate e dite per islamin bota nuk do kishte arritur deri ketu ku eshte.
    Edhe luftrat qe behen sot ne lindjen e mesme, nuk jane luftra fetare, jane luftra politike dhe ekonomike. Perseri gabimi juaj eshte se i shihni si luftra te krijuara enkas per te shkaterruar islamin.
    Islami, ashtu si dhe fete te tjera, eshte thjesht nje vegel ne doren e mjeshtrave qe modelojne boten si te ishte nje top plasteline,
    ku ka me mire se nje ideologji perfekte e shpelarjes se trurit per te pergatitur elemente te pershtatshem per nenshtrim mbareboteror.
    I support Papa Joseph Ratzinger.
    Me mire nje armik i zgjuar se nje mik budalla.

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anëtarësuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Keta nuk e kuptojne qe ata e transmetojne si pune Portokallie.
    Do shkrihen te gjithe tu qesh...

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-05-2009
    Postime
    1,130
    Citim Postuar më parë nga Kinney Lexo Postimin
    armepushim?
    pse deri dje kur nuk trasmetoheshin live faljet tek tv e vatikanit ishim ne lufte ne?
    Ky eshte problemi juaj, i besimtareve musliman, kujtoni vazhdimisht se ka lufte mes jush dhe pjeses tjeter te botes.
    A e di ti uvejsa qe 99% e popullsise evropiane as qe nuk do t'ia dije ekziston apo jo islami e jo me te jete ne lufte.

Mos i jepni kaq rendesi vetes se po te mendonte nate e dite per islamin bota nuk do kishte arritur deri ketu ku eshte.
    Edhe luftrat qe behen sot ne lindjen e mesme, nuk jane luftra fetare, jane luftra politike dhe ekonomike. Perseri gabimi juaj eshte se i shihni si luftra te krijuara enkas per te shkaterruar islamin.
    Islami, ashtu si dhe fete te tjera, eshte thjesht nje vegel ne doren e mjeshtrave qe modelojne boten si te ishte nje top plasteline,
    ku ka me mire se nje ideologji perfekte e shpelarjes se trurit per te pergatitur elemente te pershtatshem per nenshtrim mbareboteror.
    Sa mire me tingellon ajo shprehja : "deri dje ishim ne lufte", fatkeqesisht kinney edhe sonte jemi ne lufte, edhe neser gjithashtu.
    Nuk eshte ky veprim i Vatikanit kulmi i armpushimt, por eshte vetem guri i pare qe e hodhen ne themel.

Te jesh i sigurte, qe ne tere keto luftera Islami eshte pikesynimi, kurse te tjerat jane "me nje rruge dy pune".

ALLAHU EKBER Maska e unejsa
    Anëtarësuar
    08-02-2009
    Vendndodhja
    SHIJAK
    Postime
    695
    Citim Postuar më parë nga Dielli_ime Lexo Postimin
    Unejsa,

Nuk te lejohet ty t'i besh keto pyetje te krishtereve, pasi ti e di shume mire se po flas per Shpirtin Shenjt. Te respektova ne faktet qe ti m'i dhe nga Kurani. Besoj se edhe ti duhet ta kthesh respektin .

Paqja me ne!
    Me fal por nuk e kisha per te te munguar respekte por dhe pse e kam studiuar si fe krishterimin ka shume gjera qe per mua jan kontradiktore dhe nuk me kan bindur qe kur kam qen e vogel dhe qe nuk e kisha haberin se cfare ishte feja pastaj te bera pyetjen
    Ti pra lartesoje Zotin tend duke falenderuar dhe kerko nga Ai falje.

cherry blossom girl
    Anëtarësuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095
    Citim Postuar më parë nga Explorer Lexo Postimin
    Hap pas hapi >>>>> drejt Islamit ...

110:2.Dhe i pe njerëzit që po hyjnë turma-turma në fenë e All-llahut.
    Kisha vendosur te mos merrja pjese ne kete nenforum por nuk munda ti rrezistoja ketij postimi
    edhe kush Ratzinger...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    23-02-2010
    Postime
    713
    Citim Postuar më parë nga uvejsa Lexo Postimin
    Sa mire me tingellon ajo shprehja : "deri dje ishim ne lufte", fatkeqesisht kinney edhe sonte jemi ne lufte, edhe neser gjithashtu.
    Nuk eshte ky veprim i Vatikanit kulmi i armpushimt, por eshte vetem guri i pare qe e hodhen ne themel.

Te jesh i sigurte, qe ne tere keto luftera Islami eshte pikesynimi, kurse te tjerat jane "me nje rruge dy pune".
    ky eshte nje problem psikologjik i juaji.
    nuk eshte njeri ne lufte.
    kete kemi te mire ne shqiptaret te pakten, ne shqiptaret e shqiperise,
    feja nuk ka qene kurre motiv lufte apo perçarje,
    ne ne shqiperi uvejsa kur kemi festa fetare, muslimanet urojne te krishteret per pashke e festojne bashke duke thyer nje veze te kuqe, dhe te krishteret i vizitojne muslimanet per bajram kur festojne dhe hane embelsirat karakterisike te kesaj feste. Une e kam perjetuar vete kete se kishim tek hyrja pallatit familje te krishtera, muslimane dhe bektashie, dhe ja kalonim per bukuri.

Do ishte mire sikur te enderrosh me pak dhe te shikosh realitetin.
    I support Papa Joseph Ratzinger.
    Me mire nje armik i zgjuar se nje mik budalla.

EAGLE warrior Maska e MafiaWarz
    Anëtarësuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    Citim Postuar më parë nga Force-Intruder Lexo Postimin
    Keta nuk e kuptojne qe ata e transmetojne si pune Portokallie.
    Do shkrihen te gjithe tu qesh...
    qambarulla ngrrk ngrrk te udhezoft ne fen,rrugen e vertet te paqes dhe civilizimt

Boycott Force-Intruder !
    Boycott Force-Intruder !
    Boycott Force-Intruder !
    Boycott Force-Intruder !
    Boycott Force-Intruder !

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-05-2009
    Postime
    1,130
    Citim Postuar më parë nga Kinney Lexo Postimin
    ky eshte nje problem psikologjik i juaji.
    nuk eshte njeri ne lufte.
    kete kemi te mire ne shqiptaret te pakten, ne shqiptaret e shqiperise,
    feja nuk ka qene kurre motiv lufte apo perçarje,
    ne ne shqiperi uvejsa kur kemi festa fetare, muslimanet urojne te krishteret per pashke e festojne bashke duke thyer nje veze te kuqe, dhe te krishteret i vizitojne muslimanet per bajram kur festojne dhe hane embelsirat karakterisike te kesaj feste. Une e kam perjetuar vete kete se kishim tek hyrja pallatit familje te krishtera, muslimane dhe bektashie, dhe ja kalonim per bukuri.

Do ishte mire sikur te enderrosh me pak dhe te shikosh realitetin.
    Po mor kinney po, por une s'e kisha per shqiptaret, e kisha per luften Islamo-judokrishtere kudo ne bote.
    Mjafton tani ta ndezesh TV-ne dhe aty fjalen e pare do degjosh "terroristet islamik" jo arabe, jo iraniane, jo irakiane por ISLAMIK. Kjo flet vete, s'besoj qe ka nevoje per koment.

Me thuaj ti kush po e pengon realizimin e "Mbreterise se Madhe" prej Eufratit ne Nil dhe prej Sirise ne Medine? Kete po e pengon Islami dhe do e pengoje gjithmone, andaj dhe do te luftohet gjithmone nga jehudet (qe synim ne kete jete e kane ate Mbreteri), dhe nga vegla e tyre 'te krishteret' qe pavetedije po kontribojne ne hapjen e rruges per ardhjen e antikrishtit.

Ty edhe mund te te duken endrra te miat keto, por besoj qe me kohe do e kuptosh kete.

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga EuroStar1 Lexo Postimin
    A e di qe roma me vatikanin nuk kan asnje lloj lidhje ? Prandaj kur eshte hapur tema thot qe do kendoj live ne vatikan , ndersa me poshte thot ne xhamin e romes .....!!
    si ore nuk paskan asnje lloj lidhjeje? kane lidhje qe ç'ke me te. vatikani eshte ne mes te romes. xhamia eshte ne rome.
    lajmi eshte pikerisht ashtu siç e ka thene hapesi i temes...
    raivaticano do te jape faljen e se premtes ne xhamine e romes...
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  
    Vasudhaiva Kutumbakam

Me vjen keq qe po te kundershtoj por xhamija e romes me vatikanin jan goxha larg, dhe ne vatikan nuk te le kush te transmetosh hytbe, ndersa aty ku eshte xhamia do ti lene.
    Une kam qen vet ne Rome 6muaj prandaj flas me siguri. Afroje edhe pak mapp searsh dhe do bindesh
    Revolution 1848

Faqja 3 prej 7 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •