Close
Faqja 4 prej 7 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 65
    i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar më parë nga unejsa Lexo Postimin
    Arabet nuk kam perse ta pushtojne Romen por koha do tregoj madje po e tregon qe numri i muslimanve po ritet dhe do vijne nje dite qe do behet ajo qe Allahu i Madheruar thote ne Kuranin Famelarte. Sepse Cdo gje qe eshte then ne Kuran eshte realizuar i duhet ta dish se cdo shpikje qe eshte bere bazat i ka ne Kuran si per menyren si krijohet femija ne barkun e nenes si jane formuar malet sa qiek ka gjithsej por cdo gje.
    Allahu te udhezofte ne rrug te drejte.

ej kqyr pak qysh ta qesim iphone 4 para apple
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

ALLAHU EKBER Maska e unejsa
    Anëtarësuar
    08-02-2009
    Vendndodhja
    SHIJAK
    Postime
    695
    Citim Postuar më parë nga derjansi Lexo Postimin
    ej kqyr pak qysh ta qesim iphone 4 para apple
    a ka mundesi te perkethesh se cfar thua se une nuk te kuptoj absolutishte fare
    Ti pra lartesoje Zotin tend duke falenderuar dhe kerko nga Ai falje.

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga EuroStar1 Lexo Postimin
    Me vjen keq qe po te kundershtoj por xhamija e romes me vatikanin jan goxha larg, dhe ne vatikan nuk te le kush te transmetosh hytbe, ndersa aty ku eshte xhamia do ti lene.
    Une kam qen vet ne Rome 6muaj prandaj flas me siguri. Afroje edhe pak mapp searsh dhe do bindesh
    edhe une kam qene ne rome. tek ajo harta e mesiperme tregohet vatikani edhe xhamia... kuptohet qe nuk jane aq afer. po ç'lidhje ka?

pastaj eshte publike kjo gje: http://raivaticano.blog.rai.it/2010/...rai-religioni/
    La preghiera islamica del venerdì nello spazio web di Rai Vaticano/Rai Religioni
    Vasudhaiva Kutumbakam

Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    edhe une kam qene ne rome. tek ajo harta e mesiperme tregohet vatikani edhe xhamia... kuptohet qe nuk jane aq afer. po ç'lidhje ka?

pastaj eshte publike kjo gje: http://raivaticano.blog.rai.it/2010/...rai-religioni/
    La preghiera islamica del venerdì nello spazio web di Rai Vaticano/Rai Religioni
    Prandaj te thash edhe une qe nuk jan afer.
    Pastaj te jet per mua deshiroj qe ezani te kendohet mu ne mes te vatikanit, por gjithsesi ajo dite do vije qe ne gjith boten te degjohet vetem ezani dhe jo kembanat
    Revolution 1848

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    16-05-2010
    Postime
    192
    Prandaj te thash edhe une qe nuk jan afer.
    Pastaj te jet per mua deshiroj qe ezani te kendohet mu ne mes te vatikanit, por gjithsesi ajo dite do vije qe ne gjith boten te degjohet vetem ezani dhe jo kembanat
    .................................................. ..

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar më parë nga unejsa Lexo Postimin
    Me fal por nuk e kisha per te te munguar respekte por dhe pse e kam studiuar si fe krishterimin ka shume gjera qe per mua jan kontradiktore dhe nuk me kan bindur qe kur kam qen e vogel dhe qe nuk e kisha haberin se cfare ishte feja pastaj te bera pyetjen
    Djema, ne djep i paskan vene Biblen uvejses, prandaj ka ngelur keshtu......mos ja merrni per te keq.....ka gjithe jeten qe vret mendjen per kontradiktat e Bibles.....hahahhahhaha.......
    Jarigas

Citim Postuar më parë nga jarigas Lexo Postimin
    Djema, ne djep i paskan vene Biblen uvejses, prandaj ka ngelur keshtu......mos ja merrni per te keq.....ka gjithe jeten qe vret mendjen per kontradiktat e Bibles.....hahahhahhaha.......
    Aq shum ti ka trullos trut uvejsa , saqe ngaterron edhe emrat
    Kjo eshte UNEJSA
    Revolution 1848

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Aq shum ti ka trullos trut uvejsa , saqe ngaterron edhe emrat
    Kjo eshte UNEJSA
    Pse jane dy persona te ndryshem...!!!!!??????.....
    Une s'e kam vene re......
    Jarigas

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar më parë nga Kinney Lexo Postimin
    armepushim?
    pse deri dje kur nuk trasmetoheshin live faljet tek tv e vatikanit ishim ne lufte ne?
    Ky eshte problemi juaj, i besimtareve musliman, kujtoni vazhdimisht se ka lufte mes jush dhe pjeses tjeter te botes.
    A e di ti uvejsa qe 99% e popullsise evropiane as qe nuk do t'ia dije ekziston apo jo islami e jo me te jete ne lufte.

Mos i jepni kaq rendesi vetes se po te mendonte nate e dite per islamin bota nuk do kishte arritur deri ketu ku eshte.
    Edhe luftrat qe behen sot ne lindjen e mesme, nuk jane luftra fetare, jane luftra politike dhe ekonomike. Perseri gabimi juaj eshte se i shihni si luftra te krijuara enkas per te shkaterruar islamin.
    Islami, ashtu si dhe fete te tjera, eshte thjesht nje vegel ne doren e mjeshtrave qe modelojne boten si te ishte nje top plasteline,
    ku ka me mire se nje ideologji perfekte e shpelarjes se trurit per te pergatitur elemente te pershtatshem per nenshtrim mbareboteror.

Realisht ke te drejte ne shumicen e shkrimit , sepse sot mbizoteron mendimi , o je me mua o je kunder meje .

Por pjesa e fundit nuk eshte e sakt

ALLAHU EKBER Maska e unejsa
    Anëtarësuar
    08-02-2009
    Vendndodhja
    SHIJAK
    Postime
    695
    lol ne rrall te pare meso me ke po bisedon dhe sa per ate q eke shkruar ne kohen qe kam lindur une ka qen koha e xhaxhit enver nese e ke kuptuar ti se cfar kohe ka qen dhe se dyti nuk kam perse e vras mendjen se une e kam zgjellur rrugen time dhe di per biblen aqe shume sa ti se ke haberin fare dhe nuk e ke iden s eku e kisha une fillin e bisedes dhe ku desha te dilja une.

Pse jane dy persona te ndryshem...!!!!!??????.....
    Une s'e kam vene re......
    jemi 2 persona dhe personalitete krejtesishte te ndryshme nga njera tjera si ne mosh dhe ne shume aspekte te tjera.

Ku ta vesh re ti re cun kur ti i ke mendjen per laraska
    Ti pra lartesoje Zotin tend duke falenderuar dhe kerko nga Ai falje.

Faqja 4 prej 7 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •