Close
Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 43
    i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anëtarësuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220

Al Qaedan në dy xhami vrasin 80 besimtarë ahmadi

Lahore, 28 maj – Pas më se dy orë luftimesh, policët pakistanezë kanë marrë kontrollin mbi xhaminë në lagjen Model Town të Lahores, qytetit të dytë më të madh në këtë vend, kurse më pastaj edhe mbi një xhami tjetër në lagjen Garhi Shahu. Atentatorët të cilët kanë ikur nga vendi i ngjarjes ende janë duke i kërkuar. Në dy sulmet e sotme mbi këto dy xhami, përkatësisht mbi besimtarët e sektit fetar mysliman ahmadi që gjendeshin në to, kanë vdekur 80 persona, kurse rreth 140 të tjerë janë plagosur, por policëve u ka shkuar ndoresh të shpëtojnë rreth 2 000 besimtarë të tjerë. Sipas raporteve të BBC-së, terroristët ishin të armatosur me AK-47, me granata, kurse tre prej tyre kanë qenë kamikazë.

Përgjegjësinë për sulme e ka marrë një grup i armatosur i lidhur me al Qaedan. Sipas këtij grupi, pjesëtarët e sektit mysliman ahmadi nuk e pranojnë profetin Muhamed dhe ata duhet të braktisin Pakistanin apo të përgatiten për vdekje. Një dëshmitar pohoi se në mesin e të vrarëve gjendet edhe vëllai i ish-ministrit të Jashtëm Zafrrullah Khan.
    Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anëtarësuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Allahu i do dhe i con ne xhennet ata qe vrasin njerez ne xhami...
    Ai e di me se miri...

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    06-11-2007
    Postime
    342
    Shpresoj qe asnje Shqiptar nuk del nder sulmuesit, tani si dihet sepse po e 'mbrojme fene tone te paster' pak si shpesh.

i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anëtarësuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Nuk besoj se do gjejne perkrahje ne forum.Solidarizim mbase

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    09-12-2008
    Postime
    146
    keta se pari nuk jan musliman dhe as xhami nuk eshte kjo por eshte nje tempull i nje sekti, bile bile keta ne kushtetuten e pakistanit nuk shkruhen se jan musliman pastaj ky grup eshte ne luft te hapur ndaj muslimanve dhe kjo eshte hakmarrje ndaj asaj qe i kan bere keta muslimanve. shum servila te mediave te huja jeni bere qka te te servojn ata ju besoni

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    nese i kapin atentatoret le tju shtryshin bolet nje e nga nje plehave
    se na e banen *** dhe europen
    JO SEKS PARA MARTESE

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    17-05-2009
    Vendndodhja
    Dallas Texas
    Postime
    751
    O F_I po ti mer dhe sikur qen kufiri te ishe, nuk do kishe reaguar kaq shpejt ne cdo teme qe hapet per muslimanet.

Kjo ngjarje nuk ka te beje me fene islame, apo cfar besimi ka tjetri. keto jane thjesht hakmarje qe kane egzistuar vite me pare midis ketyre.

Ne pakistan ka te krishter hindu bdist dhe kerkush si ka ngacmu.

Pra ashtu si krishteret e shqiperis kane ligjin e kanunit mes tyre ashtu dhe keta

Mos filloni te na cani **** ashtu si e kini zakon

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    06-11-2007
    Postime
    342
    Citim Postuar më parë nga Mr Zeid Lexo Postimin
    O F_I po ti mer dhe sikur qen kufiri te ishe, nuk do kishe reaguar kaq shpejt ne cdo teme qe hapet per muslimanet.

Kjo ngjarje nuk ka te beje me fene islame, apo cfar besimi ka tjetri. keto jane thjesht hakmarje qe kane egzistuar vite me pare midis ketyre.

Ne pakistan ka te krishter hindu bdist dhe kerkush si ka ngacmu.

Pra ashtu si krishteret e shqiperis kane ligjin e kanunit mes tyre ashtu dhe keta

Mos filloni te na cani **** ashtu si e kini zakon
    Rrencak, http://www.google.com/search?hl=en&q...+church+attack

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    17-05-2009
    Vendndodhja
    Dallas Texas
    Postime
    751
    o sdi-gja kush je mer mos je ai kronike apo mesia??

Po si me the ne reputejshen boshnjak?? o malok i pazbutur njerve si ty un ju a beja me vize sa here te hynin ne tirone un jame tirons alidems e jo malok si ty

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    06-11-2007
    Postime
    342
    Gabel shkretinet je. Pa nder, pa krenari e pa burrni. Per $100 e ndrron fene si te paret e ty, bahesh edhe scientologist

Citim Postuar më parë nga Mr Zeid Lexo Postimin
    o sdi-gja kush je mer mos je ai kronike apo mesia??

Po si me the ne reputejshen boshnjak?? o malok i pazbutur njerve si ty un ju a beja me vize sa here te hynin ne tirone un jame tirons alidems e jo malok si ty

Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •