Close
Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 43
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    17-05-2009
    Vendndodhja
    Dallas Texas
    Postime
    751
    hahahah si the pa nder??? po ke me ndateron mu ti me veten tende qe e nxjer motren dhe nenen collak????

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    06-11-2007
    Postime
    342
    Citim Postuar më parë nga Mr Zeid Lexo Postimin
    hahahah si the pa nder??? po ke me ndateron mu ti me veten tende qe e nxjer motren dhe nenen collak????
    Nderi i ju Arabve te felliqte

A ja ke shite vajzat ala vellait tend per nuse te djalit? Mos prit, se kur te bahet 3-4 vjecareve u ulet vlera! Sa me pare t'ja nisesh aq me shume burra mund te marre kur te divorcohet here nga njeri here nga tjeteri.
    Ndryshuar për herë të fundit nga sdi-gja : 29-05-2010 më 12:10

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    Citim Postuar më parë nga sdi-gja Lexo Postimin

A ja ke shite vajzat ala vellait tend per nuse te djalit? Mos prit, se kur te bahet 3-4 vjecareve u ulet vlera! Sa me pare t'ja nisesh aq me shume burra mund te marre kur te divorcohet here nga njeri here nga tjeteri.
    Pse mose deshe qe ai ta ruaj per veti si ai shqiptari i greqis .!!!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    06-11-2007
    Postime
    342
    Citim Postuar më parë nga ganimet Lexo Postimin
    Pse mose deshe qe ai ta ruaj per veti si ai shqiptari i greqis .!!!
    Logjika talibane: o me perdhunu vajzen tende ti ose nipi yt, s'ka tjeter ne bote. Na qite faqen e zeze me keto martesa nar kushrinj, mesoni Arabisht e thoni qe jeni Arabt te pakten.

i/e regjistruar Maska e refet
    Anëtarësuar
    24-04-2007
    Postime
    553
    Citim Postuar më parë nga Force-Intruder Lexo Postimin
    Allahu i do dhe i con ne xhennet ata qe vrasin njerez ne xhami...
    Ai e di me se miri...
    sdi send taj , si mer vesh kto pune force

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    09-12-2008
    Postime
    146
    jeni ba si hijenat menjeher ne sulm ju islamofobist......ky sdi-gja tash ia dha temes tjeter kahje siq thot nje fjal ne po thojm qe ariu ky thot qe kembet e ariut.............

i larguar Maska e bindi
    Anëtarësuar
    17-10-2009
    Vendndodhja
    Ne bregdet
    Postime
    1,523
    Al Qaedan në dy xhami vrasin 80 besimtarë ahmadi
    çmenduri arabe ,nuk ia vlen te merret njeriu me keto te pa beset ,qe vrasin njerze duke kryer ritet e tyre fetare...,shume te pa bese ..., nuk pasken patur pike yndyre njeriu...!

Kurre me,ne kete FORUM Maska e woodstock
    Anëtarësuar
    13-04-2004
    Postime
    560
    Citim Postuar më parë nga abdulazizi Lexo Postimin
    keta se pari nuk jan musliman dhe as xhami nuk eshte kjo por eshte nje tempull i nje sekti, bile bile keta ne kushtetuten e pakistanit nuk shkruhen se jan musliman pastaj ky grup eshte ne luft te hapur ndaj muslimanve dhe kjo eshte hakmarrje ndaj asaj qe i kan bere keta muslimanve. shum servila te mediave te huja jeni bere qka te te servojn ata ju besoni
    Mire hajde po e zem se nuk qenkan musliman qenkan sekt...si mund nje sekt ti lufton 90% musliman te pakistanit???

Mediat e huaja servojne Ne Irak kaq te bytur ne Avganistan kaq te bytur? A mund ti mohosh ti keto,ke "argument"? Po ti more abdulaziz,Nuk ka dite qe nuk hedhin bomba ne Irak keta Talibana te ndyre, amos eshte edhe kjo rrene?
    Jo qenkan ahmadi! Po cka do qofsshin,si ti merre te drejten me i mbyt me marre jeten e dikujt kur nuk ia ke dhene ate???

Cka i paskan bere muslimaneve? Sipas teje? Hajde sqarohu
    I vetmi hero i kombit Adem Jashari

Skandinavien Maska e TetovaMas
    Anëtarësuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    Citim Postuar më parë nga Nice_Boy Lexo Postimin

Lahore, 28 maj – Pas më se dy orë luftimesh, policët pakistanezë kanë marrë kontrollin mbi xhaminë në lagjen Model Town të Lahores, qytetit të dytë më të madh në këtë vend, kurse më pastaj edhe mbi një xhami tjetër në lagjen Garhi Shahu. Atentatorët të cilët kanë ikur nga vendi i ngjarjes ende janë duke i kërkuar. Në dy sulmet e sotme mbi këto dy xhami, përkatësisht mbi besimtarët e sektit fetar mysliman ahmadi që gjendeshin në to, kanë vdekur 80 persona, kurse rreth 140 të tjerë janë plagosur, por policëve u ka shkuar ndoresh të shpëtojnë rreth 2 000 besimtarë të tjerë. Sipas raporteve të BBC-së, terroristët ishin të armatosur me AK-47, me granata, kurse tre prej tyre kanë qenë kamikazë.

Përgjegjësinë për sulme e ka marrë një grup i armatosur i lidhur me al Qaedan. Sipas këtij grupi, pjesëtarët e sektit mysliman ahmadi nuk e pranojnë profetin Muhamed dhe ata duhet të braktisin Pakistanin apo të përgatiten për vdekje. Një dëshmitar pohoi se në mesin e të vrarëve gjendet edhe vëllai i ish-ministrit të Jashtëm Zafrrullah Khan.

Rrace e poshtert . Po te kishte mbetur bota ne dominimin e tyre ,gjithemone shoqeria do te shkonte byth e n'krye.

i/e regjistruar Maska e Pa_doreza2
    Anëtarësuar
    02-11-2009
    Postime
    1,657
    Citim Postuar më parë nga sdi-gja Lexo Postimin

SDI-GJA te lumeshin duart s'everteta nuk m'shifet

Shi muha a moj Aishe se 9 vjet i ke rrafshu bolle te kame kreh dhe te kame lemu tashe n'gjerdek po dome me shku nje loje horze po dom me lu muslimante lutem per m'u ma mbrojne ''n'derin '' nses n'der ksaje mune i thu ? !!!
    S’çarmatosem sa t’jetë jeta!

Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •