Postuar më parë nga
bamatat
I nderuar Nestorp !
Keta gjakprishur , qe jane anetaresuar edhe ne kete forum shqiptar , nuk i ha meraku se Zani, apo Gaxhai , apo Namik Dokle bullgari apo Sali Serb Berisha , ngrene tre gishtat lart !
Keta gjarperinj zvarranik , gezohen qe shoket e tyre ngrene tre gishtat larte , sepse me kete gjejne shkakun per te perlyer popullin pikerisht me qelbesirllekun e tyre ! Dhe kjo eshte ironia , serbi te sulmon , serbi te gjakos dhe po serbi te akuzon se je serb ! E kupton se cfare po ndodh ?
Por ne qe e dime shume mire se cfare ka ndodhur dhe cili eshte realiteti i ngjarjeve , nuk mundet t'i leme keta antishqiptare te njollosin popullin tone !
Une sinqerisht , po ta them , kur kemi bere fjale me shoket atehere , kjo shenje eshte shpeguar si "liri", "barazi" dhe "vellazeri". As nuk e kam pase idene se paska serbe qe na ngritkan tre gishta lart ! Pastaj kete gjest e kane pase francezet me kuptimin qe une te thashe , perse duhet me marr serbet qe e kane me kuptimet e tyre ?
Tani na dalin keta zarbo dhe na tregojne neve se perse u ngritem neve ! Une vete humba para tek Sudja , isha atje kur policia filloi te masakronte kreditoret te cilet nuk po benin asgje pervecse po prisnin ndonje lajm dhe ne menyre sporadike bertiste ndonjeri ne drejtim te shtepise se Sudes ! Kjo acaroi gjendjen ne menyre te tille sa njerezit dolen ne rrugen e Kavajes duke kerkuar parate e tyre , sepse pane qe qeveria nuk preokupohej per ta, por per qetesine e Sudes!
Kjo histori vazhdoi disa dite ! Une te them te drejten megjithese kisha humbur para tek Sudja isha thjesht spektator ne dy apo tre tubime ! Por masakrimi pa asnje arsye te them te drejten me revoltonte edhe mua !
Por qe u bera aktiv ne ato levizje , ka qene sepse nje nga ditet kur populli i Tiranes po perleshej me policine me tulla dhe me gure afer Bankes , une isha shume metra larg sheshit , aty tek ura e lanes dhe isha thuajse spektator , kur nje nga keta majmunet, "polic" i veshur me uniforme laramane qe deri ate kohe na cau k..arin (te me falesh njemilion here per fjalorin , por edhe tani me kercen gjaku ne koke kur e kujtoj) duke fol serbisht me nje shokun e tij nja dhjete metra me tej , i bie mu ne fytyre dhe ne koke , me nje ato radiot e gjata prej hekuri nje plake nja 75 vjec , me shami te zeze ne koke . Plaka e shkrete u ca ne vetull dhe vetulla i ra mbi sy , u mbulua ne gjak dhe u plandos per toke ! Dhe a e di perse i ra ? Sepse dhe plake mavria , sikur ta dinte me ke kishte te bente, i ra pikes dhe i tha me dhimbsuri : -"cfare beni keshtu more djemo , kete s'e ben as serbi" !
Te them te drejten me kerceu gjaku ne koke dhe sic isha i rashe me koke atij "serbit" mu ne hunde , me sa kisha fuqine dhe e shtriva si lopa ne toke ! Mu sulen ata shoket e tij por u futa midis pallateve dhe iu ika !
Kjo ndodhi ne Tirane, shume dite para se te pelciste ne Vlore apo nga anet tona !
Dhe keta plehrat ketu ne forum na tregojne neve se u ngritem per serbin dhe per grekun , pra u ngritem per Saliun dhe kelyshet e tij ! C'ne jugu me shenjat e serbve , ne s'na ka lidhur asnjehere asnje gje me ta ? E kupton se cfare po flasin keta "te dhimbsurit" e Shqiperise ???!!!! Keta laro qe nuk ngopen ta shohin shqiptarin te vuaj ?
Dhe pastaj hajde dhe mbaj gjakftohtesine me keta lapangjoze !
Krijoni Kontakt