E rëndësishme: Pasi lani gojën, mos e shplani!
Mund t'ju duket idiotllik, por nuk është. Fluori që përmban pasta, duhet të japë efektin e tij. Nqs shpëlahet, nuk ka vlejtur për asgjë.
une perdor ate 3D. Believe it or not. Lol
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Me e lira....ME E MIRA !!!Si t’i zgjidhni pastat e dhëmbëve
Përdor disa lloje të pastave; sensodyne, elmex, denta med dhe tani mora dhe pastën më të re signal white now, nga kjo e fundit jam tejet e kënaqur. (:
Love has no limits
Ne pergjithesi te gjitha pastat e dhembeve bermbajne fluroide eshte nje kimikiat qe me shume i demton dhembet ,por ne radhe te pare demton trurin fluridation shume shpejt eshte perdorur nga Hitleri ne kampet e perqendrimin per te nenshtruar dhe zambifie te burgosurit per te hequr ndjenjen e protestes ,gjithashtu kimikati fluroide eshte duke u perdorur ne te gjithe Ameriken i holluar ne ujin e pijeshem beni researchi tuaj nese nuk besoni si "water florudation " me kete searche dhe eshte e njejta gje me pas beni dhe researchin tjeter " fluroide danger poisen dhe zgjidheni sipas mendjes qe sistemi matrix eshte ne influenxe nese e mundeni Matrix dhe te vendosni ne baze te researchiot tuaj mund te bindeni per ato qe lexoni kjo eshte kaq e fuqishme sa njeriu i zakonte nuk mund ta imagjinoje dot qe mund te ndodhe por ne realitet eshte fat te mbare
Euthynol,origjinale nga Anglia eshte pasta me e mire qe kam perdorur deri me tani.
I paskeni kursyer pikat dhe presjet zotëri, gjë që më mundoi sadopak ta kuptoj qëllimin thelbësor të mendimit tuaj të pasqyruar në shkronja.
Thatë se duhet përdorur uj me fluor dhe më pas "fluoride danger poison" (nuk e kuptova këtë të dytën)...
Vdes për dhëmbë të bardhë :d
Gjithësesi, ju falemnderit për këshillën.![]()
Love has no limits
Une perdor Crest dhe me duket shume e mire; pa asnje problem. Jam dakort qe nuk ka shume rendesi pasta e dhembeve por larja. Duhen lare cdo dite mengjes dhe ne darke, jo vetem per raste festash apo kur te vine miq. Nqs dhembet gjakosen gjate larjes dmth qe nuk i lan shpesh.
Moderator, e di vet ti...
Glister perdor dhe per mua eshte sh e mire si paste dhembesh.
Krijoni Kontakt