Close
Faqja 10 prej 12 FillimFillim ... 89101112 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 112
    Përshëndetje MALSORI, Beso
    unë ju thash se nuk jam i interesuar per personalitete as për politika se kush do ta ndertojë Shqipërinë, Tiranën dhe qytete tjera.
    Shkrimet tuaja dhe të tjerëve janë ato që më shtyjnë të mendoj se ky duhet të jetë Edi Rama dhe ja pse, po e tregoj ne¨formë anekdote:

"Në një familje të madhe po hanin darkë. I zoti i shtëpisë ua ndante ushqimin sipas punës që kishin bërë gjatë ditës dhe po pyet: Kush e prishi këtë, kush e theu atë, kush e dogji këtë tjetrën dhe të gjitha përgjigjet që erdhën ishin: "Nusja e ka bërë këto". ATëherë i zoti i shtëpisë tha Nusja do ta ketë copër më të madhe të bukës sepse kjo e vetmja qenka që paska punuar gjatë ditës, sepse gjate¨punës herë herë edhe ka dëmtime".

Pra, bazuar në këtë dhe bazuar në shkrimet tuaja se Edi Rama e bëri tiranën beton, i bojatisi shtëpitë, Guri i Kuq e Guri i zi, Sheshi SKënderbeu etje etj .... të shtyn të dyshosh se vetëm ky qenka personi që u munduaka për ta bërë Tiranën qytet. Shpesh duke e kritikuar dikë ia nxjerrim vlerat në shesh. Kështu këto të bëma të Edit i kam lexuar në shkrimet tuaja. Mbase Edit do t'i shkoj në mendje për ta bërë edhe një stacion autobusësh, sepse vërtet nuk ka kuptim një kryeqytet pa stacion autobusësh.

Vetëm po shtoj edhe këtë. Tiranën mund ta quajmë si të doni, por sapo të dalësh jashtë Tiranës, kalon në një ambient të fillimviteve të 90-ta, për të mos thënë edhe me herët. Tirana me qytetet tjera është larg së pakut për 20 vjet.
    "Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    E qysh mbeti tani,ka a po nuk ka stacion autobusesh Tirana??
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

Citim Postuar më parë nga e panjohura Lexo Postimin
    E qysh mbeti tani,ka a po nuk ka stacion autobusesh Tirana??
    Nuk ka .
    "Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Pritne KOSOVATRANS-in se do ua nderton nje stacion te autobuseve. Ky edi rama eshte zgjedh si kryebashkiaku me i mire para disa viteve, ndersa stacion te autobuseve nuk paska
    "Idea është Këshilltari më i mirë i Veprës"

life is a flower Maska e maryp
    Anëtarësuar
    02-05-2006
    Vendndodhja
    ne univers
    Postime
    3,897
    ju flisni per stacionin e autobuzave qe nuk dihet ku eshte, ndersa mua me ndodhi dicka me e bukur heren e fundit kur isha ne tirane..isha me ca miq te huaj dhe donim te shkonim nga hoteli ku rrinim ne nje vend tjeter qe nuk ishte shume larg, tja thuash as nje km me kembe, por ngaqe kishim bagazhe vendosem te merrnim nje taksi.. vemi tek taksisti dhe i themi vendin ku donim te shkonim..pergjigjja e taksistit ishte kjo: po ce do taksine, nga ana tjeter e sheshit eshte, shkoni ne kembe.........
    vallai nuk me kishte qelluar ndonjehere dicka e tille... kesaj i thone te kerkosh pune e te lusesh zotin qe te mos e gjesh
    NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar më parë nga maryp Lexo Postimin
    ju flisni per stacionin e autobuzave qe nuk dihet ku eshte, ndersa mua me ndodhi dicka me e bukur heren e fundit kur isha ne tirane..isha me ca miq te huaj dhe donim te shkonim nga hoteli ku rrinim ne nje vend tjeter qe nuk ishte shume larg, tja thuash as nje km me kembe, por ngaqe kishim bagazhe vendosem te merrnim nje taksi.. vemi tek taksisti dhe i themi vendin ku donim te shkonim..pergjigjja e taksistit ishte kjo: po ce do taksine, nga ana tjeter e sheshit eshte, shkoni ne kembe.........
    vallai nuk me kishte qelluar ndonjehere dicka e tille... kesaj i thone te kerkosh pune e te lusesh zotin qe te mos e gjesh
    po se nuk ja vlen ta ndezesh makinen per 1000lek

sa per temen cte them?? kane vetura mileti

i/e regjistruar Maska e Besoja
    Anëtarësuar
    24-07-2008
    Vendndodhja
    Prrenjas, Shqiperi
    Postime
    3,260
    Citim Postuar më parë nga ademgashi_dk Lexo Postimin
    Përshëndetje MALSORI, Beso
    unë ju thash se nuk jam i interesuar per personalitete as për politika se kush do ta ndertojë Shqipërinë, Tiranën dhe qytete tjera.
    Shkrimet tuaja dhe të tjerëve janë ato që më shtyjnë të mendoj se ky duhet të jetë Edi Rama dhe ja pse, po e tregoj ne¨formë anekdote:

"Në një familje të madhe po hanin darkë. I zoti i shtëpisë ua ndante ushqimin sipas punës që kishin bërë gjatë ditës dhe po pyet: Kush e prishi këtë, kush e theu atë, kush e dogji këtë tjetrën dhe të gjitha përgjigjet që erdhën ishin: "Nusja e ka bërë këto". ATëherë i zoti i shtëpisë tha Nusja do ta ketë copër më të madhe të bukës sepse kjo e vetmja qenka që paska punuar gjatë ditës, sepse gjate¨punës herë herë edhe ka dëmtime".

Pra, bazuar në këtë dhe bazuar në shkrimet tuaja se Edi Rama e bëri tiranën beton, i bojatisi shtëpitë, Guri i Kuq e Guri i zi, Sheshi SKënderbeu etje etj .... të shtyn të dyshosh se vetëm ky qenka personi që u munduaka për ta bërë Tiranën qytet. Shpesh duke e kritikuar dikë ia nxjerrim vlerat në shesh. Kështu këto të bëma të Edit i kam lexuar në shkrimet tuaja. Mbase Edit do t'i shkoj në mendje për ta bërë edhe një stacion autobusësh, sepse vërtet nuk ka kuptim një kryeqytet pa stacion autobusësh.

Vetëm po shtoj edhe këtë. Tiranën mund ta quajmë si të doni, por sapo të dalësh jashtë Tiranës, kalon në një ambient të fillimviteve të 90-ta, për të mos thënë edhe me herët. Tirana me qytetet tjera është larg së pakut për 20 vjet.
    Përshëndetje Adem!

Duke qënë se jemi në një moshë burrërore,nuk bëjmë mirë t'i dridhemi muhabetit.Këtu tema që hape ti,bën fjalë pse nuk ka stacion autobuzësh në Tiranë dhe nuk të bënte zemra të thoshe se pse Edi Rama,në këto 10 vjet të qeverisjes së tij,nuk e ndërtoi.Unë mendoj se ti këtë temë e hape se mendove gabimisht që atë punë duhej ta kishte bërë qeveria e Berishës!Këtu mendoj unë "gabove" ti se ndryshe nuk do ta hapje këtë muhabet.Shejtani fle e unë pse ta zgjoj?
    Sa për atë historinë e nuses,e kam ditur me kohë por krahasimi është i gabuar në këtë rast.Nuk është ai punëtori jo.Ai edhe në rastin e grevës dështoi.Besoj se ti e ndoqe dhe nuk e mbështeti askush.Edhe pse atë grup intelektualësh ti nuk e pranove si të tillë.Edhe ata nuk ishin dakort.Ata dinë ca më shumë se ne o Adem.Se janë 400 e ne dy jemi.
    E sa për atë se sa të dalësh jashtë Tiranës,të mbushen mushkëritë me ajër të pastër.E nëse ti mendon se Tirana është 20 vjet përpara qyteteve të tjera,e para më bëhet qefi që kemi një kryeqytet të madh dhe që do bëhet i bukur nesër,por mos kujto se e bëri Edi me lekët e tij.Ti e di që edhe ato që janë bërë, me taksat e qytetarëve.
    Sa për atë që të shtykemi ne të mendosh se ky është Edi Rama,duhet të kuptosh se për kë të flasim atëhere për Tiranën kur kryetar bashkie është ai?Mos duhet kur të flas për Tiranën t'i drejtohem kryetarit të komunës së Mamurrasit?!
    Ndaj duhen ndarë gjërat miku im.

i/e regjistruar Maska e saura
    Anëtarësuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    3,498
    Sa fantazi qe keni more se me knaqet ...ky forum ka gallat ...
    Per malsoret e kisha fjalen
    Nuk u merke vesht çfare je as mish as peshk ,nejse mu nuk me prishet gjaku shume ,duke shkruj do mesosh te shkruash.....
    Ndryshuar për herë të fundit nga saura : 20-05-2010 më 17:33
    L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.

i/e regjistruar Maska e Linda5
    Anëtarësuar
    03-10-2007
    Postime
    7,276
    Citim Postuar më parë nga saura Lexo Postimin
    Sa fantazi qe keni more se me knaqet ...ky forum ka gallat ...
    Rrusho trego mi,se mir selvin deshe me na e heq prej aty,po trego ka pas stacion autobuzash me shku ne Peqin
    Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.

i/e regjistruar Maska e saura
    Anëtarësuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    3,498
    Citim Postuar më parë nga Linda5 Lexo Postimin
    Rrusho trego mi,se mir selvin deshe me na e heq prej aty,po trego ka pas stacion autobuzash me shku ne Peqin

po mi ''Peqini'' ka goca te bukra :P
    Po nga qe nuk kane fuqi me shku ne Peqin ,kshu se u ngaterova nuk ka autobuza ,bohen keq kto e fillojne me fantazu rrusho ahahaha
    L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.

Faqja 10 prej 12 FillimFillim ... 89101112 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •