Epo shyqyr se u lodhen dhe militantet e Sales duke numeruar sa here ne dite shkonin ne WC keta te Rames.
Ja urime.
Epo shyqyr se u lodhen dhe militantet e Sales duke numeruar sa here ne dite shkonin ne WC keta te Rames.
Ja urime.
Më i fortë? Në partinë e tij e ke fjalën? Ndoshta, por në popull ka humbur shumë shumë pikë me këtë grevë fallco nga fillimi deri në fund. Ishte aq fallco si ndërmarrje sa kryeqyteti u gajas me ta për 20 ditë, aq shumë e braktisi Tirana grevën e famshme sa gjatë ditës nuk qëndronte asnjë qytetar para çadrave (imagjino Tirana ka 700 mijë) e u detyruan të marrin protestues me 20 mijë lek pagesë.
Rama humbi, e tregoi edhe njëherë që s'ia ka haberin nga politika, në fakt vetë e ka thënë që s'jam politikan dhe amatorizmin e tij në politikë e ka treguar me dhjetra herë, që ke kodi (që e hartoi vetë), që te situata paszgjedhore e deri në ditën e sotme (kur ndërmori një grevë që i vuri popullin dhe ndërkombëtarët kundra).
Life's too short to remove USB safely.
kam mendimin se ngjela ndoka zokaj te shohin mundesin e punsimit ne teatrin kombetar ,aktore te vertet per tu patur zili
Nje grev akra kadabra , vetem shkopi magjik i mungontePër mendimin tim Greva dështoi dhe shumë keq madje, ishte e dështuar që në fillim kur nisi.
Rendesi ka qe u mbydh dhe jeta e njerzve ne tiran te filloj normalitetin.
Jeto sot se neser nuk i dihet
Nuk e besoj derisa te hiqen çadrat.
Cdo gje eshte relative...
Krijoni Kontakt