Close
Faqja 76 prej 107 FillimFillim ... 2666747576777886 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 751 deri 760 prej 1066
    i/e regjistruar Maska e juanito02
    Anëtarësuar
    09-07-2007
    Postime
    2,964
    Po mor po.
    gerrmo tare germo se gopin e semes do gjesh.
    Keshtu eshte dhe kjo puna. Kaloni ne orgasme vetem nga sajesa minimale qe as shtojne pike ndokund as ulin.
    Dhe beni dua Rames se gati qene protestuesit te hidheshin per dhune qe fatmiresisht ai i frenoi.
    Po su pergjigj Saliu dhe kete radhe ska me pastaj gjeni gjiriz e futuni se fuqi nuk kini te perballoni popullin.
    Tensioni social ka vajtur ku smban me dhe ne paste tubim tjeter kaq te madh as vete Rama ska per ta kontrolluar dot.
    Me keto meruni jo me qime by*the si ato me lart.
    Mos harroni qe popullin kete radhe e ka pala tjeter skeni gje fare ju.
    Ndryshuar për herë të fundit nga juanito02 : 16-05-2010 më 03:48
    Albania Uber Alles

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar më parë nga juanito02 Lexo Postimin
    Po mor po.
    gerrmo tare germo se gopin e semes do gjesh.
    Keshtu eshte dhe kjo puna. Kaloni ne orgasme vetem nga sajesa minimale qe as shtojne pike ndokund as ulin.
    Dhe beni dua Rames se gati qene protestuesit te hidheshin per dhune qe fatmiresisht ai i frenoi.
    Po su pergjigj Saliu dhe kete radhe ska me pastaj gjeni gjiriz e futuni se fuqi nuk kini te perballoni popullin.
    Tensioni social ka vajtur ku smban me dhe ne paste tubim tjeter kaq te madh as vete Rama ska per ta kontrolluar dot.
    Me keto meruni jo me qime by*the si ato me lart.
    wowwww
    Duhet tia dime per nder Rames qe nuk i la katunaret te shkateronin shtetin..!
    Or qyq, por katunaret vet Rama i kishte thirrur , bile me pagese e nese nuk bindesh shikoje ketu

e pastaj hajde na thuaj per tensionin social.
    Nuk hidhet shteti me mercenare or mik.
    Shqiperia ka probleme vertet, por cdo dite e me shume po i afrohet Europes. Perpjekjet e Rames per ta penguar kete gje demtojne edhe ata mjerane qe dalin ne mitingjet e tij per 15 mije lek te vjetra.
    Por jan me teper te varfer ne shpirt se ne sofer.
    Fali Zot, se aq dine.- tha Jezusi kur po e gozhdonin
    Unë jam njeri i thjeshtë.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    o 2065..

Kesaj gruas ti ngrini lapidar per se gjalli ne Tirane..

nuk kam pare nje grua Trime si kjo..

hallall e ka ujin e selites qe ka pire..

kush do jet kjo fisnike?

Dark Angel Maska e smokkie
    Anëtarësuar
    08-01-2004
    Vendndodhja
    verdalle
    Postime
    1,137
    Jo se eshte dhe pjesa e trete.
    Hajde te diskutojme "sa lek mendoni se jane ne zarf: 1000, 2000, 5000?"

http://www.youtube.com/watch?v=wEgjfJeCVVk&feature=related
    Cdo gje eshte relative...

heretic Crusoe Maska e darwin
    Anëtarësuar
    25-08-2004
    Vendndodhja
    under the microscope
    Postime
    1,918
    Citim Postuar më parë nga 2043 Lexo Postimin
    Perpjekjet e Rames per ta penguar kete gje demtojne edhe ata mjerane qe dalin ne mitingjet e tij per 15 mije lek te vjetra.
    20

dhe nuk është nevoja e tv për ta ditur këtë gjë.. ata të tjerët pastaj, që "po mbahen me serume", e kanë gjobën e lartë goxha për çdo ditë qëndrim-kampingu që ua regjistron partia .. qejfi është që të rrinë sa më shumë dhe në fund t'i paguajë kryetari nga lekët e veta.. personale, me një fjalë..

insh-all-llah
    Prektora

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    u c'vleresua fare kjo palaco-parti me nick PS.

keshtu eshte kur behen tufe bashke .. nje batalion gazetare-ruspijash.. tip kokodhim e anil bashe.. rrugecerit si ed shalsi me shoke.. mantenutat si led shamk e olt e dade.. me goxillat e ppsh-se si gramoz e namik.. kameleone si tak ngjel e ndokë.. e ushtare kan keta katundare qe ndajn parate ne trotuarë..
    turp i madh..

e duan keta pushtet..
    tmerr..

i/e regjistruar Maska e mesuesi_1
    Anëtarësuar
    27-06-2009
    Vendndodhja
    ne shkolle
    Postime
    2,050
    i ka ardhur fundi kete rradhe ..... nuk do ti shpetojne dot ndeshkimit nga elektorati i tyre .....
    "They will not control us, We will be victorious"

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    01-11-2009
    Postime
    160
    Citim Postuar më parë nga Brari Lexo Postimin
    Kesaj gruas ti ngrini lapidar per se gjalli ne Tirane..

nuk kam pare nje grua Trime si kjo..

hallall e ka ujin e selites qe ka pire..

kush do jet kjo fisnike?

http://www.youtube.com/watch?v=bNX4iLNFZeQ

Pa dashur te gjykoj te tjerat (sepse i takon shtetit te vendose nese Greva eshte e lejuar dhe ta lejoje ose pa leje dhe ta shperndaje) - ne ate filmim shikohet :
    - nje 60 vjecare me floke me te oksigjenuara se Bjondet Sllave
    - me nje fjalor qe jo shume do ta perdornin (si femer qe eshte)
    - jo asnjanese (duket qarte qe eshte anti PS)

Une them jo vetem lapidar por edhe nje vend ne Parlament (se ne cilen ane te parlamentit, vetekuptohet )

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-06-2002
    Postime
    278
    Edi Rama thote nje propozim te arte:- "komisioni i Venecias te numeroje votat ne kutite e votimit" per hir te trasparences... ....Ja te jap dhe une nje propozim meqe te gjithe duan trasparence ne emer te popullit..... Propozim floriri per Mua! Kerkoj qe, ne "Komisionin e Venecias" te çojme edhe kutite e votimit te zgjedhjeve te 2005-es nga te cilat do dalin parregullsi te mjaftueshme, biles te medha! Pra parlamenti i mandatit te parafundit qe doli nga zgjedhjet e 2005-s nuk eshte i legjetimuar. PRA EDHE KODI I FUNDIT ZGJEDHOR i cili ben Ata si rrjedhim eshte nul (ose duhet te jete i tille)! Ky kod ben qe nje njeri i thjeshte s'ka asnje mundesi (sepse eshte e pa vlere=e kote!) te kandidohet per deputet, nese nuk ka lejen e te plotfuqishmit, nje nga dy udheheqesit kryesor Edi e Sali qe votuan kete kod (te bere si nje kostum me porosi per Ta!) Ky kod nuk i hap rruge as partive te vogla jo me nje qytetari te thjeshte! Kjo do ti hapte vertet udhe "Politikave te Reja" ne Shqipei dhe sidomos njerezve te rinj. Ky kod lejon kryebashkiakun te rizgjidhet me shume se dy here , sa here te doje...ky kod nuk detyron kryebashkiakun te terhiqet nga posti para se te kandidohet per tu bere kryaminister...ky kod lejon kryebashkiakun te behet kryesminister dhe te drejtoje tere parlamentin pra te gjithe ligjevenesit pa qene ai vete i zgjedhur me voten e popullit!...PROPOZIM FLORIRI Kerkoj qe "Komisioni i Venecias" te merret gjithnje, perjete me numerim votave tona per te na mbrojtur nga parregullsite qe bejne komisioneret e partive te medha pra te PS-PD!

KAM APO S'KAM ZE EDHE UNE TE SHOH TE GJITHA VOTAT KU KAN SHKUAR APO KAN VETEM PREPOTENTET???!!!

...e bukur ishte se sot profesor Pellumbi ka kuptuar rrezikun ku ka hyre Shqiperia (dhe kerkon dialog dhe leshime nga palet)...po pse... duhej te ishe profesor qe ta kuptoje ne diten e 16 dite qofte, edhe 17 qofte...te kuptosh ate qe ka kuptuar shumica e popullsise se Tiranes!
    Ndryshuar për herë të fundit nga artur : 16-05-2010 më 07:54

Lab 100% Maska e Station
    Anëtarësuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipëri
    Postime
    6,624
    Citim Postuar më parë nga Brari Lexo Postimin
    Msues.. very thanks per ate Videon..

ajo gruaja eshte populli i Shqiperise..
    ajo eshte nje heroine..

Ajo ja perplasi ne fytyre monstres edvin.
    jan 4 gjerpernj tha qe duan luften..
    cfar mrekullie..

bravo kameramani..

Brava Guximtares ..

Pa e takuar ate grua nuk e le..
    Ajo eshte HEROINE E KOMBIT..
    Hahahahahahaha une e dija se beje vet ti por ti qenke k*oqe me gjith mend.

Faqja 76 prej 107 FillimFillim ... 2666747576777886 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •