Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 21
    £u & £i Maska e xlindax
    Anëtarësuar
    10-02-2007
    Vendndodhja
    Italy
    Postime
    733
    Citim Postuar më parë nga Dorontina Lexo Postimin
    ================================
    shum e bukur kjo ...vertet dhembet duhet mi la dhe u kujdes per to, nji gja i bej pyetje vetes???
    kur thojn dentistet duhet ndrru brusha qdo 6 muj ?
    e uji qe pihet me gojê ne shishe duhet hargju per 24 orê se zhvillohen bakterit _
    po andaj brusha si ajo rrin 6 muj ??? a nuk mblidhen bakterit ne brushe ???
    une e laj shpesh brushen e qes ne nji gotê me pak varikin ose ufull 24 orê..
    disa i lajn dhembet me kryp e disa me bicarbonade (sodê buke) per tu zbardh por kot...ata qe mbajn gojen mbyll kan dhembet me ta bardh , dhe ata qe pin duhan , kafe dhe qaj kan dhambet me te sarihta ...
    Vertet e lan me varikin furcen ?????
    Ogni xsona che passa nella mia vita è unica...
    Xkè lascia un poco di se..
    E prende un poco di me.

back to origin Maska e ☆Angie☆
    Anëtarësuar
    02-11-2007
    Vendndodhja
    Skyline
    Postime
    2,559
    E rëndësishme: Pasi lani gojën, mos e shplani!

Mund t'ju duket idiotllik, por nuk është. Fluori që përmban pasta, duhet të japë efektin e tij. Nqs shpëlahet, nuk ka vlejtur për asgjë.

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    une perdor ate 3D. Believe it or not. Lol
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Si t’i zgjidhni pastat e dhëmbëve
    Me e lira....ME E MIRA !!!

Gjurmë në Pentagram ♪... Maska e symphony
    Anëtarësuar
    04-06-2009
    Vendndodhja
    Në luginën e dashurisë.
    Postime
    2,622
    Përdor disa lloje të pastave; sensodyne, elmex, denta med dhe tani mora dhe pastën më të re signal white now, nga kjo e fundit jam tejet e kënaqur. (:
    Love has no limits

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    29-03-2008
    Postime
    12
    Citim Postuar më parë nga SinFoni@ Lexo Postimin
    Përdor disa lloje të pastave; sensodyne, elmex, denta med dhe tani mora dhe pastën më të re signal white now, nga kjo e fundit jam tejet e kënaqur. (:
    Ne pergjithesi te gjitha pastat e dhembeve bermbajne fluroide eshte nje kimikiat qe me shume i demton dhembet ,por ne radhe te pare demton trurin fluridation shume shpejt eshte perdorur nga Hitleri ne kampet e perqendrimin per te nenshtruar dhe zambifie te burgosurit per te hequr ndjenjen e protestes ,gjithashtu kimikati fluroide eshte duke u perdorur ne te gjithe Ameriken i holluar ne ujin e pijeshem beni researchi tuaj nese nuk besoni si "water florudation " me kete searche dhe eshte e njejta gje me pas beni dhe researchin tjeter " fluroide danger poisen dhe zgjidheni sipas mendjes qe sistemi matrix eshte ne influenxe nese e mundeni Matrix dhe te vendosni ne baze te researchiot tuaj mund te bindeni per ato qe lexoni kjo eshte kaq e fuqishme sa njeriu i zakonte nuk mund ta imagjinoje dot qe mund te ndodhe por ne realitet eshte fat te mbare

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    26-03-2010
    Postime
    60
    Euthynol,origjinale nga Anglia eshte pasta me e mire qe kam perdorur deri me tani.

Gjurmë në Pentagram ♪... Maska e symphony
    Anëtarësuar
    04-06-2009
    Vendndodhja
    Në luginën e dashurisë.
    Postime
    2,622
    Citim Postuar më parë nga Petrit.d Lexo Postimin
    Ne pergjithesi te gjitha pastat e dhembeve bermbajne fluroide eshte nje kimikiat qe me shume i demton dhembet ,por ne radhe te pare demton trurin fluridation shume shpejt eshte perdorur nga Hitleri ne kampet e perqendrimin per te nenshtruar dhe zambifie te burgosurit per te hequr ndjenjen e protestes ,gjithashtu kimikati fluroide eshte duke u perdorur ne te gjithe Ameriken i holluar ne ujin e pijeshem beni researchi tuaj nese nuk besoni si "water florudation " me kete searche dhe eshte e njejta gje me pas beni dhe researchin tjeter " fluroide danger poisen dhe zgjidheni sipas mendjes qe sistemi matrix eshte ne influenxe nese e mundeni Matrix dhe te vendosni ne baze te researchiot tuaj mund te bindeni per ato qe lexoni kjo eshte kaq e fuqishme sa njeriu i zakonte nuk mund ta imagjinoje dot qe mund te ndodhe por ne realitet eshte fat te mbare
    I paskeni kursyer pikat dhe presjet zotëri, gjë që më mundoi sadopak ta kuptoj qëllimin thelbësor të mendimit tuaj të pasqyruar në shkronja.
    Thatë se duhet përdorur uj me fluor dhe më pas "fluoride danger poison" (nuk e kuptova këtë të dytën)...
    Vdes për dhëmbë të bardhë :d

Gjithësesi, ju falemnderit për këshillën.
    Love has no limits

***VIP***
    Anëtarësuar
    26-08-2008
    Postime
    800
    Une perdor Crest dhe me duket shume e mire; pa asnje problem. Jam dakort qe nuk ka shume rendesi pasta e dhembeve por larja. Duhen lare cdo dite mengjes dhe ne darke, jo vetem per raste festash apo kur te vine miq. Nqs dhembet gjakosen gjate larjes dmth qe nuk i lan shpesh.
    Moderator, e di vet ti...

i/e regjistruar Maska e kryenece
    Anëtarësuar
    17-01-2005
    Postime
    167
    Glister perdor dhe per mua eshte sh e mire si paste dhembesh.

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Kuriozitete ne Islam !!!
    Nga fisniku-student në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 209
    Postimi i Fundit: 10-10-2017, 04:03
  2. A ndikon keq pastrimi i dhembeve te dentisti.?
    Nga astriku në forumin Mjeku për ju
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 05-03-2009, 03:11
  3. Stomatologji
    Nga Shpirta në forumin Mjeku për ju
    Përgjigje: 83
    Postimi i Fundit: 20-01-2009, 06:24
  4. Cilet jane faktoret kryesore kur zgjidhni nje makine?
    Nga panchovilla në forumin Votime dhe sondazhe
    Përgjigje: 46
    Postimi i Fundit: 30-06-2006, 06:15
  5. Zgjidhni Miss Albania 2002 ne forum
    Nga Albo në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 138
    Postimi i Fundit: 10-10-2002, 18:35

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •