Close
Faqja 12 prej 15 FillimFillim ... 21011121314 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 111 deri 120 prej 141
    i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar mė parė nga muslimani72 Lexo Postimin
    po de ju nuk e beni vella asnjehere kur eshte musliman, kur eshte shka normal; qe eshte vellau i juaj psh .TADIQI, KQIRA,FORCE -INTRUDER dhe disa antare tjere te ketij forumi

e shihni sa e thjeshte nuk jemi ne vellezer me ju vetem pose jemi musliman ,ani se jemi shqiptare,me qene shka serb apo grek per juve seshte problem hehehe
    Une vella kam vetem 1. Te tjeret jane bashkeatdhetare.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    13-05-2009
    Postime
    795
    Citim Postuar mė parė nga mia@ Lexo Postimin
    Une vella kam vetem 1. Te tjeret jane bashkeatdhetare.
    eu bre sa e lehte qe je ne tru , po a nuk e lexon temen, eshte puna per vella ,jo per bashkeatdhetare??

me intereson ta di mua cfar me ke???

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    mia si je mori motra ime
    JO SEKS PARA MARTESE

Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    eu bre sa e lehte qe je ne tru , po a nuk e lexon temen, eshte puna per vella ,jo per bashkeatdhetare??

me intereson ta di mua cfar me ke???
    Lere se ty po te derdhen trute jashte.
    Nuk mund te quaj vella nje qe nuk eshte pjese e familjes sime. Ti e lejon motren tende te takoje vellezerit fetare ne rruge? Nese jo. Ata nuk jane vellezerit e tu. Keni te perbashket vetem besimin dhe asgje tjeter. Shume kot.
    Goldi mire jam une. Ti si ke qene vella?

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    13-05-2009
    Postime
    795
    Lere se ty po te derdhen trute jashte.
    Nuk mund te quaj vella nje qe nuk eshte pjese e familjes sime. Ti e lejon motren tende te takoje vellezerit fetare ne rruge? Nese jo. Ata nuk jane vellezerit e tu. Keni te perbashket vetem besimin dhe asgje tjeter. Shume kot.
    Goldi mire jam une. Ti si ke qene vella?
    ke filluar edhe anetaret e forumit ti besh vellezer ,kuptohet nese nuk je vete edhe mia edhe goldiani edhe te tjeret

sme dhe pergjigje ,cfare me ke mua???

i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anėtarėsuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Ju lutem duhet pasur kujdes ne emerime.
    Ketu me poshte keni dy foto qe per here te pare publikohen ketu nga dosjet e mia private.
    Jane dy rroba te dy femijeve te gjetur ne varrezat masive ne Batajnice.
    Shiqojini mire vrimat ne rrobat e tyre dhe pastaj gjykoni vet se si te quhen ata qe nga nje afersi dhe me nje gjakftoftesi prej bishe i bene keto akte.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga fattlumi : 17-05-2010 mė 15:20

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    13-05-2009
    Postime
    795
    Citim Postuar mė parė nga fattlumi Lexo Postimin
    Ju lutem duhet pasur kujdes ne emerime.
    Ketu me poshte keni dy foto qe per here te pare publikohen ketu nga dosjet e mia private.
    Jane dy rroba te dy femijeve te gjetur ne varrezat masive ne Batajnice.
    Shiqojini mire vrimat ne rrobat e tyre dhe pastaj gjykoni vet se si te quhen ata qe nga nje afersi dhe me nje gjakftoftesi prej bishe i bene keto akte.

http://i42.tinypic.com/2mob0co.jpg

http://i40.tinypic.com/1444ahf.jpg
    keta qe e kane bere kete 100 % nuk kane qene musliman ,por te fese tuaj ,ndersa ata qe jane vrare 100 % jane femije shqiptari musliman

Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    ke filluar edhe anetaret e forumit ti besh vellezer ,kuptohet nese nuk je vete edhe mia edhe goldiani edhe te tjeret

sme dhe pergjigje ,cfare me ke mua???
    Mos i jep shume rendesi vetes se nuk kam asgje me ty. Thjesht replikova postimin pa e pare fare kush e kishte postuar.
    As ti s'mu pergjigje. E lejon motren, gruan tu flasi ne rruge vellezerve te saj muslimane?

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    13-05-2009
    Postime
    795
    Mos i jep shume rendesi vetes se nuk kam asgje me ty. Thjesht replikova postimin pa e pare fare kush e kishte postuar.
    jo moj jo stha kush gje ,une vetem te pyeta ,ndersa ti nuk me dhe pergjigje ,thjeshte fillove te fillozofosh

el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    kur eshte shka normal; qe eshte vellau i juaj psh .TADIQI, KQIRA,FORCE -INTRUDER dhe disa antare tjere te ketij forumi
    Ne nuk po e pranojme Islamin edhe pse shume shqiptare jane infektu me kete virus, me kete kopil turk qe na ka ngele ne dere, e lere me kulturen serbe qe s'kemi lidhje me te.

e shihni sa e thjeshte nuk jemi ne vellezer me ju vetem pose jemi musliman ,ani se jemi shqiptare,me qene shka serb apo grek per juve seshte problem hehehe
    Shkurtim i te vertetes eshte ky. Jo per shkak se jemi muslimane, por per shkak se te qenurit musliman njekohesisht nenkupton te qenurit perkrahes i nje kulture te nje ish pushtuesi. Shkurt: Per shkak se te qenurit musliman eshte e njejta gje si te qenurit serbofil.

Eshte e njejta sikur nese nje grua lavire thote: Me nencmon sepse jam grua.
    Ndersa e verteta eshte se kjo gruaja nencmohet sepse eshte grua lavire.

Faqja 12 prej 15 FillimFillim ... 21011121314 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •