mia si je mori motra ime
JO SEKS PARA MARTESE
Lere se ty po te derdhen trute jashte.
Nuk mund te quaj vella nje qe nuk eshte pjese e familjes sime. Ti e lejon motren tende te takoje vellezerit fetare ne rruge? Nese jo. Ata nuk jane vellezerit e tu. Keni te perbashket vetem besimin dhe asgje tjeter. Shume kot.
Goldi mire jam une. Ti si ke qene vella?![]()
Ju lutem duhet pasur kujdes ne emerime.
Ketu me poshte keni dy foto qe per here te pare publikohen ketu nga dosjet e mia private.
Jane dy rroba te dy femijeve te gjetur ne varrezat masive ne Batajnice.
Shiqojini mire vrimat ne rrobat e tyre dhe pastaj gjykoni vet se si te quhen ata qe nga nje afersi dhe me nje gjakftoftesi prej bishe i bene keto akte.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga fattlumi : 17-05-2010 mė 15:20
Ne nuk po e pranojme Islamin edhe pse shume shqiptare jane infektu me kete virus, me kete kopil turk qe na ka ngele ne dere, e lere me kulturen serbe qe s'kemi lidhje me te.
Shkurtim i te vertetes eshte ky. Jo per shkak se jemi muslimane, por per shkak se te qenurit musliman njekohesisht nenkupton te qenurit perkrahes i nje kulture te nje ish pushtuesi. Shkurt: Per shkak se te qenurit musliman eshte e njejta gje si te qenurit serbofil.e shihni sa e thjeshte nuk jemi ne vellezer me ju vetem pose jemi musliman ,ani se jemi shqiptare,me qene shka serb apo grek per juve seshte problem hehehe
Eshte e njejta sikur nese nje grua lavire thote: Me nencmon sepse jam grua.
Ndersa e verteta eshte se kjo gruaja nencmohet sepse eshte grua lavire.
Krijoni Kontakt