Close
Faqja 13 prej 15 FillimFillim ... 31112131415 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 121 deri 130 prej 141
    i/e regjistruar Maska e Endless
    Anėtarėsuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    Citim Postuar mė parė nga muslimani72 Lexo Postimin
    keta qe e kane bere kete 100 % nuk kane qene musliman ,por te fese tuaj ,ndersa ata qe jane vrare 100 % jane femije shqiptari musliman

Qepare lexova ne nje gazete qe ishin vrare nja kater ushtar italian ne afganistan, mos me thuaj qe kamikazet qe i kishin hedh ne ere kane qene serbo-ortodoks gjithashtu? Apo thua te kene qene klerik katolik?

Ik o shpellar, se dhjet boten, dhjet.
    Without deviation from the norm, progress is not possible

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    13-05-2009
    Postime
    795
    Citim Postuar mė parė nga chino Lexo Postimin
    Ne nuk po e pranojme Islamin edhe pse shume shqiptare jane infektu me kete virus, me kete kopil turk qe na ka ngele ne dere, e lere me kulturen serbe qe s'kemi lidhje me te.

Shkurtim i te vertetes eshte ky. Jo per shkak se jemi muslimane, por per shkak se te qenurit musliman njekohesisht nenkupton te qenurit perkrahes i nje kulture te nje ish pushtuesi. Shkurt: Per shkak se te qenurit musliman eshte e njejta gje si te qenurit serbofil.

Eshte e njejta sikur nese nje grua lavire thote: Me nencmon sepse jam grua.
    Ndersa e verteta eshte se kjo gruaja nencmohet sepse eshte grua lavire.
    mendova se do shkruash dicka me te mencur,mirepo asgje ske thene vetem se i etiketoni njerezit si narab taleban ,tani doni te na hudhni edhe serbine mbi vete, e kqira eee cfar ke bere

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    13-05-2009
    Postime
    795
    Citim Postuar mė parė nga Endless Lexo Postimin
    Qepare lexova ne nje gazete qe ishin vrare nja kater ushtar italian ne afganistan, mos me thuaj qe kamikazet qe i kishin hedh ne ere kane qene serbo-ortodoks gjithashtu? Apo thua te kene qene klerik katolik?

Ik o shpellar, se dhjet boten, dhjet.
    cfar bejne italianet ne afganistan ,kane ikur per pushime ? ani kane cik droge atje le te bejne qejf pastaj i kthejne ne arkivol,

me trima se talebanet nuk ka o cun ,luftojne me krejt boten dhe nuk dorezohen

Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anėtarėsuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    te nderuar ne nuk po i mbrojm krimet e tyre e as kriminelet edhe shqiptar ka kriminel dhe ka shum te cilet kan vra dhe po vrasin shqiptar dhe ne mesin e qdo populli ne bot ka kriminel une nuk e mbroj asnje kriminel ne bot edhe sikur ai te ishte babai im

une them dhe kam then se qdo musliman eshte vlla i im pa marr parasysh se qfar kombsie ka sepse te gjith jemi njerz te gjith jemi mekatar te gjith jemi pasardhes te ademit

une kurr nuk do mbroj asnje kriminel ne bot pa marr parasysh a eshte musliman apo katolik sepse feja ime nuk me lejon te mbroj kriminelin i cili vret femij mirpo feja ime nuk me lejon te urrej nje popull per shkak te qeveris se tij apo per shkak te disa personave te cilet kan be krime

nese babai im ka vra nje njeri a dmth se edhe une jam kriminel pershkak se babai im ka qen vrases jo kjo eshte gabim kriminel eshte vetem ai qe ben krimin dhe jo i gjith kombi
    Pėrderisa ėshtė dikush nė Qiell qė mė mbron...
    Nuk ka askush nė Tokė qė mė mposhtė...”

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    15-05-2009
    Postime
    1,130
    Citim Postuar mė parė nga Endless Lexo Postimin
    Forca Talebane, neser dyfish insha'Allah

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar mė parė nga muslimani72 Lexo Postimin
    cfar bejne italianet ne afganistan ,kane ikur per pushime ? ani kane cik droge atje le te bejne qejf pastaj i kthejne ne arkivol,

me trima se talebanet nuk ka o cun ,luftojne me krejt boten dhe nuk dorezohen
    Te njejten gje qe ben Turqit ne Shqiperi besoj. Per ti shpetuar.
    Te jesh trim nuk duhet mencuri, por guxim budallai. Budallai s'ka frike p.sh.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    13-05-2009
    Postime
    795
    Citim Postuar mė parė nga uvejsa Lexo Postimin
    Forca Talebane, neser dyfish insha'Allah
    hahahah amiiiin prej gojes tende ne veshe te Zotit

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    krenonu krenonu me talibanet e afganet cecenet e pakistanezet
    keni drejte
    po europe kurva e ka fajin qe ju hapi dyert
    JO SEKS PARA MARTESE

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    13-05-2009
    Postime
    795
    Citim Postuar mė parė nga goldian Lexo Postimin
    krenonu krenonu me talibanet e afganet cecenet e pakistanezet
    keni drejte
    po europe kurva e ka fajin qe ju hapi dyert
    po ti cke qe krenohesh me usa dhe evropen , doemos ti hape se pastaj ngordh,

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    13-05-2009
    Postime
    795
    Citim Postuar mė parė nga mia@ Lexo Postimin
    Te njejten gje qe ben Turqit ne Shqiperi besoj. Per ti shpetuar.
    Te jesh trim nuk duhet mencuri, por guxim budallai. Budallai s'ka frike p.sh.
    po atehere nuk ka pasur shqiperi moj? kur ka qene turku ne ballkan as qe kane ekzistuar shqiptaret cfar flet ti moj e gjora, akoma se di histroine mire ,aaaa me fal ke mesuar historine e kadarese ti

Faqja 13 prej 15 FillimFillim ... 31112131415 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •