Close
Faqja 11 prej 15 FillimFillim ... 910111213 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 141
    i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Me nje fjale serbi kur behet musliman nuk eshte me shkie per ju?!
    Per ju me shume shkie jane Shqiptaret orthodoks, katolik te Shqiperise se serbet e muslimanizuar, besoj. Kaq mjafton per ju, per ti harruar krimet e luftes?! Feja mbi gjithcka?!

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    Citim Postuar mė parė nga Force-Intruder Lexo Postimin
    Jo vellla... po edhe bab e bejn keta... mjafto te kete pranu allahun
    Nese vertet ka pranuar fen Islame me bindje te plot me besim dhe me sinqeritet...... po te me luti njeri dhe po pati mundsi te me dhuroj boten te teren nuk do e pranoja nese me afrohet ajo qa ka premtuar Allahu per ate qe e prano fen islame me vet deshir dhe vetem per ta ber Allahun e knaqur .Me i mire esht nji Shahadet me zemer se krejt dunjaja ...dunjaja mbetet mbrapa e atje do gjesh ate qe e ke mbjell dhe ajo mbjellje esht vetem ate qe ke vepru te jet Allahu i madhrishem i knaqur me punen tende.Ke frik Zotin se Ai nuk esht mac me te grith.E paske ber shejtanin shok ...ai po te peshperit te veshi jot mesoje shahadetin po te duhet 2 vjet vetem aty dy fjal ti mesosh dhe fjalen elif .lam dhe mim .Lexo o njeri .studijo nga erdhe ,kush je dhe kush do mbetesh veq nji grushti dhe... mendoni , joooooooooooooooooooooooooooooo.As gje nuk ndodhi rastesisht andaj ke mendjen ore mik se do behet von.....
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ganimet : 17-05-2010 mė 13:54

Puck Love Maska e Black_Mamba
    Anėtarėsuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovė
    Postime
    2,501
    Citim Postuar mė parė nga muslimani72 Lexo Postimin
    eu sa e nebcur qe je
    Jo shum me e menqur se disa prej jush ketu,qe me mbaheni muslimana dhe fundja edhe ate qe shkoni dhe ju duket nje bosanac i mire,ata bosanacat juve ju bojn sallat me ardh puna se prap serb mbeten them nga ajo qe kam perjetu ne jeten reale me kontakt me bosanac.
    SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP

Puck Love Maska e Black_Mamba
    Anėtarėsuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovė
    Postime
    2,501
    Citim Postuar mė parė nga mia@ Lexo Postimin
    Me nje fjale serbi kur behet musliman nuk eshte me shkie per ju?!
    Per ju me shume shkie jane Shqiptaret orthodoks, katolik te Shqiperise se serbet e muslimanizuar, besoj. Kaq mjafton per ju, per ti harruar krimet e luftes?! Feja mbi gjithcka?!

Jo oj zemra ime pse mer vrull kot ashtu,ska ndodhur qe sa vjet kjo gje dhe ti me thua ketu se do ndodhka tash gabim je fund e krye .

Ja po te ofroj dicka jam musliman ti mesiguri nuk je muslimane dhe e shoh se qenke femer ja e bejme keshtu po martohena ne di vetem me te bind se nuk e hudhi shqiptarin aq leht sa qe e mendoni ju.

Pak shaka dhe me kupptim plot.
    SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    13-05-2009
    Postime
    795
    Citim Postuar mė parė nga Black_Mamba Lexo Postimin
    Jo shum me e menqur se disa prej jush ketu,qe me mbaheni muslimana dhe fundja edhe ate qe shkoni dhe ju duket nje bosanac i mire,ata bosanacat juve ju bojn sallat me ardh puna se prap serb mbeten them nga ajo qe kam perjetu ne jeten reale me kontakt me bosanac.
    mos je ti dic ng partia e ali ahmetit- komunist ,ti te ben sallat shqiptari shka e lene me bosanacin ,po a nuk e pa KQIREN dhe disa anetare te forumit ,hapy syte o shoki

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Citim Postuar mė parė nga Black_Mamba Lexo Postimin
    Jo oj zemra ime pse mer vrull kot ashtu,ska ndodhur qe sa vjet kjo gje dhe ti me thua ketu se do ndodhka tash gabim je fund e krye .

Ja po te ofroj dicka jam musliman ti mesiguri nuk je muslimane dhe e shoh se qenke femer ja e bejme keshtu po martohena ne di vetem me te bind se nuk e hudhi shqiptarin aq leht sa qe e mendoni ju.

Pak shaka dhe me kupptim plot.
    Black_ MAmba, mos ben ate gabim qe kam be une , e kam fjalen me u martua .
    Po u martove, dije se shkoj lirija. E di ato muhabetet e pleqve, kur thonin se kur martohesh po sjell nje femer te shtepija, kjo nuk eshte genjeshter kjo eshte e vertete, por ate qe keta pleqet kurre nuk na kane treguar eshte lene se sjellim femer tek shtepija , por bashke me te edhe nje extra super police !!!!

GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

i/e regjistruar Maska e Disa
    Anėtarėsuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304

Shikojeni shkaune,keti ti besojme???!!!!!
    1000 zogj pula,kunder nje LUANI.

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Citim Postuar mė parė nga Disa Lexo Postimin
    Shikojeni shkaune,keti ti besojme???!!!!!
    Jo mer dak... pse atij?
    Besoji atyre qe kane germu ato gropat e varreve masive ku hodhen burra, gra te perdhunume e femije.

Mjafton qe te jete konvertuar e te kete pranu islamin. Thuaji vella pastaj

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anėtarėsuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    nuk behet vella kurren e kurres.

eshte i pabese serbi nguliteni ne koke kete .

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    13-05-2009
    Postime
    795
    po de ju nuk e beni vella asnjehere kur eshte musliman, kur eshte shka normal; qe eshte vellau i juaj psh .TADIQI, KQIRA,FORCE -INTRUDER dhe disa antare tjere te ketij forumi

e shihni sa e thjeshte nuk jemi ne vellezer me ju vetem pose jemi musliman ,ani se jemi shqiptare,me qene shka serb apo grek per juve seshte problem hehehe

Faqja 11 prej 15 FillimFillim ... 910111213 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •