Kush ishte ai budalla qe i humbi trute ne rruge edhe i gjete ti! Po nuk po kujtoni ju mer arabo magjypa bukshkelur qe ai perendim po ju mban me buke edhe po ju rit. Po kshu eshte me ju qe ju jep gishtin te mirni krahun. Taksirat per ata kosovaret e ndershem qe po marin emrin e keq nga fara juaj edhe ne djall te veje bill klintoni me gjith bushin qe erdhi edhe ju hapi syte disave si puna tende e kompani.
Persa i perket burrerise tuaj
|
|
|
\ /
Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
N. H. Schwarzkopf
Fjal boshe ke fol, ju te krishteret e ballkanit jeni teper te mbrapambetun ne mendime, bile shumica prej jush e keni burken mentale dhe s'shihni pertej saj, shembulli me i mir je ti, qe perkrah suedezet dhe sulmet e tyre duke sulmuar direkt mardheniet me boten islamike. Neve askush s'na mban me buk pervec Zotit. Keto perralla shko tregoja kalamajve tu, se per mua s'vlen. Emigrantet qe jetojn ne perendim punojn dhe fitojm dy her me pak se sa u takon, por megjithate s'behet fjal per paga, por per nder ! Dhe nderin askushi nuk mund tua redukuton ne nivelin euro-amerikan ! Ata qe tentojn, deshtojn.
Bravo ju islamikėt, se po e shfrytėzoni mė sė miri dekadencėn demokratike dhe vetė-shkatėrrimin qė u trumbetohet popujve europianė, por po u zgjuan ndonjė ditė kėta europianėt, pėrgatituni, nė rastin mė tė mirė, pėr njė rikthim masiv.
Prektora
================================================== ========
O ti "preshevar", pse bre burre po e perzin fen katolike, ne kete mesazhe, qka ka lidhje vatikani ketu, apo vllezerit tane me fe katolike!
Prinderit e mi i perkasin fes mysliman dhe falen 5 here ne dite[po nuk dine ma shume] se me dite si une, vjellin kure e permendin fen myslimane!
E qka ka lidhej kjo tem me Adem Jasharin!
Ti me vete fjalet tuja tregohesh se feja myslimane eshte fe e poshter, eshte fe e dhunes, eshte fe e mbrapambetunis, eshte fe e pa fe!
Qet jane te besushem ndaje njeriut, ndersa keta shqiptar mysliman qe kapen duke akuzuar apo duke dhunuar njerzit e civilizuar, si ne SHBA si ne EU- nuk jane as qenj-se nuk jane te besushe, per kete po them se feja myslimane eshte sherre i gjithe botes! jane me te rrezikshem se qenjet!
Persa u perket mardhenjeve me boten islame as me kercet fare edhe e kam thene ketu ne forum te ishte per mua meka do ishte e bara qe do bombardohej po ca ti besh qe une jam bishti i lopates edhe sa te keni obama agane jeni me regull. Une nuk perkrah vetem suedezet po perkrah cdo person me aq mend ne koke qe ju poshteron edhe uren islamiket. Nese te mban zoti me buke e me uje atehere dil nga puna ike nga shpia qe te mban babai e mamaja edhe provoje se sa te mban zoti me buke. Ti po flet per nder fetar nuk po flet per nder personal kjo eshte ajo qe ju mungon juve races tuaj arabo magjype edhe ketu e keni dhje mentalitetin shqiptar duke i dhene vlera arabikeve edhe duke haruar shqiptarizmin. ju mbureni jo si shqiptare po ju mbureni si arabe. eshte e kote te debatosh me ty se ti je nje avdall nga trute.
Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
N. H. Schwarzkopf
Ardi_Pordhgorica,
Shiqo, ti mund te kesh shume deshira si ajo e shkatrrimit te Mekės, pa arsye. Si shfarosja e 1.9 milion qej kosovar, edhe me tej, plus 3 mil. tjer te shqiperis dhe ta besh shqiperin Vatikan apo Greqi, por keto mbesin vetem endrra dhe deshira te transmetuara nga fareflliqti i par i yti.
Un uroj qe nje dit nje G.Bush edhe me i trent se ky te del, dhe te provon e ta bombardon Mekėn e Medinėn, uroj qe te nisėt me te gjitha bombat atomike qe i ka, dhe do ta shohesh perqejfin tim, deshtimin e idhujtareve dhe rilindjen e nje Fuqie ISLAMIKE mbar botėrore, qe bash qat here, do ta ngresh TONQ !!
PS: Per bes s'jam ekstremist, mos me paragjykoni keshtu, un vetem i replikova keti podgoriqkės.
Krijoni Kontakt