e paska meritu nje rrahje
e paska meritu nje rrahje
Pėrderisa ėshtė dikush nė Qiell qė mė mbron...
Nuk ka askush nė Tokė qė mė mposhtė...
Qka po e bani te nadhe per nje majmun, me edukat te majmunit , dhe prej ardhje te majmunit,
ata duhet me hek nga kjo bot edhe pik.
edhe ska mi shku larg. aj vetem sa po shkon nga vdekja, ket edhe eka meritu.
une mendoj qe te gjithe ata qe e urrejn islamin jan te shemtuar, u pajtuat apo jo kjo nuk qon pesh perball nje fakti te till
ja kqyrne kete lopen e gjall
![]()
Ai i pari me duket se u poq ne hell edhe keti i paska ngel hatri, hajt i shkoft mrapa e keshtu me rradh
Revolution 1848
"kapaciteti" mund te jete i vogel ose i madh, kurrsesi "ironik".....e ne pergjithesi kush eshte i dobet, akuzon kundershtarin per pa-aftesi...!!
Ne Islam ofendohen te gjithe ata qe jane jo-myslimane, me epitete si "qafire" apo idhujtare, te krishteret quhen "genjeshtare", "mekatare", "pedofila", etj...e madje edhe myslimanet e tjere quhen pa meshire si "genjeshtare"(sufit) she te ēmendur(shijat)....!!!!!Nuk ka dite qe te mos fyhen te krishteret dhe hebrenjte e ti vjen e flet per MUhamedin e lavdishem????Liria e fjales dhe mendimit nuk eshte qe ti apo ndonje tjeter te vije dhe me ofendojne mua ose te me beje karkikatur.Ne islam kjo nuk lejohet per te gjallet e aq me keq per te vdekurit.I lavdishmi profeti i Zoti Muhamedi a.s thote, mos shani te vdekurit se ngacmoni emocionet e te gjalleve,( vjen ne kuptim hadithi).
Edhe Hitleri e Stalini ishin te "lavdishem", e mendo pak, edhe ata nuk lejonin karikaturat!!!!!
Baba im nuk eshte martuar me nje 6-vjeēare duek thene pastaj se vete Zoti i madh eshte interesuar per robin e tij te zgjedhur.....perndryshe e kishte hak karikaturen!!!!!Baba im nuk ka vrare njerez vetem se nuk besonin ne perēartjen e tij epileptike e nuk u ka dhene keshilla njerezve se me ēfare dore te lajne prapanicen.....e mund te vazhdoj gjate.....Cdo beje ti nese nje person ta karikaturon tet ate qe te ka vdek apo eshte gjalle si nje qen apo si nje njeri jonormal.Cdo beje?do respektoje lirine e tjetrit? Qofsh ai qe je pra. ...bir...
Skenderbeu ishte njeri si une e ti......Muhamedi as me shume e as me pak.....Injorant me gjithe kuptimin e fjales, dmth Skenderbeu qenka njesoj me ty, ai qe ka mbaruar 10 fakultete qenka njesoj me ty qe ske as filloren?Vetem per hire te barazise se lekures apo qelizave.Pse njesoj eshte te denigrosh nje figure publike me nje qe sdi as vete se ku eshte?
Nese behet nej karikature e Skenderbeut, une ve buzen ne gaz e aq...nese ne Portokalli behet nej skeē duke perdorur figuren e tij, une gajasem dhe aq....asgje nuk ndryshon ne perceptimin tim.....dhe e njejta gje vlen per Muhamedin apo Nastradinin......
Nese ti beson ne Zot dhe pellet gjithe diten se Muhamedi ishte vetem rob Zoti, duhet ta kesh te qarte se njerezit jane te barabarte para Zotit...!!!!
Nje eshte Muhamedi, pastaj te gjithe talebanet me radhe...Ka me barbar se nje si puna jote
E pse u dashka te merzitem???Une nuk jam zagari i askujt.....Atehere ti nuk merzitehs kur sulmojne Papen, Jezusin, Biblen, kur te sulmojne te vdekurit?
Hajde trung, hajde....Hajde tru hajde.
Te besosh ne diēka, nuk do te thote te behesh ushtar i Duēes!!!!Po atehere pse quhesh Besimtar ti vetem per te ngrene buke.Nuk quhet besimtar ai qe smbron dinjitetin e profeteve, fjalen e Zotit, Shenjetrine e Zotit, nderin e besimtareve dhe te drejtat e tyre,
Pse paska nevoje per mbrojtje fjala e Zotit????Cfare eshte fjala e Tij, vresht????
Besimtari ne Fjalen e Zotit, e ndjek ate me shpresen se do te arrije nje dite tek Ai, e ne asnje moment nuk behet qen i vreshtit....
Te "mbrosh" shenjterine e Zotit, eshte koncept prej gomari pastaj......ti, krijesa e Zotit, nje hiē prej hiēi, qenke ne gjendje te mbrosh "shenjterine" e Tij????
Epo ne ēfare Zoti besoke ti Mjekesia???
Keto po, qe i mbroj me sa kam fuqi!!!!si qe smbron natyren, kafshet dhe dinjitetin njerzor.
Zoti yt i sprovon me urrejtje, pasi ai imi me thote qe te mos urrej as armikun tim!!!!Zoti i sporvon zemrat e njerzve me dashuri dhe me urretje, me lufte dhe me paqe se kush prej tyre meriton te hyje ne parajse ose ne ferr.
Zoti yt i ndan krijesat e veta ne te nenes dhe te njerkes,duke kerkuar prej tyre frike dhe respekt, lutje pa fund dhe levdata pa masse, pasi Ai imi thote se jemi te gjithe bijt e tij!!!
Perfundimisht, ti je skllav i zotit tend dhe kerkon qe te jemi edhe ne skllever te tij....ndersa une jam njeri i lire dhe dua qe te gjithe njerezit te jene te lire......ky eshte ndryshimi midis meje dhe atyre si puna jote.....![]()
Jarigas
Herėt a von, te gjithe karikaturistet e Profetit Muhamed (paqja dhe meshira e Allahut qoft mbi te) do te vriten me plot te drejt nga dora e besimtareve.
Askushi nuk ka te drejt ta pikturon te derguarin e Zotit, e le me te tallet me te duke ber karikatura. Kjo cilėsohėt si Sulm mbi besimtarin, dhe vetembrojtja e keti sulmi nuk mund te jet ndryshe pos vrasja e Sulmuesit !
Ky eshte nje ligje qe eshte mbi te gjitha ligjet qofsh ne Amerik, Afganistan, Shqiperi, Kinė, Peru, Arabi e ku doqofsh tjeter !
Allahu i ruajt keta trima.
Me fal Gjergji......po Kurani dhe muslimanet qe jo-muslimanet i quajn qafira dhe pa bese, dexhalla, te devijuar etj......a duhet me ju shfaros edhe juve (lexo: e ka thene edhe vet Muhamedi)?
Tash sipas logjikes tonde qe cdo musliman qe vjen ne vendet evropiane duhet te vriten vetem pse kristianet i quajne njerez pafe dhe te devijuar.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Fishtani1 : 13-05-2010 mė 19:22
Krijoni Kontakt