Close
Faqja 8 prej 28 FillimFillim ... 67891018 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 276
    Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anėtarėsuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nėn hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Citim Postuar mė parė nga Force-Intruder Lexo Postimin
    Konkluzion Perfundimtar :

ISLAMI ESHTE FE E PAQES. VDEKJE TE GJITHE ATYRE QE MUNDOHEN TE THONE TE KUNDERTEN!
    Ja nje formulim tjeter te Islamit ne kete rast:

Ngjajshem sikur shteti qe me mekanizmin e dhunes apo forces e mbron qetėsin e vendit, ashtu eshte edhe islami, Islami si fe kryekeput eshte paqe, mirpo sikur shteti qe e mbron rendin dhe paqen e tij, ashtu edhe islami ka mekanizmat e tij qe ta ruaj dhe mbroj rendin dhe qetesin e vetė, qoft nga rreziku i jashtem apo brenshem.

Ta thjeshtesojm akoma me shum:" Islami eshte nje pako me paqe, dhe muslimani apo besimtari i kesaj pakoje, ne rast rreziku qe i kanoset kesaj pakoje, obligohet ta ruaj dhe mbroj"
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga fisniku-student : 14-05-2010 mė 12:11
    "Idea ėshtė Kėshilltari mė i mirė i Veprės"

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    19-06-2008
    Postime
    684
    Citim Postuar mė parė nga jarigas Lexo Postimin
    Hahahah....jam alamet kingu dhe s'kam nevoje te fshihem si ju .......
    Sille edhe tenden qe te shohim sa i bukur je........apo edhe ti si fisniku, ke turp ta vesh foton tende ketu???!!
    po ti qenke edhe me i zi se somalezet ore !

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar mė parė nga Gj.Fishta Lexo Postimin
    po ti qenke edhe me i zi se somalezet ore !
    ..ahahhhh.....lene se ti paske sy skifteri mer cub......:d
    Fisniku e hoqi foton e vet nga avatari se kur shihte veten i dhimbnin syte, kurse ti deh Mjekesia, as qe e keni guximin te dilni ne drite.....ahahahahh.....bile ai hoxha homo, shkon e zgjedh fotot e meshkujve te bukur (si une) ne FB dhe i sjell ketu....
    E gjithe kjo qe te tregoje se ai nuk mund te matet me mua nga ana intelektuale, pasi une jam me lekure te zeze djhe me sy mongoli....hahahahahh......myslyma hesapi....
    Tashi aq shume ju ka hy tartakuti, saqe filloni e perēartni mbi nick-at e dy apo trifishte.....or trima myslymane...une kam fol me emer e mbiemer, dhe s'ja kam friken askujt ketu as nga ana intelektuale dha as nga ajo fizike....por qente kur behen turme, fillojne e lehin me te madhe......vazhdoni....te lehni......
    Jarigas

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    19-06-2008
    Postime
    684
    Pe shoh qe te mbeti hatri, po vertet paske sy mongoli e lekur meksilani, ne shqiptaret kemi lekure te bardhe ne lindje, kurse ti si duket je lindur i rrezitur

ps : A festove kur fitoi Obama ?

Ps 1 : shaka Jarigas, se s'jam racist.

Musliman-Shqiptarė-krenar Maska e gimche
    Anėtarėsuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    3,642

Vihet zjarr nė shtėpinė e karikaturistit suedez tė Muhamedit

Stokholm, 15 maj - Persona tė panjohur kanė tentuar tė djegin shtėpinė e piktorit suedez, Lars Vilks, i cili kishte shkaktuar trazira me karikaturat e Profetit Muhamed, ka njoftuar policia.
    “Dėmi nuk ėshtė i madh, njė pjesė e pėrparme e shtėpisė ėshtė nxirė dhe disa dritare janė thyer. Zjarri ėshtė shuar vetė”, ka thėnė zėdhėnėsja e policisė, Sofi Osterhajm, pėr Frans Pres.
    E pėrditshmja suedeze “Nerikes alehanda” kishte publikuar nė 2007-ėn vizatime satirike, si ilsutrim tė njė komenti. Vizatimet kishin nxitur protesta nė qytetin suedez Oerebro, nė perėndim tė Stokholmit, pėrderisa nė Egjipt, Iran dhe Pakistan ishin ngritur padi. /koha/
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i tė madhit Hamzes
    Ti je kullė fuqi baroti...

i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anėtarėsuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Keta persona duhet zene dhe rreptesisht duhet te futen ne burg ,jo ne Suedi,por ne vendet nga kane ardhur.
    Po keta njerez nuk jane normal.Kane te gjitha te mirat qe i`u ka siguruar po ky shtet dhe bejne akte te poshtra.

Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anėtarėsuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    Citim Postuar mė parė nga fattlumi Lexo Postimin
    Keta persona duhet zene dhe rreptesisht duhet te futen ne burg ,jo ne Suedi,por ne vendet nga kane ardhur.
    Po keta njerez nuk jane normal.Kane te gjitha te mirat qe i`u ka siguruar po ky shtet dhe bejne akte te poshtra.
    sipas teje dmth se ai spaska gabu qe nje njeri e ka krahasu me nje qen

si do veprojshe ti sikur dikush ty te fynte dhe te te pershkrunte si kafsh si qen?
    Pėrderisa ėshtė dikush nė Qiell qė mė mbron...
    Nuk ka askush nė Tokė qė mė mposhtė...”

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    15-05-2009
    Postime
    1,130
    Citim Postuar mė parė nga fattlumi Lexo Postimin
    Pse cfare i kane bere shtetit keta? Asgje.
    Ngase as shteti s'u ka bere gje ketyre.
    Keta po i bejne dicka vetem atij qe ju ka bere dicka. Shih shkakun qe ta gjykosh pasojen.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    13-05-2009
    Postime
    795
    a e kan vrare apo akoma jo?? do e vrasin mo kini dert vetem ne pyetje eshte koha

i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anėtarėsuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Citim Postuar mė parė nga uvejsa Lexo Postimin
    Pse cfare i kane bere shtetit keta? Asgje.
    Ngase as shteti s'u ka bere gje ketyre.
    Keta po i bejne dicka vetem atij qe ju ka bere dicka. Shih shkakun qe ta gjykosh pasojen.
    Sa me shume qe bejne keso aktesh ,aq me shume do i rrisin vlerat atyre karikaturave qe i ka bere ky.Ketu eshte puna.Nese do ishin injoruar,me siguri se tash do ishin harruar.

Faqja 8 prej 28 FillimFillim ... 67891018 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •