Une nuk jom i krishtere o toc, une ju thash juve disa talebanca jo gjitheve, ti mos u viktimizo ne emer te shqiptarizmit o anti-shija se ka kaluar ajo kohe.
valla une tere kohen po qeshi me juve, por u mesova me, tani po kerkoj humor me frytdhenes, me impenjativ, me objektiv
p.s mos harro ta fusesh ne nengraden tende anti-sunni se e paske harruar edhe ate, qafsh neve![]()
I shiqova ato dy video, po qka me pa, sa leheshin qete e na anen tjeter disa thojshin Allahu ekberr, ku ja kalojshin edhe qeve, duke bertit Allahu ekberr!Eshte turp i madhe per myslimanet, shkollohen "edukohen" ne shtetet demokratike dhe civilizuse, siq eshte Suedia, dhe me ne fund ja kthejn me te keq, jo vetem Suedis por gjitha shtetve demokratike civilizuese, ku jetojn keta myslimanet[maxhuphanet] bejn jete luksoze, me gjitha te mirat dhe po ashtu mbajn edhe familjet ne vendet e shkreta prej nga kane ardhe, ku nuk kane as buke te ngine barkun, e kane ardhur ne shtet krishtiane, dhe gervallen si gjaja, ma zi se qenjet e suedis, duke thane Allahu ekberr! PO ta thaft Allahu qafen, se bolle mire eshte tu ja thyje, per gjdo dite nga 100-200 veta tu u vra mesveti!
Popelle dhe fe ma e poshter nuk ka as nuk ka me pase kurre ne kete bote civilizuese, po kure e dine se jane pisa, pse shkojn ne shtete civilizuese, per ta hkatrruar ate shtet! kure e dni qe nuk jeni njerz te civilizuar, dhe nuk e kuptoni qka eshte arti, apo qka eshte jeta, pse vlla nuk rrini ne vendet e juaja, dhe si qete me vdek qatu, piskatni sa te doni Allahu ekberre, se nuk e ka ndermende askushe me ju ndegjue, bile bile as aj Allahu i juve nuk po ju ndegjon, ju jeni budalle me te mdhenje ne kete bote bashkehore, per nje Muhamet te *****, e vrani veten, ne kohen me te re! per nje Allahu te hamamit, e vrani veten ne kohen me te re, ne vende se te knaqeni me femra duke shiquar filma apo muzik, ju piskatni Allahu ekberre, dhe me kryje per muri! e medet per kete fe te flliqte qe na ka ra hise edhe neve shqiptareve!
ooooooooooo humoriste qe je ti te lumt te lumt,
lere qe humorist, po edhe i menqur , spo di si te them, shum akraktiv, dhe perblot bujari, nuk e di se qka do kisha ba mos te kisha takuar ty,
shiqoni se qfar fatikam, jam i lumtur .
hhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaa
U qarte kafazieri
p.s DardaniAU, te lumte per opinionin.
Konkluzion Perfundimtar :
ISLAMI ESHTE FE E PAQES. VDEKJE TE GJITHE ATYRE QE MUNDOHEN TE THONE TE KUNDERTEN!
po a e kane vrare apo jo?? nese jo skan bere gje ,nese kane vrare mire kane bere heheh nje *** me pak![]()
Fal te qoft Fishtan,
Padyshim qe Islami eshte fe e paqės dhe tolerancės.
Paqės, ne aspektin qe denon dhunen dhe lufton padrejtesin !
Tolerancen, ne besim nuk ka dhune, respektohet besimi i jomuslimaneve dhe ne asnje menyr kjo e fundit nuk mund te impunohet me dhune.
Fe e paqės nuk dmth fe e pambrojtur. Se ndryshe moti do kishim per te dal fare.
Nese ne evrope, Arabi, Shqiperi, Kosove del nje musliman dhe fillon e tallėt me Jezus Krishtin, lirisht vritne !
Krijoni Kontakt