Mua dicka me brengos me se shumti Pse Ali Ahmeti hesht dhe nuk i jep ngushllime familjes se Harun Aliut kur jemi deshmitar per veprat e Harun Aliut per kontributin e dhen per formimin e UCK-se per kontributin e dhen ne luften e kosoves ne luften ne luginen e Presheves....
Ndoshta Ali Ahmeti e ka pregaditur kurthin ndaj tij e per ket nuk del spaku nje deklarat te jap per ngjarjet e fundit qe ndodhin ne vend.....qe patem 4 te vrar Shqiptar
Nje gje thuaje:ZOT me ruaj prej MIQEVE se prej ARMIQEVE ruhem vet!!!!!!
Postuar më parë nga Rina_87
E kush beson se cfare thote policia maqedone, qe eshte plotesisht anti-shqiptare, sikurse ajo serbe e Milloshevicit? Shpresoj qe shqiptaret ne Maqedoni dhe gjithashtu keto grupet e armatosura po e din se cfare jane duke bere, se per momentin sa di une nga Maqedonia, klasa politike e tyre eshte e ndare dhe e percare. Shqiptaret (ne kete rast ne Maqedoni) ne keso momente duhet e jene te bashkuar e te perkrahin njeri-tjetrin dhe jo te punojne ne dem te njeri-tjetrit.
Pajtohem edhe unë kur thua se klasa politike është e perçarë në maqedoni,mirëpo sllavet po i konkretizojnë qellimët e tyre e ne!!!!!!!!!!!!!!si gjithmonë VIKTIMAT
Ngushllimet më të sinçerta për Familjët të cilat i humbën më të dashurit e tyre
Qenka mush forumi me fansa, nejse ...
Brari, ka vetem nje formule per ti bere shqiptaret ne maqedoni te dalin me nje qendrim dhe kjo eshte:
1. Bashkrendimi i Politikes se jashtme se R.Shqiperise me interesat e shqiptareve qe jetojne ne maqedoni.
Me sa di une, keta te dy te fundit per kete gje erdhen, dhe nuk u be gje (ose te pakten nen ze pranohet) se "S'nuk muabeti" pasi Politika shqiptare luan rol "Frenues" karshi subjekteve politike shqiptare ne maqedoni.
Duke bere deduksion te kesaj qe thash me siper, fjalet me lart thjesht jane nje pershkrim komik i situates ... meqense merresh shume me tema politike besoja qe e dije se c'qendrim mban kryeministri yne ndaj shqiptareve ne maqedoni.
Sa per ata qe i ndjek policia, jane rezultati i drejteperdrejte karshi mefshtesise se politikaneve ne maqedoni ... Pjatalepiresve, hajvaneve , matrapazeve dhe katileve.
Kur mbushet kupa, mbushet
Aman bre permblidheni në një temë që edhe antaret e asaj teme (e njejte me kete) te kenë mundesi te degjojnë per keto informacione, e jo 3 apo 4 tema te njejta janë
Ti je hija e Kastriotit
Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
Ti je kullë fuqi baroti...
Tradhetia e Ali Ahmetovskit,Menduh Thacit, dhe gjithe bashkepunetoreve te tyre sahanelepiresit ,shqipefolesit,jane fajtore per vrasjen e shume shqipetareve nga fillimi i luftes se vitit 2001 e deri sote. Shkijet tone (shqipefolesat) per fate te keqe e kemi ne pragun e deres sone.
Jemi ne rrezik te madhe ,per arsye se kemi te bejme me shkije slave -dhe shkije shqipefolesa. Shkijet shqipefolesa (partite e sahanelepiresave ) ekziston mundesia qe te vrasin edhe me shume e shume shqipetare atedhetare,ne te ardhmen.
SHKIJET SLLAVE DO TA KUPTOJNE REALITETIN KURRE SHQIPETARET NE MAQEDONI DO TI VARRIN NE LITARE UDHEHEQESIT SHQIPEFOLESAT ,SI CAUSHEVSKI
Une nuk e kuptoj mor burr i dheut se njeriun e vet që ka qen luftëtari i tij , po mos ta qoj ma gjat , se ky as ngushlimme nuk i dha bile !! Se sa për protest ndaj qeveris aty as nuk presim ma asnjeri he rrobt në pi..
Ndryshuar për herë të fundit nga Lati. : 14-05-2010 më 21:43
a esht e vertet se nga te vraret esht edhe nje nga prishtina nese a ka ndo kush video nga varrimi
Popullin shqipetare ne Maqedoni ,e ka kapluare nje tragjedi ,dhe tradheti e madhe e sahanlepirsave shqiprfoles. RASAD I POSHTERT
Turpi i tradhetareve !! Si ka lejuare popullata shqipetare dhe familjaret e viktimave qe disa tradhetare (politikane shqipefolesat) te marrin pjese ne vorrimin e viktimave ???
TRADHETARET DUHET TE MPOSHTEN NJE HERE E PERGJITHEMONE
Krijoni Kontakt