Close
Faqja 0 prej 20 FillimFillim 1210 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 200
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-04-2010
    Postime
    78

Katër të vrarë në Maqedoni

Katër të vrarë, tre nga të cilët janë identifikuar, një nga Gërçeci i Shkupit,
    një nga Merova dhe një nga Prishtina. Ky është epilogu i përleshjes së armatosur që ka ndodhur sot në orët hershme të mëngjesit mes forcave të sigurisë maqedonase dhe një grupi të armatosur. Incidentin e konfirmojnë edhe banorët e fshatrave përreth, të cilët kanë dëgjuar të shtëna armësh. Derisa banorët e fshatit Radushë, të cilët sot në mëngjes ishin nisur për në qytet kanë mbetur të bllokuar deri në ora 9 e 30 minuta, përkatësisht deri në momentin kur edhe janë tërhequr forcat e shumta të policisë të cilat kishin bllokuar vendin dhe po kryenin ekspertizë.
    “Ka pasur të krisma në rajonin ku ndahet rruga për në Rashçe dhe Radushë, por jo në Radushë. Ne morëm si informatë, sidomos në mëngjes kur punëtorët dhe nxënësit që udhëtojnë për në Shkup na thanë se është rruga e bllokuar nga policia speciale”, deklaroi Zulqufli Saiti, kryetar i bashkësisë vendore të fshatit Radushë.
    Edhe banorët e fshatit Rashçe shprehen se kanë dëgjuar të shtëna armësh të cilat në fillim kanë qenë me intensitet më të vogël, ndërkohë që më pas me intensitet edhe më të madh.
    “Mbrëmë prej ora 12 deri kah ora 3 të mëngjesit kemi dëgjuar disa të shtëna armësh prej nga Graçani dhe nga Merova dhe më andej nuk di se çka ka ndodhur, krismat kanë zgjatur deri kah ora 3 dhe më pas janë ndalur”, u shpreh një banor i fshatit Rashçe.
    “Kah ora 2 ka pas të shtëna me armë zjarri, ka zgjat diku nja 5 minuta. Mendoj se vinin andej si kah Sfillarja. Po u ka dëgjua një zë i helikopterit”, tha një banor tjetër i Rashçes.
    Vendi ku ka ndodhur incidenti është rreth 15 kilometra larg qendrës së Shkupit, përkatësisht 11 kilometra larg fshatit Radushë, më saktë në afërsi të vendit ku ndahet rruga për në fshatin Rashçe dhe Radushë. Ndryshe fshati Radushë ndodhet vetëm 5 kilometra larg kufirit me Kosovën

KuMaNoVa Maska e strong_07
    Anëtarësuar
    06-01-2007
    Vendndodhja
    Ku sjeton ty
    Postime
    2,169
    Ne Maqedoni situata shum e keqe priten qe sonte grupi i armatosur te mer hak
    Nje gje thuaje:ZOT me ruaj prej MIQEVE se prej ARMIQEVE ruhem vet!!!!!!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    13-05-2009
    Postime
    795
    edhe ate rradhen e ka shkupi tani, lufta do behet ne shkup dhe ne pjesen e maqedonasve , jo ne ate shqiptare ,boll u vrane shqiptare, tani le te vriten pak shkije.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    zürich.swiss
    Postime
    1,134
    Njo te gjallle mose e lafshine bravo sllavo maqedonasve , vete shqiptaret i kane fajet qe lejoijne nje grushte mutantesh sllavo gabelo bugare te luajne me ta do mu kishine dhibsure sikure sllavo bugaret te ishine 7 milione e shqiptaret 1 milione sa jane tashe pore per deri sa ne numer jane te barabarte ather qfare presine shqiptaret e maqedonise te vije supermeni ti shliroije nga injoranca dhuna vrasja sllavo bugare ,,,...

a.K.a Namikezz Maska e Hustlaz
    Anëtarësuar
    14-08-2009
    Postime
    4
    RREN osht !

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-02-2008
    Postime
    49
    Cfare benin keta shqiptar te armatosur .Cfare kerkojne ,mos meren me aktivitete kriminale per pasurimin e tyre e ne i shpallim hero.

Puck Love Maska e Black_Mamba
    Anëtarësuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovë
    Postime
    2,501
    Cfar rene more,kjo eshte mese e vertet.

Denohet kjo gje,dita dites shkon duke u bere edhe me keq ketu,ju qe jeni andej kufijve xhdo gje ju duket sikur ne meremi me shit blerjen e armeve,po ashtu edhe ju njerzit e Bdi mereni me kete gje asnjeher se kuptuat se ne cfar gjendje jemi,asnjeher syri apo veshet tuaj nuk u fryn me vllezrit tane te vrar nga dora maqedonase.

Duhet bashkuar e asgje tjeter.

Ketu i vjen era tradhti.

Hitleri e kishte nje gje per ne shqiptaret,Te gjithe shqiunat i kam bler me pare ndersa shpiunat shqiptar i kam pasur fale pa kurnje pare.Kjo eshte realiteti per popullin tone turp.
    SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP

i/e regjistruar Maska e Disa
    Anëtarësuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    Ka ardhe koha ti tregojme ardhacakeve maqedonas,se ketu sundon shqiptari!
    1000 zogj pula,kunder nje LUANI.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-04-2010
    Postime
    78
    Situata eshte e keqe ,
    Siq e dini ose nese nuk e dini , neve do hakmaremi .

i/e regjistruar Maska e Bani gjk
    Anëtarësuar
    06-01-2005
    Postime
    550

Situata eshte e komplikuar ... shpresojm te qartesohet sa me shpejt.

Faqja 0 prej 20 FillimFillim 1210 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •