Close
Faqja 6 prej 20 FillimFillim ... 4567816 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 200
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    02-12-2009
    Postime
    28
    Citim Postuar më parë nga Lati. Lexo Postimin
    Besoj që nuk pret nga shteti amë Shqiperia ndihmë ?
    Besoj që e din mirë që kurrë nuk na ndihmuan , nuk është turp te thuhet haptas .
    Ne luften e Kosoves Shqiperija ka ndihmuar Kosoven, perveq me armatim ka ndihmuar edhe me kuadrot profesionale ushtrimin e vullnetareve te UCK nga oficeret shqiptar, kurse ne Maqedoni dihet se ka pasur vullnetar nga Shqiperija njeri nga ta eshte legjenda Lefter Bicaj (Gjocaj)Komandant Teli nga fshati Nishova

Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642

KFOR-i shton sigurinë në kufi me Maqedoninë

Njësitë për intervenime të shpejta të KFOR-it i janë bashkuar Policisë së Kosovës dhe asaj të EULEX-it, në përpjekje të menaxhimit të brezit kufitar Kosovë - Maqedoni, pas incidenteve të armatosura me bilanc tragjik, që ndodhën ditët e fundit në brendi të kufirit maqedonas.

Zëdhënësi i KFOR-it, Mihael Këting, tha se policia kishte raportuar për incidente të armatosura në Maqedoni, në afërsi të kufirit me Kosovën. Menjëherë pas, KFOR-i kishte dërguar njësitë e reagimeve të shpejta, të cilat i janë bashkuar policisë vendore dhe asaj ndërkombëtare. “Ne do të qëndrojmë atje për aq kohë sa do të ketë nevojë për ne”, tha Këting.

Fshati Radushë në Maqedoni, vendi ku ndodhi incidenti i së mërkurës. Bilanci tragjik i incidenteve, sipas autoriteteve maqedonase, është katër persona të vdekur dhe disa të plagosur. Tri nga viktimat janë prezantuar se i përkasin shtetit të Maqedonisë, kurse një është shtetas kosovar.

Ndërkohë, përfaqësuesit politikë në Prishtinë i kanë ftuar të gjitha palët e përfshira për përmbajtje dhe maturi. /REL/Telegrafi/
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
    Ti je kullë fuqi baroti...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-04-2010
    Postime
    78
    Citim Postuar më parë nga GENCI_99 Lexo Postimin
    Ne luften e Kosoves Shqiperija ka ndihmuar Kosoven, perveq me armatim ka ndihmuar edhe me kuadrot profesionale ushtrimin e vullnetareve te UCK nga oficeret shqiptar, kurse ne Maqedoni dihet se ka pasur vullnetar nga Shqiperija njeri nga ta eshte legjenda Lefter Bicaj (Gjocaj)Komandant Teli nga fshati Nishova
    Sa ka ndihmu MAQEDONIA-KOSOVES , jo vetem me luftare por edhe kafshaten e bukes e kemi nda me ju , qe duhet ashtu edhe detyre e kemi pase ..
    Kurse te Shqiperise mi krahasu me ne , large eshte deti shoku , large .

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    02-12-2009
    Postime
    28
    Citim Postuar më parë nga Lati. Lexo Postimin
    Sa ka ndihmu MAQEDONIA-KOSOVES , jo vetem me luftare por edhe kafshaten e bukes e kemi nda me ju , qe duhet ashtu edhe detyre e kemi pase ..
    Kurse te Shqiperise mi krahasu me ne , large eshte deti shoku , large .
    TI FLET PA LOGJIKE DHE NUK DI SE QFARE FLET , NJE GJE KUPTOHET SE MUNDOHESH TE BESH PERQARJE , PREJ NGA E KUPTOVE SE UNE JAM NGA KOSOVA?

i/e regjistruar Maska e Disa
    Anëtarësuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    Posht tradhetaret,si Ali Ahmeti e Mendu Thaqi!
    1000 zogj pula,kunder nje LUANI.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    02-12-2009
    Postime
    28
    Citim Postuar më parë nga Disa Lexo Postimin
    Posht tradhetaret,si Ali Ahmeti e Mendu Thaqi!
    POSHTE........

Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800

Porosia e Samidin Xhezairit –Hoxha

Ish-komandanti i UÇK-së, Samidin Xhezairi, i njohur si komandant Hoxha i Prizrenit ka lëshuar të mërkurën një porosi për BDI-në e Ali Ahmetit, PDSH-në e Menduh Thaçit dhe DR-në e Imer Selmanit që të bashkohen për të realizuar barabarësinë e shqiptarëve në Maqedoni sepse në të kundërtën “lufta jo që do të vazhdojë, por do të jetë edhe më e gjatë”. “Fillimisht, do të mundohem që faktori politik shqiptar në IRJM të jetë i bashkuar në kërkesat e tyre legjitime për barazi të plotë ndëretnike. Nëse ky tentim dështon, atëherë nuk më mbetet tjetër vetëm se i armatosur të gjendem pranë jush”, thuhet në porosinë e Hoxhës, të publikuar në ueb-faqen e tij personale. Ai shkruan se “për dallim nga luftërat e kaluara, kësaj radhe do të ndëshkohen edhe shqiptarët e ligë, me fajin e të cilëve populli gjendet në situatë të palakmueshme”. “Nëse këto shqiptarë do të përmirësohen dhe angazhohen për mirëqenien e bashkëkombësve të vet, atëherë do t’ju falet. Përndryshe, do të jeni bashkëfajtorë për konfliktin e ri ndëretnik në IRJM”, thotë Hoxha, duke iu drejtuar edhe faktorit ndërkombëtar. Hoxha vlerëson se “me mënyrën e funksionimit (mosfunksionimit) aktual pa asnjë qasje serioze karshi problemeve të shumta, IJRM nuk është shtet nga i cili pritet diçka pozitive”. “IRJM do të pushojë së ekzistuari nëse vazhdon me mospërfilljen e shqiptarëve. Si rrjedhim pason ridefinimi i kufijve në Ballkan”, thotë Hoxha në porosinë e tij drejtuar politikanëve shqiptarë dhe faktorit ndërkombëtar në Maqedoni. (R.K.)
    Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
    Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”

Ish-komandanti i UÇK-së, Samidin Xhezairi, i njohur si komandant Hoxha i Prizrenit ka lëshuar të mërkurën një porosi për BDI-në e Ali Ahmetit, PDSH-në e Menduh Thaçit dhe DR-në e Imer Selmanit që të bashkohen për të realizuar barabarësinë e shqiptarëve në Maqedoni sepse në të kundërtën “lufta jo që do të vazhdojë, por do të jetë edhe më e gjatë”. “Fillimisht, do të mundohem që faktori politik shqiptar në IRJM të jetë i bashkuar në kërkesat e tyre legjitime për barazi të plotë ndëretnike. Nëse ky tentim dështon, atëherë nuk më mbetet tjetër vetëm se i armatosur të gjendem pranë jush”, thuhet në porosinë e Hoxhës, të publikuar në ueb-faqen e tij personale. Ai shkruan se “për dallim nga luftërat e kaluara, kësaj radhe do të ndëshkohen edhe shqiptarët e ligë, me fajin e të cilëve populli gjendet në situatë të palakmueshme”. “Nëse këto shqiptarë do të përmirësohen dhe angazhohen për mirëqenien e bashkëkombësve të vet, atëherë do t’ju falet. Përndryshe, do të jeni bashkëfajtorë për konfliktin e ri ndëretnik në IRJM”, thotë Hoxha, duke iu drejtuar edhe faktorit ndërkombëtar. Hoxha vlerëson se “me mënyrën e funksionimit (mosfunksionimit) aktual pa asnjë qasje serioze karshi problemeve të shumta, IJRM nuk është shtet nga i cili pritet diçka pozitive”. “IRJM do të pushojë së ekzistuari nëse vazhdon me mospërfilljen e shqiptarëve. Si rrjedhim pason ridefinimi i kufijve në Ballkan”, thotë Hoxha në porosinë e tij drejtuar politikanëve shqiptarë dhe faktorit ndërkombëtar në Maqedoni. (R.K.)

http://kohaere.eu/index.php?news=4420

i/e regjistruar Maska e Disa
    Anëtarësuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    Hallall o Samidin Xhezairit –Hoxha ,se njemend duhet ti japim fund hordhive maqedonase!
    1000 zogj pula,kunder nje LUANI.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    13-05-2009
    Postime
    795
    lene se kta shkijet e jankullovskes ne kete forum do e bejne terosrist islamik, hoxha meriton respekt tek cdo kush ,por edhe frike.

Faqja 6 prej 20 FillimFillim ... 4567816 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •