Close
Faqja 2 prej 20 FillimFillim 123412 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 200
    Puck Love Maska e Black_Mamba
    Anëtarësuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovë
    Postime
    2,501
    Si u bo qe sa shekuj,vetem ne shqiptaret qenkemi ata te cilet bejne trazira,si u bo qe sa shekuj qe ne shqiptaret te meremi me arme,si u bo qe sa shekuj vetem ne shqiptaret i paskemi fajet.

Me thoni o shqipe a thua ne gjithmon i kemi fajet,a thua ne gjithmon jemi ata qe bajm arme,a thua sllavet nuk kane ne shtepit e veta armatim,si u bo njeher te vetmen te zihen nje maqedon per arme mbajtje pa leje,si u bo gjithmon ne te jemi ato.

Me falni shtoj edhe dicka per ju qe se dini,partia ne pushtet BDI per protesten e 10 majit tha keshtu me pak fjale "a sa pate ata protestues sa pak ishin ne numer" dmth ofendoj popullin e vet dhe na perseri i perkrahim,dhe na perseri i mbyllim veshet dhe syt,pse gjithmon keshtu me na,a thua jemi popull i mallkuar.

Me vjen keq per keta kater djelmosha qe u vran per deshiren e dikujt tjeter.

Mbas luftes se 2001 kemi me qindra shqiptar te vrar dhe gjithmon i kemi bere tradhtar a thua me te vertet te gjithe qenkan tradhtar.

Sa ish luftar te UCK-se kemi ne burgje maqedonase,qe marveshja e ohrit thonte qe nuk do ti prek.

Sa luftar te ish UCK-se kemi neper rrug sot te cilet nuk kane as buk me ngren,sa familje te deshmoreve kemi neper rrug sot qe zotrive shqiptar ne pushtet nuk ua ndin kjo gje.
    SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP

Anëtarësuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovë
    Postime
    2,501
    Mire qe e nxjere foton dhe do komentoj vetem dicka te vogel,me thoni ashtu si e shihni a ka ndonje plumb ne ball,jo valla kjo eshte tradhti sepse krejt plumbat gjenden vetem ne kete ane,dmth ketu ka tradhti dhe paster tradhti e asgje tjeter.

Mallkuar qoft ai shqiptar qe ka lindur dhe do vdes tradhtar,zoti ishalla fmit e tij nuk i le te behen tradhtar.

Me tradhtar se populli shqiptar qe ka ska asnje popull ne bote.
    SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP

Anëtarësuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovë
    Postime
    2,501

Anëtarësuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovë
    Postime
    2,501

po po kon ardh xhandart per me nerhy e sen skan qit ndrit qato qitu se krejt me pare jon tshit te amerikant e te kinezt fara keqe qito edhe rust

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-11-2009
    Postime
    212
    Koha do e tregoj te verteten e kesaj situate qe gjindet ne shkup..
    Koha e luftes per mendimin tim ka perfunduar njehere per njehere,per deri sa kosova te forcohet pakez....
    po une personalishte i druhem nje gjej se ketu ka edhe individ te cilet shikojen ta pasurojen vete veten per perfitime personale ,mendojen siku shume individ te cilet jane pasuruar gjate luftrave te fundit me keq ardhje po e them...\

Mendimi ime eshte se shqiptaret ne maqedoni duhet te bejen presjone politki per qellimin e aspiratave te tyre qe ti gezojen te drejtat ne kete vende..
    Une mendoj qe nje dite gjithe trojet shqiptare do te jene nje po jo tani ne keto momente .jo vetem shqiptaret qe jetojen ne maqedoni apo ne malin e zi,preshev medevegje,bujanofce,e Qameri po deri tek molla e kuq eshte toke shqiptare..
    Po ne duhet nje here te forcohmi me keto dy shtete shqiptare tani ne qe i kemi dhe pak vite se nje here jemi jo shume te forte..
    Politika e perendimit eshte se kur te vije koha etill ne duhet te jemi vete vetja pa na ndihmuar askush ne qlirimin e trojeve shqipatre se tani eshte heret te jemi realiste .

Ne nje here duhet te mblidhemi mende se me ju then te drejten tani per tani jemi te varfure nga mendja,nuk mendojmi gjate
    ne jemi ata te cilet jemi po duhet te forcohmi qe nga shqiperija e deri tek molla e kuq se jane troje shqiptare.....
    Tani nuk eshte koha e luftimeve ,se te gjithe jane ka aspirojen ne BE pa kufi...
    Duhet te presim edhe pak kohe jane ato vite te cilat duhet te ecime perpara duke filluar nga 2017-2025 qe te gjitha trojet shqiptare te jen te bashkuara..
    Ndryshuar për herë të fundit nga kruja78 : 12-05-2010 më 15:28

Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    ne ilirid eshte urgjente te fillohet lufta per qlirim sepse shqiptaret jan me keq se kurr me par

me mijra shqiptare kalben ne burgjet maqedone mbi 400 ish ushtar te uqk jan vra pas perfundimit te konfliktit te fundit nuk duhet te presim qe te na shkatrrojn dhe te na zhdukin nga ilirida por duhet tju dalim perball qe te mbrojm iliriden

dikush thot se koha e luftrav ka perfundu jo nuk ka perfundu sepse pa luft ilirida kurr nuk do jet e lir ashtu siq nuk do jet edhe kosova lindore
    Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
    Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”

Atje ku je ti........ Maska e tetovarja87
    Anëtarësuar
    26-11-2009
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    7,660
    ene xhite....do bohet lufte...
    valla tregoni drejt eshte kjo e vertet...
    o zote vdiqa nga frika,valla....
    nuk e di kushe e fillon kete luften aman..
    familjet eveta i sigurojn me pare,per t'i mbrojt, e me te tjeret c'ka te behet le te behet,nuk u intereson....
    collo mo dale dikush ne lufte,bolle femi ne 2001 mbeten jetim nga lufta,e sote helbete po i shiqon
    dikushe...
    un vdiqa para kohe
    Ndryshuar për herë të fundit nga tetovarja87 : 12-05-2010 më 16:26
    Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-04-2010
    Postime
    78
    Citim Postuar më parë nga tetovarja87 Lexo Postimin
    ene xhite....do bohet lufte...
    valla tregoni drejt eshte kjo e vertet...
    o zote vdiqa nga frika,valla....
    nuk e di kushe e fillon kete luften aman..
    familjet eveta i sigurojn me pare,per t'i mbrojt, e me te tjeret c'ka te behet le te behet,nuk u intereson....
    collo mo dale dikush ne lufte,bolle femi ne 2001 mbeten jetim nga lufta,e sote helbete po i shiqon
    dikushe...
    un vdiqa para kohe
    Ngadal moj Tetovare , ngadal mos vdiq se na duhesh për lufte edhe ti , ta gjejm nje vend edhe ty se paku me gatu dicka për luftaret .

Atje ku je ti........ Maska e tetovarja87
    Anëtarësuar
    26-11-2009
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    7,660
    Citim Postuar më parë nga Lati. Lexo Postimin
    Ngadal moj Tetovare , ngadal mos vdiq se na duhesh për lufte edhe ti , ta gjejm nje vend edhe ty se paku me gatu dicka për luftaret .
    ha ha bre lati....
    kena gatu,kena gatu edhe ateher..por kote aman...
    o edhe pa buke kan me ngel ata luftetare se populli mazalla se u ndihmon...
    Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot

Faqja 2 prej 20 FillimFillim 123412 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •