Close
Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 53
    life is a flower Maska e maryp
    Anëtarësuar
    02-05-2006
    Vendndodhja
    ne univers
    Postime
    3,897
    para disa vitesh ishte usl dhe pastaj e kthyen ne asl...
    per tju pergjigjur pyetjes tende admiral.. per fat te keq jo, nuk i kerkojne italianit kur vete ne nje shtet tjeter te hape nje ristorant, te dije gjuhen, por kjo nuk do te thote qe eshte dicka e drejte...dhe as italiani nuk do i kerkoje kurre nje amerikani, gjermani ,francezi etj etj qe te dije italishten , por sigurisht do ja kerkoje nje marrokini , nje shqiptari nje romuni nje gje te tille...
    e thashe dhe tek postimi tjeter Lega nord nuk po e ben nje gje te tille per altruizem po e ben per racizem, por ama une jam pro faktit qe per te hapur nje aktivitet ne nje vend te huaj duhet te dish te pakten bazat e gjuhes, te dish te merresh vesh me njerezit
    NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)

Pse duhet te merrem vesh me njerezit une? Une paguaj parate, hap nje restorant ose dyqan, gjej punonjesit qe dine italisht edhe pastaj hedh firmat neper çeqe... me thuaj, perse duhet te bej test gjuhe une? ESHTE IDIOTLLEK KOKE E KEMBE i bere enkas per te na zmerilosur prostaten ne jo-komunitareve.

maryp, je mazokiste ti?

Ps: uCCide
    Quare id faciam, fortasse requiris...

Anëtarësuar
    02-05-2006
    Vendndodhja
    ne univers
    Postime
    3,897
    Citim Postuar më parë nga mAsTeRm1nD Lexo Postimin
    Pse duhet te merrem vesh me njerezit une? Une paguaj parate, hap nje restorant ose dyqan, gjej punonjesit qe dine italisht edhe pastaj hedh firmat neper çeqe... me thuaj, perse duhet te bej test gjuhe une? ESHTE IDIOTLLEK KOKE E KEMBE i bere enkas per te na zmerilosur prostaten ne jo-komunitareve.

maryp, je mazokiste ti?

Ps: uCCide
    nuk jam mazokiste, por nuk e quaj te drejte as faktin qe njerezit jetojme me vite te tera ne nje shtet te huaj dhe nuk dine te flasin as dy fjale..

ucide jo uccide

Seriozisht e ke ti? Ucide? Hahahahahahaha

Ve bast qe s'ia ke idene as se kush e ka thene ate shprehjen qe ke ne firme.

Se cfare nuk quan ti te drejte, nuk mund dhe nuk duhet ti interesoje nje shteti te tere, sidomos kur mendimet i ke kontradiktore dhe te ngaterruara. Sqarimet mbi ceshtjen i ke me siper.

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga maryp Lexo Postimin
    nuk jam mazokiste, por nuk e quaj te drejte as faktin qe njerezit jetojme me vite te tera ne nje shtet te huaj dhe nuk dine te flasin as dy fjale..

ucide jo uccide
    si italianet neper bote per shembull

uccide jo ucide
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    23-02-2010
    Postime
    713
    Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    nuk eshte koha ajo qe te pengon per te ma shpjeguar. eshte aftesia.
    kam studiuar filozofi fatkeqesisht... edhe ti???
    ti gafen e pare e bere kur e quajte aritmetike.
    rendesi ka qe ti te jesh i bindur per aftesite e tua.
    une bera gafe qe e quajta matematike,
    ti bere gafe qe e quajte filozofi,

ishte llogjike e paster elementare.

sikur per nje moment te qartesohesh,
    me lejo te lutem te te shpjegoj.

"te luftosh injorancen nuk eshte rracizem".

çfare implikon kjo?
    thjesht qe lufta ndaj injorances nuk veprim qe lidh me rracizmin.
    nuk ka lidhje, kupto?

Une kuptoj qe ne mendjen tende liberale automatikish "rracizem=injorance",
    po ky eshte nje opinion i joti, aspak real, por qe me siguri ka gisht ne ate arsyetimin absurd qe i bere shprehjes sime.
    Me duket se studimi i tepert i filozofise te ka bere konfuz,
    perdor nje çike me shume trurin tend.

Dhe kur njeriu ka pune sepse ka pune nuk e ka as per borxh e as per detyre te te pergjigjet menjehere, se nuk po na ushqen forumi.
    Nese do te luash rolin e te zgjuarit beje me ndonje tjeter qe ka IQ me te ulet se ty, ose duke folur me pak, zgjidh e merr.

Kurse per sa i perket moralisteve te leshit "anti-rracista".
    vlen perseri ajo shprehja, eshte e lehte te besh homon me by**n e tjetrit.

Te ishte per mua emigrimi do duhej te lejohej vetem duke bere disa teste te njepasnjeshme inteligjence.
    Se nuk na mjaftojne idiotet italian, po na shtohen dhe ata rumun, jevgj, pse jo dhe shqiptar.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Kinney : 11-05-2010 më 13:16
    I support Papa Joseph Ratzinger.
    Me mire nje armik i zgjuar se nje mik budalla.

Kinney, problemi eshte qe "Lega Nord" ka nuanca te forta racizmi, pra kur ti thua qe "te luftosh injorancen nuk eshte racizem" dhe i shton nga mbrapa "rrofte racizmi" i bie qe sipas teje te jesh racist do te thote te mos luftosh injorancen.

Eshte njesoj sikur te lexosh diku:
    "Te vjedhesh nuk eshte turp"
    "Rrofte turpi"

Ne c'perfundim do arrije ti?

Anëtarësuar
    02-05-2006
    Vendndodhja
    ne univers
    Postime
    3,897
    Seriozisht e ke ti? Ucide? Hahahahahahaha

Ve bast qe s'ia ke idene as se kush e ka thene ate shprehjen qe ke ne firme.

Se cfare nuk quan ti te drejte, nuk mund dhe nuk duhet ti interesoje nje shteti te tere, sidomos kur mendimet i ke kontradiktore dhe te ngaterruara. Sqarimet mbi ceshtjen i ke me siper.
    Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    si italianet neper bote per shembull

uccide jo ucide
    ok ragazzi e pranoj , ja paskam hequr nje ''c'' po aime' kjo tregon qe askush nuk eshte perfekt, as une e mbi te gjitha tregon faktin qe sado ta studiosh nje gjuhe qe nuk eshte e jotja , prap do besh gabime, le qe po ta marrim holle holle dhe ne gjuhen shqipe bejme te gjithe gabime... mgjth keni te drejte duhej te kisha hapur google para se te kundershtoja

ti me nick te ngaterruar une dhashe mendimin tim , jo mendimin e nje shteti dhe nuk besoj qe mendimi im eshte kontradiktor.. do te punosh dhe jetosh ne nje shtet te huaj???? meso gjuhen dhe rreguallat e atij populli

Prape gabim: ahimè

Italishten nuk e kam gjuhe meme por s'bej ndonjehere gabime ne te shkruar... ne shqip jo e jo.

Nofken e kam shume melodioze, provo ta thuash me ze, ngadale...

Anëtarësuar
    02-05-2006
    Vendndodhja
    ne univers
    Postime
    3,897
    Prape gabim: ahimè

Italishten nuk e kam gjuhe meme por s'bej ndonjehere gabime ne te shkruar... ne shqip jo e jo.

Nofken e kam shume melodioze, provo ta thuash me ze, ngadale...
    e dija si shkruhej po doja te jepja kenaqesine ty te me korrigjoje se shoh qe po te pelqen shume...qualche volta le persone si divertono con cosi poco
    me behet qefi shume per ty qe e ndien veten kaq perfekt

Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •