Close
Faqja 6 prej 6 FillimFillim ... 456
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 53 prej 53
    I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar më parë nga saura Lexo Postimin
    Mendoj qe duhet te bejne kurse profesionale ,aty eshte e perfshire dhe gjuha ne qofte se nuk e din nuk e merr kursin .
    Per te pasur nje aktivitet te tille nuk mjafton vetem gjuha dhe higjena ,,shumica e te huajve i blejne licensat ...
    Kursi quhet Sab une per vete e kam bere nuk me ka lene mendja harxhoj miliona ....
    medemek i thojne "license"

ti blen tavolinat dhe karriget

ishalla i japin foglio di via atij bossit

i/e regjistruar Maska e Tigers
    Anëtarësuar
    27-05-2006
    Vendndodhja
    Lugano_zvicerr
    Postime
    25
    Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    pse, a thua ato italiane qe kane hapur restorante italiane ne kine e dine gjuhen vendase???

italianet hapin restorante ne tere boten. kudo. jane populli me emigrant ne bote them une.
    nisen nga italia, per te hapur nje restorant, bie fjala ne bali...
    duhet te presin qe te mesojne indonezianeshen per te hapur restorantin???

marrezia e rradhes e lega nord.
    plotesisht pajtohem me ty ADMIRAL po te pyesim nji italian qe shkon te punon ne zyrich e se din gjermanishten zero po aj hap restorantin pa e dit gjuhen qe edhe kam fakte te gjalla qe une e njof italianin dhe ati i lejohet kurse shqiptarit jo pse shtrohet pyetja je shqiptar ktu esht problemi , italiani eshtë racist e shqiptarit ja imponon qe te ben kursin per gjuh qe mos te mundet te investoj dhe te hap dyqan apo restoran.

Kalorës i Lirisë Maska e BlueBaron
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Në Tironën e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Lega Nord ka gjetur shesh dhe ben pershesh. E kane eren ne favor per momentin dhe po e shfrytezojne ne maksimum. E kane kujtesen e shkurter, i harruan anijet me morracake venetas qe niseshin ne drejtim te Amerikes se Jugut ...
    Mund të shkëpusësh Çunat nga TIRONA, por kurrë nuk mund të shkëpusësh TIRONËN nga zemra e Çunave !!!

Faqja 6 prej 6 FillimFillim ... 456

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •