Close
Faqja 8 prej 10 FillimFillim ... 678910 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 91
    Citim Postuar më parë nga muslimani72 Lexo Postimin
    ngadale mos pelcasish se je skuqur i teri or i gjore, po jepe pergjigjen dhe lirohu,pse mundon veten kot ,kam frike mos biesh ne depresion, ani nuk ka gje te keqe edhe po qe se thua nuk e di,nuk ka,eshte ky ,eshte ai,eshte sali berisha,edi rama, agron llakaj etj etj po thuaj or burre mos e plas veten
    Mir at'here do ta them meqe po kemngul kaq shume, por me nje kusht, te me pergjigjesh ti mua i pari ne nje pyetje qe do te bej per fen islame,nese e din do ta them menjeher pergjigjen,nese nuk e din nuk ta them. Ne rregull
    Revolution 1848

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    13-05-2009
    Postime
    795
    Citim Postuar më parë nga EuroStar1 Lexo Postimin
    Mir at'here do ta them meqe po kemngul kaq shume, por me nje kusht, te me pergjigjesh ti mua i pari ne nje pyetje qe do te bej per fen islame,nese e din do ta them menjeher pergjigjen,nese nuk e din nuk ta them. Ne rregull
    une te bera pyetjen i pari ,me jep pergjigjen pastaj une te jap shansin qe te pyesish e une te pergjigjem.

kjo eshte me e drejte dhe demokratike

Citim Postuar më parë nga muslimani72 Lexo Postimin
    une te bera pyetjen i pari ,me jep pergjigjen pastaj une te jap shansin qe te pyesish e une te pergjigjem.

kjo eshte me e drejte dhe demokratike
    Pse e njifkeni demokracin ju muslimanet ?
    Revolution 1848

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    13-05-2009
    Postime
    795
    Pse e njifkeni demokracin ju muslimanet ?
    kur ne muslimanet kemi punuar me demokraci,ju nuk keni pas wc

hajde peregjigjeeeeeeen o injorant

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-03-2008
    Vendndodhja
    itejdukshem, gjithka
    Postime
    1,536
    Citim Postuar më parë nga jarigas Lexo Postimin
    Une e di se çfare gjuhe eshte, por e habitshme eshte se ti e perkthen nga arabishtja!!!!!Jam kureshtar te di perse-ne......
    bonu burr dhe prano qe po rren,

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    13-05-2009
    Postime
    795
    Citim Postuar më parë nga injejti Lexo Postimin
    bonu burr dhe prano qe po rren,
    hahahahahah

joooo nuk guxon se pastaj nuk eshte burre ,behet dicka tjeter

Po me trguat se cfar ka bo muhamedi me nje 6 vjecare ne krevatin e tije do tju kthej pergjigje
    Revolution 1848

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-03-2008
    Vendndodhja
    itejdukshem, gjithka
    Postime
    1,536
    Po me trguat se cfar ka bo muhamedi me nje 6 vjecare ne krevatin e tije do tju kthej pergjigje
    hej o kcir , tregona mos u tall me shqiptar, se apo e sheh qe spodim kurgja,

bonu burr edhe ti.

nese nuk e din .lype lype se e gjen

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    19-06-2008
    Postime
    684
    Citim Postuar më parë nga jarigas Lexo Postimin
    Jo, jo.....kurre shqiptaret....vetem ata qe kombin e shkelin ne emer te fese.....ata qe thone se i kemi borxh Turqise per te qenit shqiptare, si puna e atyre moderatoreve te nenforumit tend.......
    Per mua nje shqiptar mysliman eshe vella po aq sa nje i krishtere apo budist.....deri kur te mos peshtyje mbi komb.....at'here ai e quan vete veten jo-shqiptar....
    Keshtu qe kur flet per jarigas-in, mos e bej asnjehere pa fakte......
    Shqiperia shqiptareve, vdekje tradhetareve....pa dallim feje.....
    Po ti pshtyen mbi komb, pshtyen mbi popullin e saj, s'je i aft te pranosh qe ne mesin e keti populli ka njerez qe Besojn Allahun si Zot te tyre, prandaj i quan si te huaj, dhe mundohesh ta impunosh kete ofendim tek te tjeret si tek ky eurostari qe te mendojm se gjithcka qe s'eshte katolike, eshte jo-shqiptare !

Ti çun i mir s'ia ke aspak iden se sa kan ber keta musliman per kombin shqiptar, dhe po ti numruam keto te bera kombtare, ty do te binte te fiket,... ose,.. do ti uroshe vetvetes vdekje, si tradhtareve me lart !

Citim Postuar më parë nga Gj.Fishta Lexo Postimin
    Po ti pshtyen mbi komb, pshtyen mbi popullin e saj, s'je i aft te pranosh qe ne mesin e keti populli ka njerez qe Besojn Allahun si Zot te tyre, prandaj i quan si te huaj, dhe mundohesh ta impunosh kete ofendim tek te tjeret si tek ky eurostari qe te mendojm se gjithcka qe s'eshte katolike, eshte jo-shqiptare !

Ti çun i mir s'ia ke aspak iden se sa kan ber keta musliman per kombin shqiptar, dhe po ti numruam keto te bera kombtare, ty do te binte te fiket,... ose,.. do ti uroshe vetvetes vdekje, si tradhtareve me lart !
    Per cilin komb e ke fjalen? ate arab ?
    Revolution 1848

Faqja 8 prej 10 FillimFillim ... 678910 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •