Close
Faqja 5 prej 12 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 118
    krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anėtarėsuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

nuk ka rendesi...

Citim Postuar mė parė nga Traktoristi Lexo Postimin
    Emri qe Ti ke zgjedhur per kete Forum, te nderon vetevetiu !!! Por ketu gabohesh.
    Saliu eshte e kaluara, eshte i djegur, eshte po aq i demshem per Kombin sa edhe Fatos Nano & Co
    Shqiperia teresisht po degradon, cka eshte fatekeqesi dhe per te te ardhur keq, kurse Politikanet e sotem Shqiptare jane asgje me shume se Tradhetare te ketij Kombi te vuajtur. Ti ngresh ne piedestal nderkohe qe asgje nuk eshte ne rregull, mua personalisht me duket cmenduri.
    Ti lash me flori nen llogjiken se mbrojne Kombin nga kthetrat e Komunisteve (po po, te Korese se Veriut) dhe tu falesh cdo vjedhje apo idiotllek qe ata bejne ... mua personalisht me duket cmenduri.

Jane vecse Pederaste qe sollen pederastine ne Shqiperi, as me shume dhe as me pak.
    Nese je i Kosoves - te keshilloj si Mik - mos fol me zjarr as per Berishen e as per Ramen, sepse nuk mund te flasesh drejte (ashtu si edhe une nuk mund te diskutoj dot gjate me Ty per UCK-ne, edhe pse une ashtu si edhe Ti jam Shqiptar e bir Shqiptari). Ca i kane jetuar e ca i kane me te degjuar i thone kesaj ;-)
    nuk ka rendesi nga je e ku jeton..rendesi ka te jesh ne rrjedhat e jetes se perditshme..dhe te jesh objektiv ne ate qe sheh me syte e tu...te te mos ti zere syte partitizmi...te mos shkosh pas partise si qorr por te shohesh drejt ate qe po ben dicka per idealin tend..
    nuk thashe se sali berisha eshte i rene nga qielli..nuk them se shqiperia eshte bahqe me lule..nuk them se ne ma tani skemi halle se i hodhem pas kraheve...jo jo ne i kemi plot halle dhe probleme qe na rendojne supeve...por eshte miopi te thuash se nuk po ecim perpara...nuk e di ku e kam thene kete gje por po e them prap se ndoshta po ecim me hapim e kermillit...por ama po ecim...dhe po ecim ne saje te ketij komunistit sali berisha...ska rendesi per mua ne eshte komunist a dreq..rendesi ka qe ka bere perpjekje per te lene gjurme per mire ne historine e shqiperise...edhe fale tij jemi sot anetare te natos..edhe fale tij sot jemi ne prag te liberalizimit te vizave...edhe fale tij sot jemi ne prag te deres se europes...edhe te tjeret kane kontribuar ama ky kontribon me shume se te tjeret..ose te pakten ka pase fatin qe keto ngjarje historike te ndodhin ne doren e tij...nuk ishte koha dhe momenti i budalliqeve te tilla...duhet te jemi me hipokrite me europen te pakten derisa te marrim ate kocke qe me zor po na e jep europa...
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    ermal..

mos hyr ne kto temat..

rritu dhe ca..

hajt te keqen xhaxhi..

--

OPINION
    Rikthimi i mumjes komuniste Ramiz Alia, nė ndihmė tė dėshtakut tė PS-sė
    08-05-2010 / Redaksionale

Ismail Kadarenė kur e pyetėn nė prag tė evenimentit “Shqipėria ėshtė kulturė” se cili ėshtė virtyti mė i madh dhe defekti mė i madh i shqiptarėve, Gotha i letrave shqiptare u pėrgjigj nė mėnyrė ndriēuese: “Ėshtė e vėshtirė ta thuash, pėr ēfarė ėshtė e rėndėsishme dhe ndoshta ėshtė, qė ata (shqiptarėt) kurrė nuk tė lėnė kollaj. Nėse ju ndodh diēka nė rrugė, ata nuk ju lėnė vetėm, ju ndihmojnė deri nė fund. Ato u japin ndihmėn e menjėhershme dhe nuk janė aspak indiferent, siē mund tė ndodhė nė shumicėn e vendeve tė botės. Ndėrsa defekti mė i madh ėshtė se ndonjėherė janė tė lehtė, harrojnė shpejt gjėra qė nuk duhen harruar, nuk nxjerrin mėsime...”. Njė prej gjėrave qė nuk duhen harruar ėshtė vuajtja dhe dhimbja e kaluar gjatė regjimit jakobin komunist.
    Kėto fjalė finale dėftejnė shumė pėr orekset nostalgjike tė njė pjesė tė medies “njollė-kuqe” shqiptare pėr tė rikthyer tė paktėn virtualisht zombie tė komunizmit stalinist shqiptar. Sepse sė fundmi po del nė pah Ramiz Alia, njė prej gjakatarėve tė sistemit komunist represiv. Ky dogmatik na paska bėrė edhe kujtime (R. Alia, jeta ime...), ku shfajėson tėrėsisht terrorin tė krijuar nga Diktatori Hoxha dhe prej tij. Ėshtė e pabesueshme qė akoma ish-komunistėt e sojit Ramiz Alia, profesor i ndėrtimit tė socializmit me forcat e veta, luftės sė klasave e diktaturės proletariatit tė dalė nė media e tė japė leksione mbi politikėn e demokracinė. Ėshtė akoma mė e pabesueshme qė ekzistojnė akoma nostalgjikė apo bij nostalgjikėsh tė rėnė nga pozicionet e pushtetit qėndror e privilegjet e humbura, qė mezi presin fjalėn e ish-pushtetarėve si i eturi nė shkretėtirė.
    Ramiz Alia ka nė ndėrgjegje 45 vjet diktaturė, 45 vjet shtypje, 45 vjet rrėnim ekonomik, shpirtėror, moral, njerėzor.
    Pėr tė gjithė ndryshimet qė pretendon se i pilotoi apo mė mirė i frymėzoi, nuk janė gjė tjetėr veēse pjesė e strategjisė tipike tė dezinformimit komunist. Ramiz Alia me shokė u shporrėn prej ngjarjeve historike nga dėshira pėr liri e demokraci tė qytetarėve shqiptarė. Edhe diēka, qė po dėgjohet shpesh nė kanalet televizive: E kam fjalėn pėr atė qė gjoja Ramiz Alisė iu dashka njohur merita pėr shmangien e pėrdorimit tė dhunės gjatė ndėrrimit tė pushtetit. Jo, nuk ėshtė e vėrtetė se shmangia e dhunės u bė prej largpamėsisė tė Ramiz Alisė, por u bė pėr dy arsye: E para se shteti shqiptar ishte i kalbur nė palcė. E dyta ishte frika se, edhe dhuna mė e vogėl do tė sillte kundėrpėrgjigje e Ramiz Alia nuk do tė ishte kėtu e tė na shiste mend, por do tė kishte pėrfunduar si Ēaushesku nė Rumani.
    Gjithsesi ėshtė pjesė e operacionit anti-Shqipėri, sikurse ishte krejt programi i komunizmit: armiqėsia ndaj Europės. Prandaj edhe Ramiz Alia nė intervistat e fundit po pėrkrah haptazi Edi Kristaq Ramėn me grevėn e emėruar prej tij, ēka bėhet krejt pėr tė rivėnė nė krye gjeneratėn e dytė tė bllokut. Ramiz Alia personifikon nėpėrkėn me helmatisėse, mė tė zezė, mė tė fshehte dhe shpirt mė tė ndyre se ky "bilbil dogmatik i komunizmit”. Njė komunist deri nė fund! Mbron diktaturėn e proletariatit. Ajo u aplikua nga njerėz. bile ka filluar tė thotė se ka patur gabime. O Zot! Ē’largpamėsie! Po si
    ia arriti ta gjejė mor perėndi!?! Ramiz Alia kėrkon tė shfajėsojė Enver Hoxhėn. Kėtij njeriu asnjėherė nuk i ėshtė nxirė, skuqur, zverdhur apo zbardhur faqja, por ngjyra tė ēuditshme prej lėkurė kameleoni ka marrė sa herė ka pasur dalje publike.
    Mirėpo pak faj kemi tė gjithė ne, qe edhe pas 20 vitesh pluri-partitizėm dhe demokraci liberale bashkė me kapitalizėm me probleme, nuk kemi arritur tė bėjmė njė Nuremberg (siē gjermanėt me gjykatėn e krimeve tė nazizmit) pėr krimet e komunizmit dhe drejtuesve tė atij regjimi nė Shqipėri.
    Ka tė drejtė R. Alia qė del si njė sharlatan plak nė faqet e gazetave mediokre dhe merr guximin pėr tė na folur pėr meritat e pakundėrshtueshme tė komandantit legjendar. Janė kėto lloj gazetash qė mbushnin faqet e para me tituj pėr zėnkat e N. Hoxhės me djalin dhe nusen e saj. Absolutisht qė nuk ėshtė e tepėrt tė thuhet se kėto media po u shėrbejnė etėrve dhe financuesve tė nėndheshėm tė tyre.
    Ėshtė ofendim nė radhė tė parė pėr ata mijėra tė vrarė me apo pa gjyq, tė burgosur, tė internuar, tė persekutuar qė udhėheqėsi i fundit komunist i Shqipėrisė, qė u mundua me tė gjitha mėnyrat tė pengonte zhvillimet demokratike nė Shqipėri, t’iu flasė pėr meritat e E. Hoxhės dhe komunizmit stalinist tė zbatuar nė Shqipėri.
    Ėshtė ofendim pėr tė gjithė popullin shqiptar (kėtu nuk futet ai 10% i lidhur ngushtė me kėtė regjim), qė e kishte burgosur duke e ndarė me tela me pjesėn tjetėr tė botės, lindore apo perėndimore, qė i persekutoi dhe i vrau mendimet. E katandisi ekonominė shqiptare nė atė shkallė sa rrezikonim tė ktheheshim si popull, nga njerėz nė likantrop tė egėr.
    Harrojnė edhe ca pinjollė tė komunizmit qė shkarravisin nėpėr tė pėrditshmet. Por pėr njė gjė jemi shumė tė sigurt, pavarėsisht tė gjitha vėshtirėsive qė ka Shqipėria, ai sistem i djallit qoftė edhe me arna moderne nuk rikthehet mė nė Shqipėri. Ai sistem qė kėrkoi tė “vriste” edhe Zotin, do tė trajtohet dhe paraqitet me fytyrėn e tij prej demoni edhe nė faqet e historisė sonė, sado qė pinjollėt e atij sistemi nė PS apo organizma tė tjera tė mundohen tė ndalojnė kėtė rishikim dhe pasqyrim ashtu siē duhet tė historisė.

55

.

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anėtarėsuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Nje person me mentalitet fisnor, apo me mire nje "kalores" sic e quan veten (qe tregon mentalitet edhe me primitiv, mesjatar) nuk ka se si mos te jete diktator. Katunar o more burre, me t'i heqe shtate lekure, qytetar nuk behesh kurre!

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anėtarėsuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Politikani shqiptar

Jam politikan shqiptar, mbret i vertete,
    shok té tjere s’kam ne jete;
    gjaketor e zemerderr,
    nga frika me bejne nder!
    Dola nga fund’ i Shqiperise
    si rrebesh’ i perendise:
    Vrava, preva e shkretova,
    vendin me gjak e mbulova!’)
    Kur zotova Tirane,
    erdha mora dhe Shqiperine,
    njerezit i shkova ne thike,
    dhe, kush mbeti, rron me frike!...
    Jam i keq si egersire,
    te urtet jane te mire,
    dua te quhem i marre,
    po puna te veje bare.
    Thera katunare e qytetare,
    thera romet e mjere,
    thera sa munda te tjere!
    Egersire si ariu,
    me fytyre si njeriu,
    me dergoi perendia,
    qe te vuaj’ shqiptaria!
    Evropa qe me shikon,
    te me beje gje s’guxon,
    se ka mejtime te tjera...
    Prisha, vrava, preva, hera!
    Bera.. po c’nuke kam bere?
    Prisha Shqiperine te tere!
    Mysliman’ e te krishtere
    Kam derguar n’ate jete,
    me teper se c’vdiqne vete!
    Jam i zoti, rroj me palle,
    s’dua te shoh njerez te gjalle!
    Nat’ e dite gjak kerkoj,
    pa pire gjak s’munt te rroj!
    Dhe tani q’u beshe plak,
    nuke munt te fryhem gjak!
    Ata qe kam nene zgjedhe,
    te mundije tok t’i mbledhe,
    me dore time t’i vrase,
    te pije gjakn’ e rajase!
    Pse s’u be nga perendia
    me nje koke shqiptaria,
    qe ta prese menjehere,
    te mos mbeteshin te tjere!
    Te mbetej vendi i shkrete,
    se doje te rroje vete:
    me egersira e Mafioze te rroje,
    pa frike te mbreteroje,
    se me duan e i dua,
    jemi nje gjak e nje sua!
    S’lash njeri pa te keq!
    Gra e burra, djem e pleq,
    dridhene kur me kujtojne:
    menate me mallekojne,
    me mallekojne te vete
    edhe qajne dit’ e nate!
    Qajne! Po kush nuke qa?
    Qajne burra, qajne gra,
    qajne malete per pyje,
    qajne fushate per lule!...
    Kudo shkela u tha bari,
    c’la Gerdeci e dogji zjarri!...
    Egersire si ariu,
    hengra dhe mish njeriu!
    Si kam dashur kam punuar,
    pse nuke jam i gezuar?
    I lig jam, te liga dua,
    nga kush me vjen frike mua?
    Nuke di se c’kam i ziu,
    nga frika gjaku me ngriu...
    Me punera qe kam bere,
    me duken armiq te tere,
    katunare e qytetare;
    sa dhe trimat militante
    zun’ e me punojne varre!
    Humba Dushkun e Ruzhdien,
    Himaren me Dhermine.
    Keshe kombn’ e Shqiperise,
    direk i gjithe Turqise e Greqise;
    pse s’me priti sa te vdese
    pa te me dil i pabese!
    Me Shqiperi te leftonem,
    kam frike mos turperonem;
    kam frike nga Skenderbeu
    mos dale prape nga dheu!...
    Se c’mendoj, a c’jam i marri!
    S’me ben dot gje shqipetari
    dhe sa te jem vet’ i gjalle,
    nga zgjedha s’ka per te dale.
    Pas meje ne kete jete,
    guri mbi gure mos mbete!

patriot Maska e shoku_tanku
    Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Citim Postuar mė parė nga SERAFIM DILO Lexo Postimin
    Zogu me gjithe se eshte nje personazh negativ,kishte dhe pozivitetin e vet,beri gjera qe ishin pozitive,solli njefare zhvillimi...etj etj(nuk e prishi se u be mbret,e prishi kur hiku si mbret).

Vertet faji eshte i fares komuniste,po dikush vazhdon dhe e mbjell e koltivon kete fare.Europa nuk eshte komuniste.
    Zogu ashtu si edhe delirantet e tjere qe kane drejtuar kete vend,nuk kishte gjak mbreteror qe te jepte jeten per vendin e tij...Shqiperise qe pas Skenderbeut i ka munguar nje gjak i tille..Berisha ne disa raste,si ai i vatikanit,ka aluduar se eshte pasardhes i te madhit Gjergj por me perjashtim te nje ngjashmerie ne profil,vepra e tij nuk eshte se e verteton shume kete pretendim...

Europa?
    Europa nuk eshte komuniste..europa eshte indiferente.
    Nje bashkesi e mbytur nga veset,se ciles e vetmja gje qe i intereson,eshte rehatia personale.Po shohim se si kjo fuqi ekonomike po degradon dita dites nga paaftesia dhe cinizmi.

i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anėtarėsuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Berisha, si diktator i fundit ne Ballkan
    Berisha eshte heroi i fundit ne Evrope qe po i bene ball dhe po i lufton ato mbeturina te pakta komuniste qe kane mbetur.
    Nuk do zgjase edhe shume kjo lufte sepse keto mbeturina do te zhduken shpejt ashtu siq u zhduk edhe babai i tyre Enveri bashke me ideologjine dhe mizorite e tij.
    Vetem shiqojini varrezat masive te shqiptareve te shkrete qe gjinden gjithandej Shqiperise,e keto varreza jane veper e baballareve te ketyre qe sot done ta mbrojne ate ide te vrasjeve dhe likuidimeve sekrete.
    Poshte enveristat dhe perkrahesit e tij.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    01-11-2009
    Postime
    160
    Citim Postuar mė parė nga _MALSORI_ Lexo Postimin
    ndoshta po ecim me hapim e kermillit...por ama po ecim...dhe po ecim ne saje te ketij komunistit sali berisha...ska rendesi per mua ne eshte komunist a dreq..rendesi ka qe ka bere perpjekje per te lene gjurme per mire ne historine e shqiperise...edhe fale tij jemi sot anetare te natos..edhe fale tij sot jemi ne prag te liberalizimit te vizave...edhe fale tij sot jemi ne prag te deres se europes...edhe te tjeret kane kontribuar ama ky kontribon me shume se te tjeret..ose te pakten ka pase fatin qe keto ngjarje historike te ndodhin ne doren e tij...nuk ishte koha dhe momenti i budalliqeve te tilla...duhet te jemi me hipokrite me europen te pakten derisa te marrim ate kocke qe me zor po na e jep europa...
    Or Mik, une e di qe sta mbush dot mendjen. JU vellezerit e Kosoves njehesoni ish-Komunistat e Shqiperise me te majten e sotme dhe me Komunistat e Jugosllavise se dikurshme - kjo eshte cmenduri dhe Ju katapulton Ju te Kosoves ne qorreri. NUK ka me Komunizem ne Shqiperi !!! Tunk Tunk te truri Juaj, NUK ka Komunizem ne Shqiperi. Ka Maskarenj, Hajdute, Tradhetare dhe cfaredo turlie tjeter, POR NUK ka Komunizem - Bum BUM Truri.
    Pra mos jini Don Kishot se turperoni veten Tuaj !!!
    Edhe njehere, asnje arritje e sotme e Shqiperise nuk eshte bere fale Sali Gomarit, por sepse kishte ardhur koha dhe smbante me.
    Pa Doktor Gomarin do kishim qene edhe shume me para.

Nejse nejse, se kjo ketu eshte vertet harxhim kohe. Per ti rene shkurt : Pederast je Ti Miku im ??? Di gje Ti, virtyt i Shqiptareve eshte pederastia ?? Ta sjellte ne Kosove ky Skenderbeu i koheve te sotme, ndoshta keshtu do kuptosh qe asnje rruge, asnje tunel, Nato, apo Europe apo M.uT nuk ka aq rendesi sa ka Identiteti Kombetar te cilin ky Bastard na e perdhunoi te gjitheve !!! Shqiptaret e sotem jane LAPERA qe bredhin vetem pas lekeve dhe pa asnje Identitet - fale Maskarait qe Ti mbron me kaq zjarr

Edhe dicka tjeter !!!!!!!! Une flas me RESPEKT per Adem Jasharin, kurse Ti Miku im beshtyn mbi Te sa here qe mbron Bastardin Sali qe lejonte furnizimin me nafte te tankeve serbe !!!! Dhe mos guxo te me thuash se nuk eshte e vertete, se une kam jetuar ne Shqiperi dhe kam pare me syte e mi qindra Makina Boote qe kalonin nga Jugu i Shqiperise ne Serbi. Pike - i kam pare me syte e mi. Ti ne Kosove ndoshta nuk i ke pare. Ato Tanke vrane Heroin mbarekombetar Adem Jashari.

PO, e vertete eshte, Edi Rama mund te jete edhe me M.Ut se Saliu, them se eshte. Ilir Meta eshte personifikim i Bushtres politike. Fatos Nano eshte Kryetradhetari i Kombit Shqiptar dhe i paarritshem ne maskarallekun e tij .... POR kjo nuk ben Gamorin Sali te zgjuar or Mik.

Pernedia na degjofte dhe Ju a dergofte Juve ne Kosove - ne hidherimin tim, shpesh mendoj se Ju e meritoni kete Tradhetar ordiner dhe shume anadollak.

Me bej nje nder dhe lexoje dy here postimin tim para se te pergjigjesh. Nje patriot(sado i paster dhe i flakte qofte) i verber e udheheq ushtrine clirimtare ne gremine !!!!

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anėtarėsuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

hajde traktor hajde..

Citim Postuar mė parė nga Traktoristi Lexo Postimin
    Or Mik, une e di qe sta mbush dot mendjen. JU vellezerit e Kosoves njehesoni ish-Komunistat e Shqiperise me te majten e sotme dhe me Komunistat e Jugosllavise se dikurshme - kjo eshte cmenduri dhe Ju katapulton Ju te Kosoves ne qorreri. NUK ka me Komunizem ne Shqiperi !!! Tunk Tunk te truri Juaj, NUK ka Komunizem ne Shqiperi. Ka Maskarenj, Hajdute, Tradhetare dhe cfaredo turlie tjeter, POR NUK ka Komunizem - Bum BUM Truri.
    Pra mos jini Don Kishot se turperoni veten Tuaj !!!
    Edhe njehere, asnje arritje e sotme e Shqiperise nuk eshte bere fale Sali Gomarit, por sepse kishte ardhur koha dhe smbante me.
    Pa Doktor Gomarin do kishim qene edhe shume me para.

Nejse nejse, se kjo ketu eshte vertet harxhim kohe. Per ti rene shkurt : Pederast je Ti Miku im ??? Di gje Ti, virtyt i Shqiptareve eshte pederastia ?? Ta sjellte ne Kosove ky Skenderbeu i koheve te sotme, ndoshta keshtu do kuptosh qe asnje rruge, asnje tunel, Nato, apo Europe apo M.uT nuk ka aq rendesi sa ka Identiteti Kombetar te cilin ky Bastard na e perdhunoi te gjitheve !!! Shqiptaret e sotem jane LAPERA qe bredhin vetem pas lekeve dhe pa asnje Identitet - fale Maskarait qe Ti mbron me kaq zjarr

Edhe dicka tjeter !!!!!!!! Une flas me RESPEKT per Adem Jasharin, kurse Ti Miku im beshtyn mbi Te sa here qe mbron Bastardin Sali qe lejonte furnizimin me nafte te tankeve serbe !!!! Dhe mos guxo te me thuash se nuk eshte e vertete, se une kam jetuar ne Shqiperi dhe kam pare me syte e mi qindra Makina Boote qe kalonin nga Jugu i Shqiperise ne Serbi. Pike - i kam pare me syte e mi. Ti ne Kosove ndoshta nuk i ke pare. Ato Tanke vrane Heroin mbarekombetar Adem Jashari.

PO, e vertete eshte, Edi Rama mund te jete edhe me M.Ut se Saliu, them se eshte. Ilir Meta eshte personifikim i Bushtres politike. Fatos Nano eshte Kryetradhetari i Kombit Shqiptar dhe i paarritshem ne maskarallekun e tij .... POR kjo nuk ben Gamorin Sali te zgjuar or Mik.

Pernedia na degjofte dhe Ju a dergofte Juve ne Kosove - ne hidherimin tim, shpesh mendoj se Ju e meritoni kete Tradhetar ordiner dhe shume anadollak.

Me bej nje nder dhe lexoje dy here postimin tim para se te pergjigjesh. Nje patriot(sado i paster dhe i flakte qofte) i verber e udheheq ushtrine clirimtare ne gremine !!!!
    e cte te pergjigjem o hajvan..ku ta kapesh e ku ta lesh shkrimin tend..kujtova se i ke dy pare mend...por qenke traktor me keq se ata te kines qe na i pati prure xhaxhi me vellezerit e tij kineze...

o hajvan po clidhje kam une me kosoven..veq kombesine shqiptare..por duke qene traktor ti kaq kupton...

ishe ne gjume kur te erdhi ne enderr fjala pederast...clidhje kishte me mua...apo je i tille ti dhe te rri mendja se ne te gjithe ata qe takon te thone ''o peder'' dhe ti jua kthen '' jo peder je ti..qenke bere me fiksime...''une nuk e permenda gjekundi se ne ketej nga malsia nuk kemi njerez te tille..ti e permenden pasi dihet nga fusha e traktorit ka te tille me shumice...

nuk eshte krim te jesh budalla por ti abuzon me kete te drejte ...
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

Eh te pakten nga e keqja duhet te shohim cfar kemi me te mire dhe me te mire kemi saliun.Sikur ti qeronim te gjith do ishte me mire, po ke te vem pastaj ? edhe ai qe do zevendesoj keta plehra njelloj do jete, nuk kemi njerez qe vendosin ligje dhe drejtesi e ngrejn ekonomi ne,por ne kemi hajdut dhe shkerdhata te degjeneruar.
    Revolution 1848

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    01-11-2009
    Postime
    160
    Citim Postuar mė parė nga _MALSORI_ Lexo Postimin
    une nuk e permenda gjekundi se ne ketej nga malsia nuk kemi njerez te tille..ti e permenden pasi dihet nga fusha e traktorit ka te tille me shumice...
    Nuk ka nevoje te te djege kaq shume se nuk e kisha per Ty por per ate Hajvanin qe Ti e mbron!!!
    Per Ty dhe shume si Ti, Gamor Hajvani eshte Hero Kombetar se ju hapi rrugen qe te zdrypnit nga malet dhe me vone ju dha tapi per pronat qe Ju zute me force ne Tirane ... qe ju futi Pederastine nuk ju dhemb (ndoshta vetem ju djeg pak, por kjo ngelet ceshtja juaj). Bote interesi.

Me vjen keq sepse nuk dua te flas Veri Jug apo Malesor dhe Fushor, dhe as dua te ofendoj askend (te pyeta jo per te te ofenduar, por per te te hapur syte, per te treguar se nderi eshte me i rendesishem se mireqenia materiale), pervec Doktor Gamorit qe per disa kocka te Europes bastardoi edhe traditat me te shenjta te Shqiptarit.
    Lexo shtruar Malsor, mos merr vrull si pushka e jevgut. Apo mos valle do te tregosh se fale Doktor Gamorit ne Shqiperi po rikthehet analfabetizmi ...
    Po Vellavrasjen kush ta risolli o Malsor ?? Nato apo Serbi ??

Edhe njehere, mbroje, muhabet po bejme, asgje nuk ndryshojme dot. Nderkohe qe ti hidhesh ne zjarr per te, ai ben ndonje hajvanllek ne kurriz te cka Ti quan Komb/Atdhe, por Ty te qeteson fakti qe e ben nga Hajvanlleku.

Ndersa Ti o Shkodran e di edhe vete qe ja ke fut po.rdh.es prandaj po te le ti vish era ne qejfin tend
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Edvin83 : 11-05-2010 mė 12:14

Faqja 5 prej 12 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •