Close
Faqja 6 prej 10 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 91
    i/e regjistruar Maska e Bani gjk
    Anëtarësuar
    06-01-2005
    Postime
    550
    Citim Postuar më parë nga Matrix Lexo Postimin
    muslimani72 dhe injejti.

Keni marre paralajmerim per perdorim fjalori te pahijshem

Nqs nje shqiptar i drejtohet nje shqiptari me fjalet: shka, arab, taleban etj.. do te merren masa deri ne perjashtim!

Me falni qe po dale jasht tems por veq desha ti theme Matrixit, amon praktikoje kete rregull sa ma shpejt dhe mos ngurro aspak se vertet eshte mbush kupa.
    Kishte me qene edhe shum me mire nese largohen edhe ata qe shajn dhe ofendojn prifta dhe hoxhallar, shpresoj qe nje dite do te ju mbushen edhe kjo mendje.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    19-06-2008
    Postime
    684
    Citim Postuar më parë nga Matrix Lexo Postimin
    muslimani72 dhe injejti.

Keni marre paralajmerim per perdorim fjalori te pahijshem

Nqs nje shqiptar i drejtohet nje shqiptari me fjalet: shka, arab, taleban etj.. do te merren masa deri ne perjashtim!
    Te lumt Matrix !

Shpresoj qe paralajmerime te ngjashme i ke dhen edhe The_Boy, Jarigas, E company që i fyen shqiptaret si "turko - arabe" !

Citim Postuar më parë nga Gj.Fishta Lexo Postimin
    Te lumt Matrix !

Shpresoj qe paralajmerime te ngjashme i ke dhen edhe The_Boy, Jarigas, E company që i fyen shqiptaret si "turko - arabe" !
    Pse fjala Turk ose Arab jan fjal ofenduese ? Duhet ti themi Turqve dhe Arabeve ta nderrojn emrin se eshte fjal ofenduese
    Revolution 1848

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    19-06-2008
    Postime
    684
    http://f0.img.v4.skyrock.net/f04/mus.../638373856.jpg

Ku eshte dallimi mes nje besimtare te krishtere (te vertet) dhe nje besimtare myslimane ?!

Edhe çdo grua, që lutet ose profetizon kokëzbuluar, turpëron kryet e saj, sepse është njëlloj sikur të ishte e rruar.

Sepse në qoftë se gruaja nuk mbulohet, le t`ia presin flokët; por në qoftë se për gruan është turp të qethet a të rruhet, le të mbulojë kryet.
    (Korontisave 1, 11:5-6 Bibël)

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    19-06-2008
    Postime
    684
    Citim Postuar më parë nga EuroStar1 Lexo Postimin
    Pse fjala Turk ose Arab jan fjal ofenduese ? Duhet ti themi Turqve dhe Arabeve ta nderrojn emrin se eshte fjal ofenduese
    Atehere s'qenka as fjala "Shka ose Shkin" nese ju themi te krishtereve tan shqiptar sipas logjikes tende ? E ku mbeten shqiptaret ?

http://f0.img.v4.skyrock.net/f04/mus.../638373856.jpg

Ku eshte dallimi mes nje besimtare te krishtere (te vertet) dhe nje besimtare myslimane ?!
    Dallimi eshte se besimtarja muslimane ka nje lule ne dore, ndersa e krishtera nuk e ka
    Revolution 1848

Atehere s'qenka as fjala "Shka ose Shkin" nese ju themi te krishtereve tan shqiptar sipas logjikes tende ? E ku mbeten shqiptaret ?
    Mua me zuri syri fjalen arab dhe turk dhe nuk besoj qe kan te bejn me fjalor ofendues , thjesht jan kombesi, ku esht e keqja nese dikush te thot qenke ber si amerikan, apo ketu nuk ofendohesh ti dhe ke te drejt .
    Revolution 1848

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    19-06-2008
    Postime
    684
    Citim Postuar më parë nga EuroStar1 Lexo Postimin
    Mua me zuri syri fjalen arab dhe turk dhe nuk besoj qe kan te bejn me fjalor ofendues , thjesht jan kombesi, ku esht e keqja nese dikush te thot qenke ber si amerikan, apo ketu nuk ofendohesh ti dhe ke te drejt .
    Kur ta maresh paralajmërimin nga Matrix-i, do e kuptosh

Kur ta maresh paralajmërimin nga Matrix-i, do e kuptosh
    Kush eshte ky ? i EULEX it eshte ?
    Revolution 1848

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-03-2008
    Vendndodhja
    itejdukshem, gjithka
    Postime
    1,536
    Citim Postuar më parë nga Dielli_ime Lexo Postimin
    Kam jetuar kaq gjate ne Kosove dhe kurre nuk e degjova kete fjale vecse per serbet, malazezet dhe maqedonasit. Interesant eshte fakti qe kete fjale e ka perdorur me te madhe edhe vete Gjergj Fishta. A nuk ishte i krishtere ky? Apo thua s'ia dinte kuptimin fjales?!?

Te gjithe miqte ne Kosove i kam myslimane dhe e jetojne jeten e tyre si myslimane, te mbuluar ose jo. Te gjithe e dine qe jam e krishtere dhe me respektojne si te tille. Por, kurre s'me kane thirrur me kete lloj emri. Tash, mos eshte gje ndonje rregull i ri ky qe po thua ti?

Paqja me ty!
    Shum krishter shqiptar perdorin fjal te muslimanve edhe sot,

fjalen ISHALLA e perdorin shum krishter , etj etj.

p.sh. KANUN- nese e perkthejm shqip nga arabishtja , i bjen LIGJ:

Faqja 6 prej 10 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •