Ndryshuar për herë të fundit nga 2043 : 29-04-2010 më 15:41
Unë jam njeri i thjeshtë.
Kënaqem me pak.
Më mjafton më e mira.
Po more po, prandaj ka dal edhe ky shkrim qe keta nga nxitimi e botojne dy vet secili per hesap te vet ne te njejten teme.
Sipas shkruesit te artikullit te gjith shqiptaret duhet te flasin me gojen e Lulzim Bashes i cili tha ne te njejtin takim se: "Qeveria jone ka ndertuar politika te tilla qe do bejne te mundur qe me liberalizimin e vizave numri i shqiptareve qe do emigrojne do jet shum i vogel"
Tani me thoni a ka ndonje qe ta haje kete qe thot Basha perveç Brarit (K.L)![]()
Ca jane keto monstra aman?
Valentina leskaj eshte kapur ne kamera duke shperndare miell ne kembim te votes ne zgjedhjet e 2001, ndersa tashi kane dale ne kerkim te mbrojtes se votes se lire lool hipokrizia dhe pafytyrsia e ketyre nuk njeh kufi.
Dhe sikur mos te mjaftonte kurvelluku dhe krrupsioni qe kuterbon e ema, djemte e Valentines jane pronare te nje prej firmave te ndertimit me te fuqishme ne tirane.
Rama ka prishur kopshte e cerdhe per ti hapur rruge gratacelave qe ndertojne cunat e ksaj putanes.
Kurse Ditmir Bushati nuk i ka lene gje babes, Sulejmanit qe ka qene sigurims e sekretar i pare i ppsh. Madje ne nje nga takimet me nderkombetaret ky si ''ekspert'' qe eshte ne marredhient nderkombetare fliste me nje urrejtje e negativitet te pashoq per politikat qe ndermerrte qeveria per tu antaresuar ne NATO sa qe nje nga keto te jashtmit nuk ju durua me dhe i tha si nuk te vjen turp mor burr qe flet kshu per vendin tend.
Pastaj se mos e kane problem keto per vizat kto qe bredhin e dalin kur dhe ku ti doje qejfi prandaj ju ofrojne dhe analizat e tyre si eksperte Evropes naive
beme babe te te ngjaj, beme nene te te ngjaj
Neser ftohen te gjithe te dalin ne proteste ne mbeshtetje te opozites e cila mbron voten e lire, eshte pro demokracise, pro progresit dhe zhvillimit te Shqiperise ne nje shoqeri demokratike europiane lool
bravo i qofte kur gjejne injoranta qe i shkojn nga mbrapa
Cili eshte mesazhi thua Ti doktor, po cili eshte sipas teje mesazhi qe duhet te japim se ne rojme te lumtur dhe ne paqe me njeri tjetrin dhe nuk ka asnjeri nevoj te emigroj se keshtu si rrohet ketu nuk rrohet asgjekundi ?
Ne kohen e Enverit dhe tani ne kohen e Saliut neve jemi fanar ndriçues ne bote.
Po rri o doktor se nuk i ha njeri keto pordhe qe thot Luli me gazeten 55 me gjith Brar mendje shprishurin.
shiko dentist:
heqja e vizave nuk do i ndihmoje aspak emigrimit te shqiptareve dhe kete tani e dine ne cdo shtepi fshati.
Por jane me mijera prinder te emigranteve qe mezi presin te shohin femijet dhe shpenzimet i kane te garantuara,
Jane me mijera emigrante qe jetojne ne te zeze ne perendim, te cilet do te kene mundesi te vijne ne Atdhe e te kthehen serish ne punet e tyre,
Jane me mijera biznese te vegjel qe heqja e vizave do u sherbeje per forcimin e bizneseve te tyre,
Jane mijera shqiptare qe i bejne pushimet jashte duke shkuar vetem me ane te agjencive turistike , me kohe te shkurter udhetimi dhe vetem kur mund te mbushin nje autobuz, ne kete rast do mund te shpenzojne te ardhurat dhe kenaqsine e tyre atje ku ata kane deshire.
Doni me per Beluliiiinn????????
Unë jam njeri i thjeshtë.
Kënaqem me pak.
Më mjafton më e mira.
Krijoni Kontakt