Close
Faqja 6 prej 6 FillimFillim ... 456
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 56 prej 56
    . Maska e illyrian rex
    Anëtarësuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Edhe Europa e ka kuptuar se burokracia per nxjerrjen e nje vize shkon vetem ne dem te qytetarve te ndershem, sepse kriminelet nuk ka nuk ka bir nane qe i ndal.

Per kriminelet gjithmone egziston nje zgjidhje.

E kam thene edhe me pare se sa me indefernet qe do te paraqitet Shqiperia ndaj liberalizimit te vizave dhe hyrjes ne Europe, aq me shpejte do te fitoje liberalizim, perkatesisht anetaresimin ne Bashkimin Europian.

Unica Fede Unica Passione Maska e Boy
    Anëtarësuar
    07-01-2010
    Vendndodhja
    Rome
    Postime
    1,079
    Deklarata e Leskaj nuk ka asgje te veçante nga ajo qe degjojme cdo dite. INSTAT na tregon qe numri i te papuneve ne Shqiperi eshte i larte dhe gjithmone ne rritje, ky eshte nje faktor real dhe i pamohueshem i shoqerise shqiptare. Te gjithe e dime dhe e njohim mire, edhe nga pervoja personale, qe papunesia dhe pakenaqesite qe sjell ajo ne jeten e qytetarit perbejne faktoret kryesor te emigrimit. Sic e dime ne e dine edhe ata qe kane ne dore heqjen e vizave per Shqiperine. Leskaj s'beri gje tjeter, vecse shumen e dy fakotreve qe shume mire njohim: Papunesi e madhe dhe ne rritje + Heqje e vizave = Emigrim Masiv!

Kush eshte e reja ketu ne deklaraten e Leskaj, qe ju la me goje hapur?!

Bah!
    Perchè er coro che famo tutti quanti insieme
    dice LAZIO sei grande te volemo bene!

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    Vali leskaj eshte nje mama mafiozesh.
    nuk ka vend ne bote ku djem te rinj 18- 20 vjecare pa kapur nji her lopat me dore apo mistri te behen rrufeshem miljardere .. pronare te qindra sheshe ndertimesh e pallatesh gjigande sikurse ka ndodhur me djemt e vali laskajt..

po cfar zanati kan keta krimba?
    jan bije te nje enveristeje te felliqur..
    kaq..

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar më parë nga shigjeta Lexo Postimin
    Leska po i qan hallin BE-se se do ''pushtohet'' nga shqiptaret

Kur ke pashaporten diplomatike ne xhep, keshtu i bie te flasesh. Vetem opozita jone del me te tilla deklarata. Turp!
    Europa per fat te mire nuk shkon me ment e Valikur.ves.
    Por ajo nuk shtiret dot ndryshe, c`te beje eshte e gatuar dhe e stervitur te punoje ne dem te shqiptareve.
    Per faqen e saj te zeze.
    Unë jam njeri i thjeshtë.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-05-2009
    Postime
    316
    Citim Postuar më parë nga Brari Lexo Postimin
    Vali leskaj eshte nje mama mafiozesh.
    nuk ka vend ne bote ku djem te rinj 18- 20 vjecare pa kapur nji her lopat me dore apo mistri te behen rrufeshem miljardere .. pronare te qindra sheshe ndertimesh e pallatesh gjigande sikurse ka ndodhur me djemt e vali laskajt..

po cfar zanati kan keta krimba?
    jan bije te nje enveristeje te felliqur..
    kaq..
    Brar,
    ka disa këtu që ende jetojnë në gjysmën e parë të shekullit të kaluar.
    Evropa perëndimore ka ndryshuar dhe po ndryshon çdo ditë, po ecën
    me hapa gjigant përpara, sidomos në teknikë dhe teknologji. Dhe,
    natyrisht se edhe pjesën e pazhvilluar të saj do ta tërheq pas vetës.
    Pra, kemi pasur fat që edhe Shqipërinë nuk e përjashton, siç po
    quhet ajo pjesa e Ballkanit perëndimor.
    Çështja e (mos)liberalizimit të vizave për Shqipërinë është çështje sekundare
    për Evropën, mbase vetëm njëri prej kushteve paraprake që këto shtete
    duhet t'i plotësojnë disa standarde. Dhe është pikërisht qeveria e Sali Berishës
    ajo që e ka shpejtuar këtë proces, sidomos në luftën e saj kundër krimit të organizuar.
    Vonesa që i është bërë Shqipërisë dhe Bosnjës (hiç Kosovën nën administratën ndërkombëtare)
    në planin e liberalizimit të vizave ka qenë pikërisht nga kryerja e ngadalshme e disa detyrave të
    shtëpisë, dhe këtu nuk ka asnjë dyshim se këto dy vende nuk kanë pasur aftësi më të mëdha
    fizike dhe shtetërore që ta bëjnë këtë, sidomos në luftën kundër krimit të organizuar dhe korrpsionit.
    Ndaj, ata që kanë shpresuar dhe që kanë dëshiruar që arsyeja për mosliberalizim të vizave të ketë
    qenë për shkak të Fesë islame në këto dy vende, kanë qenë dhe janë shumë larg realitetit, sepse
    kjo do të ishte diskriminim fetar ndaj dy shteveve, gjë të cilën Evropa nuk e ka në mendjen
    dhe as në kulturën e saj. Pra, kjo arsye nuk qëndron fare tek perëndimorët, sepse për këto vonesa
    fajtorë të vetëm janë pikërisht shqiptarët dhe boshnjakët të cilët nuk i kanë kryer si duhet detyrat shtepiake.
    Sa i përket heqjes së vizave për Shqipërinë, deklarata e znj. Leskaj asgjë nuk ka me realitetin, sepse liberalizim nuk donë të thotë se të gjithë të papunët në Shqipëri tani mund t'ia mësyjnë Evropës për t'u punësuar.
    Assesi. Edhe shqiptarët në Maqedoni pas heqjes së vizave ia mësynë botës, por janë këthyer në shtepitë
    e tyre me duar në xhepa, hiç ndonjë rast, ngase pas liberalizimit të vizave në Perëndim mund të shkohet në ndonjë vizitë zyrtare, biznesi apo private (kuptohet pa vizë), por kjo nuk nënkupton edhe vendosjen e tyre
    (të papunëve) nëpër vendet perëndimore, ku për t'u punësuar në ndonjë firmë kërkohet një kerr dokumentash,
    si dhe më kryesorja Leja e qëndrimit, e cila nuk do i jepet askujt që shkon atje si turist ose si vizitorë. Këtë iluzion duhet ta heqin nga mendja e tyre të gjithë ata që mendojnë t'ia mësyjnë Evropës perëndimore.
    Të tjerat sikur deklarata e Leskajt janë vetëm ballona politikë.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Rugova : 30-04-2010 më 06:13

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-10-2009
    Postime
    4
    Turp per deklarata kaq antikombetare nga perfaqesues te PS. Po kur do te dalin ne pah deklarata te pastra objektive pa u mbeshtetur ne shtyllat e partise? Kurre...
    Mendesia e "partise" mbizoteron. Nuk flitet bashkarisht per interesat e kombit dhe integrimin e tij, por secila parti jep deklarata sipas interesave te veta. Dhe Vali manipulon elektoratin e saj injorant me keto qe thote, sepse mbi 80% e shqiptareve jane te keqinformuar per ceshtjen e liberalizimit te vizave, mendojne dhe ata si Vali, qe do te emigrojne e do te punojne kudo ne Evrope. Por jo moj Vali dhe ju ndjekesit e saj, Evropa nuk eshte pa rregulla si Shqiperia ku ligji shkelet kudo, Evropa ka rregulla, zbaton ligjet. Dhe nese Shqiperia perfiton Liberalizimin e Vizave, cdo shqiptar qe kalon kufirin nuk mund te qendroj ne ate vend me shume se 90 dite, ne diten e 91-te, shteti x, te kthen padiskutim ketu. E pra, hapni syte dhe veshet, e informohuni mire per ate cka do te thote Liberalizim Vizash, e mos bini preh e deklaratave te tilla nga perfaqesues te PKS..

Faqja 6 prej 6 FillimFillim ... 456

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •