shifeni ket vajz, pa ba asgje cka i bojn
Me llogjiken qe ke ti dhe me ca shkruan ate vitin e 4't dhe ate #33 fute ne vrime se nuk te sherben dhe asnjehere ska per te hyre ne pune.
Lexo edhe njehere mire cfare ke shkrujtur ketu. Mbase ja vlen qe dikush ta lexoj me ze te larte e ka kuptosh se cfare postimi ke ber.
Ne qoftese G-20 qeka kaq keq ne Amerike, pse nuk ve dhe video kur mbahet ne vende te tjera dhe behen arrestime te njejta? Po videot e Iranit ku jan per protestat? Apo vetem Amerika qeka problemi. Ironia kur Xhihadisti te tregon per demokracin. Na nxir pra ca video te Talebanve ne stadiume. Na e trego pra demokracin e vertet ku ndodhet atehere.
Klluf njeri sa ke me vujt ne jete! Duket shume inteligjenca e universitetit por sidoqoft aq dem sa te ka bo Serbi si femije me edukimin nuk arrihet me as me universitete dhe as me llogjiken tende.
Ndryshuar për herë të fundit nga niku-nyc : 22-04-2010 më 11:15
Il Club Più Titolato Al Mondo
shume te forte jeni ju moderatoret. une shkruajta diçka krejt normale dhe ju e fshite...
bravo ju qofte!!!
merruni me fyerjet e ndryshme qe i bejne anetaret njeri tjetrit.
ato fshini dhe jo shkrimet e dikujt qe nuk sulmon askend...
apo ju duk shkrim jashte teme?! eshte me shume jashte teme se ato videot qe tregojne per demokracine ne shba?
bah! qesharake!!!
Vasudhaiva Kutumbakam
Dmth sikur dikush te protestoj perpara Kombeve te Bashkuara ose ne G-20 dhe te arrestohet, kjo do te thot qe tregon demokracin ne SHBA?
Jeni vetem per tu qeshur!
Na jep pergjigje per ate gje siper! Ka patur protesta per G-20 edhe ne Gjermani, Angli, Meksike, Indi...atehere si ka mundesi qe vetem Amerika na dalka si fajtor ket here? Ku jan akuzat per vendet e tjera dhe demokracin e tyre, qe nuk na i sillni ketu?
Ndryshuar për herë të fundit nga niku-nyc : 22-04-2010 më 12:02
Il Club Più Titolato Al Mondo
Krijoni Kontakt