Close
Faqja 6 prej 13 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 122
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    05-02-2009
    Postime
    394

ligi ushtarak ne usa

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    05-02-2009
    Postime
    394
    shifeni ket vajz, pa ba asgje cka i bojn

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    05-02-2009
    Postime
    394

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    05-02-2009
    Postime
    394

cfar demokracie eshte kjo?

Curva Sud Milano Maska e niku-nyc
    Anëtarësuar
    20-03-2005
    Vendndodhja
    With God...
    Postime
    3,328
    Citim Postuar më parë nga Mitrovicali2009 Lexo Postimin
    ty ma perpara
    amerikes do ti vjen vakti, ka fillua me ekonomin, tash me ty humb ne luftra, dhe ne fund do te ja fillon lufta civile ne amerike. ketu ka fillua lufta civile, por media nuk e tregon. ne shum shtete te amerikes, shum njerzi jan ty e kundershtu pushtetin. edhe pak dhe do te fillon edhe ne mes te bardhve she zezakve.
    popullsia kan mbet pa pun, pa buk, krimet ja rrit dhe edhe pak kohe popullsia te ja fillon demstratat te medhaja.

http://www.youtube.com/watch?v=zqiHx...eature=related

Me llogjiken qe ke ti dhe me ca shkruan ate vitin e 4't dhe ate #33 fute ne vrime se nuk te sherben dhe asnjehere ska per te hyre ne pune.

Lexo edhe njehere mire cfare ke shkrujtur ketu. Mbase ja vlen qe dikush ta lexoj me ze te larte e ka kuptosh se cfare postimi ke ber.

Ne qoftese G-20 qeka kaq keq ne Amerike, pse nuk ve dhe video kur mbahet ne vende te tjera dhe behen arrestime te njejta? Po videot e Iranit ku jan per protestat? Apo vetem Amerika qeka problemi. Ironia kur Xhihadisti te tregon per demokracin. Na nxir pra ca video te Talebanve ne stadiume. Na e trego pra demokracin e vertet ku ndodhet atehere.

Klluf njeri sa ke me vujt ne jete! Duket shume inteligjenca e universitetit por sidoqoft aq dem sa te ka bo Serbi si femije me edukimin nuk arrihet me as me universitete dhe as me llogjiken tende.
    Ndryshuar për herë të fundit nga niku-nyc : 22-04-2010 më 11:15
    Il Club Più Titolato Al Mondo

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    shume te forte jeni ju moderatoret. une shkruajta diçka krejt normale dhe ju e fshite...
    bravo ju qofte!!!

merruni me fyerjet e ndryshme qe i bejne anetaret njeri tjetrit.
    ato fshini dhe jo shkrimet e dikujt qe nuk sulmon askend...

apo ju duk shkrim jashte teme?! eshte me shume jashte teme se ato videot qe tregojne per demokracine ne shba?
    bah! qesharake!!!
    Vasudhaiva Kutumbakam

qysh skan lidhje o budall o, nese ritet problemi ne mesin-lindore, do te krijoj ne luft shum te madhe, ndoshta lufta e tret botenore. vec mendo, amerika e ka nje baz shum te madhe ne kosove dhe baza tjera ne shqiperi. ato jan shenjestera per iranin, dhe ka raketa qe mrin deri atje. tash mos fol si budall e mundo pak. problemi ne mesin-lindore eshte problemi i gjith botes.
    Se pari kujdes me ofendimet se s'jam as plaka jote e as hoxha jot.

Pastaj persa i perket komentit, me ate arsyetim qe ben ti, i bie qe mos besh me as pordha, se do hapet vrima e ozonit dhe do behesh me kancer.

ne nuk kemi trimeri? hahahaah mos fol palidhje. june pederat e vatikanit, ju skine kurfar trimeri. ju i frikesoni ushtarve qe kan vetem mitroleza dhe rpg's, kur ju i keni ajroplanat, tenkat, helikoptera ett. prap jeni ty e humbur luften se trimeria e muslimanve ja u ka qi nonen. kur sdo te fitone ne astenje toke muslimane.
    hahahahahah si e fut veten ne rresht me jevgjit. "Ne" thote.

keshtu bohet puna kur okupatori i shkateron shtetet, dhe i ja shkateron jeten popullsise. ne do te perdorim ket shtet si na ka perdor vet. dhe ne fund do ta ja dergojm ilaqin e vet.
    S'po e marr vesh ne emer te kujt po flet ky? Kush jeni "ju"? Ca ju ka ber amerika juve? Ca ju shkaterroi? Apo i ke inat qe te hoqen kallashnikovin e serbit nga *****?

Shyqyr te pakten qe e quan veten arab dhe jo kosovar.

Curva Sud Milano Maska e niku-nyc
    Anëtarësuar
    20-03-2005
    Vendndodhja
    With God...
    Postime
    3,328
    Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    shume te forte jeni ju moderatoret. une shkruajta diçka krejt normale dhe ju e fshite...
    bravo ju qofte!!!

merruni me fyerjet e ndryshme qe i bejne anetaret njeri tjetrit.
    ato fshini dhe jo shkrimet e dikujt qe nuk sulmon askend...

apo ju duk shkrim jashte teme?! eshte me shume jashte teme se ato videot qe tregojne per demokracine ne shba?
    bah! qesharake!!!

Dmth sikur dikush te protestoj perpara Kombeve te Bashkuara ose ne G-20 dhe te arrestohet, kjo do te thot qe tregon demokracin ne SHBA?

Jeni vetem per tu qeshur!

Na jep pergjigje per ate gje siper! Ka patur protesta per G-20 edhe ne Gjermani, Angli, Meksike, Indi...atehere si ka mundesi qe vetem Amerika na dalka si fajtor ket here? Ku jan akuzat per vendet e tjera dhe demokracin e tyre, qe nuk na i sillni ketu?
    Ndryshuar për herë të fundit nga niku-nyc : 22-04-2010 më 12:02
    Il Club Più Titolato Al Mondo

Faqja 6 prej 13 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •