mire se na erdhe...
mire se na erdhe...
zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac
mire se u riktheve....
Non mollare mai !!!!
Miresejugjeta !!!!
te humburit po rikthehen...
Pe'rshendetje te gjithe antve, gezohem qe u ktheva perseri ne mesin tuaj, jam shume i lumtur sot ku pas nje pauze disa mujesh vendosa te rikthehem ne temat tona te perbashkta ku besoj se do ia kalojmi bukur e pa pa sharje e pa zenka , nganjehere do qeshim e se abshku e do aklojmi momente te bukura si dikur..;
Kalofshi nje dite te mire !
Askush nuk te pyt: ç'ka bere atedheu per ty por ç'ke bere ti per Atedheun ! - JFK
Kreksi--citim--Pe'rshendetje te gjithe antve, gezohem qe u ktheva perseri ne mesin tuaj
Mirë se erdhe ,kalofsh bukur në F.SH ishe në pushim apo ne grev ,ndoshta nga obligimet e shumta u largove për një kohë,me fal por unë te deklarova "perdu de vu"tani do të na sjellish diçka të re në F.SH ku ndihet mungesa e shumë anëtarve tjerë mos ti permendi më emra se do ta kuptosh shumë shpejt edhe vet,kemi edhe shumë anëtar të rinjë të cilët e bëjnë interesant F.SH.
Përshendetje Kreksi dhe të tjeret!!!!!!
Ju falemenderit per mikëpritjen,
Forumin qe me mungonte shumë e gjeta shumë te pasur me tema te reja dhe zbulova antar te rinjë, me kane munguar antaret por edhe temat sidomos ne Arkeologji e Histori,
Do mundohem te gjeje ritmin e perparshem qe te kyqem tek temat e preferuara qe ti vijojmi se bashku si dikur dikutimet por do hapim edhe tema te reja....
Tema Arkeologjia kosovare nga heneu, me pelqen, gjeta shkrime te reja,
Tema;Maska Ilire prej floriri nga HELEN OF TROY , e percjellur me pasion,
Tema; Enea dhe origjina e tij. nga dias10
Apolloni 2008, nga ajzberg, teme shume e sukseseshme qe ndiqet ketu e sa vite...
Troja eshte ne Shqiperi, nga DYDRINAS,
Tema; Në gjurmë të gërmave dhe shkrimit Pellazgo-Yllir nga alfeko sukaraku
Tema; Antropologjia e Ballkanit nga Darius
...mos te zgjas me kete publicitet....Sory.....
Pershendes antaret e paharruar; k, eperm, humanisti, fegi, illirian rex, Hyj Njeriu, Zeus, Baptist, javan, longarus, sulioti, heneu, flora57, gjergani, aizberg, kaporel, dalan, dydrinas, k.eperm, rrezon, Darius, xh.gashi , bindi e shume te tjere, te me falin nese kam harruar edhe ndonje tjeter, kjo munges qe me duket per mua e gjatë ndoshta ka ndikuar qe te mos me kujtohen edhe antaret tjerë....
Me rrespekt kreksi !
Ndryshuar për herë të fundit nga Kreksi : 18-04-2010 më 14:52
Askush nuk te pyt: ç'ka bere atedheu per ty por ç'ke bere ti per Atedheun ! - JFK
Mire se Rierdhe Julianna.![]()
Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.
Krijoni Kontakt