Close
Faqja 0 prej 7 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 65

Përshëndetje për të gjithë

Once upon a time was a girl,a very beutiful and smart girl :P.Her father bought her a computer and she was very happy.She spended a lot of time in her computer and someone told her for forumishqiptar.She registered with anonym name and made many wonderful friends.As I said before that she was very smart () she thought "Why I dont use my name?"...And then she opened a new account with her name to start another adventure.

(I`ll continue the story)
    Ndryshuar për herë të fundit nga JehonaKryeziu : 07-04-2010 më 09:51
    Perënditë caktuan që, para suksesit, njeriu të djersitet.
    Hesiodi

Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    ketu eshte forumi shqiptar ketu flitet shqip
    Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
    Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”

ღ♥ aNtipatrea ♥ღ Maska e Albela
    Anëtarësuar
    16-05-2006
    Vendndodhja
    mEs iLuzionesh te hUmbura
    Postime
    2,718
    jehona e morem vesh qe anglishten e thake fare
    po shqipen ?!
    je ne forum shqiptar nqs e ke haruar , me e pakta esht te prezantohesh shqip
    pastaj ke tema ku te shkrish talentin tend te anglishtes
    La Femme est le Chef-d'0euvre de Dieu
    sur tout quand elle a
    le Diable au corps...
    ✿⊱╮✿⊱╮ ✿⊱╮

Zemra,dilte me bukur ne english jo per tjeter.Pastaj shihet qarte se ketu nuk flitet vetem shqipja.Po te shikosh emrat shumca jane ne gjuhe te huaj e gjthsh dhe te dhenat tjera te profilit.Sidoqofte,falemnderit per verejtjen,it helped me so much :P
    Hesiodi

ღ♥ aNtipatrea ♥ღ Maska e Albela
    Anëtarësuar
    16-05-2006
    Vendndodhja
    mEs iLuzionesh te hUmbura
    Postime
    2,718
    Citim Postuar më parë nga JehonaKryeziu Lexo Postimin
    Zemra,dilte me bukur ne english jo per tjeter.Pastaj shihet qarte se ketu nuk flitet vetem shqipja.Po te shikosh emrat shumca jane ne gjuhe te huaj e gjthsh dhe te dhenat tjera te profilit.Sidoqofte,falemnderit per verejtjen,it helped me so much :P
    me nder qofsh o ironike
    gjithsesi kalofsh sa me kendshemn ne forum
    dhe mir se na erdhe
    La Femme est le Chef-d'0euvre de Dieu
    sur tout quand elle a
    le Diable au corps...
    ✿⊱╮✿⊱╮ ✿⊱╮

Jam Ai Maska e RockStar
    Anëtarësuar
    23-10-2009
    Vendndodhja
    Nën hijen e qerpikut tënd...!!!
    Postime
    1,956
    Jehona Mire se ri-erdhe , nuk kuptova asgje nga prezantimi se nuk kuptoj anglisht po prap po te uroj caste te mira ne vazhdim.
    Mendo dhe Pasurohu

i/e regjistruar Maska e The_Capital
    Anëtarësuar
    09-12-2009
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    1,366
    Once upon a time was a girl,a very beutiful and smart girl :P.Her father bought her a computer and she was very happy.She spended a lot of time in her computer and someone told her for forumishqiptar.She registered with anonym name and made many wonderful friends.As I said before that she was very smart () she thought "Why I dont use my name?"...And then she opened a new account with her name to start another adventure.

Cka po thu???
    Burri 1 X flet !

Falemnderit,RockStar.Si te kam ?

Suhejbi,ishte nje perralle :P Perdor google translate nese te intereson shume nese jo mshoi shkelm
    Hesiodi

i/e regjistruar Maska e Besoja
    Anëtarësuar
    24-07-2008
    Vendndodhja
    Prrenjas, Shqiperi
    Postime
    3,260
    Mirë se erdhe Jehona dhe kalofsh bukur!
    Do ketë edhe ndonjë llaf se kalohet edhe më bukur...

Larguar..
    Anëtarësuar
    31-08-2009
    Postime
    4,530

Nje here e nje kohe, ishte nje vajze e bukur, dhe e druajtur. Babai i saj i bleu asaj nje kompjuter, dhe ajo u gezua shume Ajo harxhoi shume kohe ne kompjuterin e saj, dhe dikush i tregoi per forumin shqiptar, Ajo u regjistrua me nje emer anonim, dhe beri(gjeti) miq shume te mrekullueshem. Si e thashe me perpara ajo ishe shume e druajtur, Ajo mendoi Pse te mos e perdor emrin tim ... dhe keshtu ajo hapi nje llogari te re me emrin e saj , te filloje nje aventure tjeter.

Mire se erdhe mes nesh, por me mire qe ta kishe pekthyer kete te tere, se jo te gjithe kuptojne Anglish.
    Shpresoj qe te kalosh sa me kendshem ketu, para se gjithash eshte mire te komunikosh shqip me te gjithe .
    Welcome.
    Ndryshuar për herë të fundit nga gloreta : 07-04-2010 më 11:07

Faqja 0 prej 7 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •