Close
Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 35 prej 35
    i/e regjistruar Maska e Kreksi
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Vendndodhja
    Francë
    Postime
    5,636
    Citim Postuar më parë nga K.i EPERM Lexo Postimin
    Kreksi--citim--Pe'rshendetje te gjithe antve, gezohem qe u ktheva perseri ne mesin tuaj

Mirë se erdhe ,kalofsh bukur në F.SH ishe në pushim apo ne grev ,ndoshta nga obligimet e shumta u largove për një kohë,me fal por unë te deklarova "perdu de vu"tani do të na sjellish diçka të re në F.SH ku ndihet mungesa e shumë anëtarve tjerë mos ti permendi më emra se do ta kuptosh shumë shpejt edhe vet,kemi edhe shumë anëtar të rinjë të cilët e bëjnë interesant F.SH.
    Përshendetje Kreksi dhe të tjeret!!!!!!
    Jo jo, nuk isha ne pushime fare keto dy vitet e fundit, ndrrova banes por nuk kisha lidhje interneti fare, pastaj shkaqet eko, puna, ndarja, dashuria kah pleqnija rrakatetet njeri...etj, ..e komplikuar pra me halle te jetes se perditshme qe s'kan fund...por duhet te behemi te forte ore, te qendrueshem si shkemb e te rezistojmi !

falemenderit per interesimin o mik i paharrueshem.
    Askush nuk te pyt: ç'ka bere atedheu per ty por ç'ke bere ti per Atedheun ! - JFK

SupremacY Maska e IL__SANTO
    Anëtarësuar
    23-08-2004
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    4,248
    Kreksi ik hap teme tjeter se e ka hap tjeter kush kete teme edhe per vete jo per te te uruar mire se riardhjen tyja derman.
    Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.

Anëtarësuar
    20-11-2004
    Vendndodhja
    Francë
    Postime
    5,636
    Citim Postuar më parë nga illyrian rex Lexo Postimin
    Po ku humbe o Kreksi? Mire se na erdhe. Shkrimet tuaja i kane mungu ketij forumi. Shpresoj qe te kthehen edhe disa anetar te tjere shkrimet e te cileve po mungojne ne kete forum. Sidomos ata te historise dhe arkeologjise.
    Falemenderit illyrian, mbasi nuk me humbi truri te gjitha tjerat behen..;fizikishte isha i humbur por me mendje gjithnje mendoja tek forumi, me ka munguar per se tepermi.
    kryesore kam filluar te permirsohem edhe me shendet, isha pake si i tronditur,...dy rreshta nuk arrija ti shkruaja- munges shpirtrore, kisha frike edeh nga tastjeret.;hhhaaaha
    Por fale shoqerise e moralit si te nje shkembi ia arrijta ta thyej edhe kete penges, e kaperceva shtegun e perdes se errët..;tani jam kthyer ne boten reale e me ju do jam edhe me i afert shpirtnishte.
    Me rrespet; kreksi
    Askush nuk te pyt: ç'ka bere atedheu per ty por ç'ke bere ti per Atedheun ! - JFK

i/e regjistruar Maska e pranvera bica
    Anëtarësuar
    23-03-2009
    Vendndodhja
    Atje ku ka serenata.
    Postime
    5,874
    Postimet në Bllog
    1
    Kalofsh mire Julianna!

Anëtarësuar
    20-11-2004
    Vendndodhja
    Francë
    Postime
    5,636
    Citim Postuar më parë nga Julianna Lexo Postimin
    Ciao a tutti. Mbas 6 vitesh mungese u riktheva perseri, shpresoj qe tia kaloj mire kesaj here. Ah harrova. Quhem Juliana jetoj ne Itali,jam studente ne vit te fundit per juridik(me pelqen te behem avokate penale). Jam nga Durresi.
    Miresena erdhe Juliana, paskemi arritur ne te njejten kohe dhe ne te njejtin minut...lol ! ..s'kishte kuptim te hapi edhe une nje tem ne vete me te njejtin kuptim, pra me falni qe nderhyra, me duket se ka vend edhe per te tjer qe do vijne pas neve.;urrrrra !..t'ia plotsoi deshiren Il santo !
    kalofshi mire..
    Ndryshuar për herë të fundit nga Kreksi : 18-04-2010 më 21:40

Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •