Dje e pash kete.
Dje e pash kete.
Perënditë caktuan që, para suksesit, njeriu të djersitet.
Hesiodi
ej, po pervecese te beni gare se kush nxjerre posterat me te bukura, na tregoni edhe ndonje opinion per flimin qe keni pa.
Psh: ishte i mire; hec mo; me pelqeu shume; im in love with it; ma shpifi etj etj etj.....
/l、
(゚、 。 7
l、 ~ヽ
じしf_, )ノ
...e Dio disse kung e kung fu...哈哈
Kam pare filmin " URAT E MADISON COUNTY"
Imrekullushem,,,MERYL STREP & CLINT EASTWOOD
Ti bej pak koment,meqe Mau ka bo nje vrejtje te drejte...
Me pelqen sepse trajton nje dashuri te madhe,,,TE JETUAR PAK, TE NDJERE SHUME SHUME, DHE TE PAHARRUAR!
Ku protagonistja Meryl dhe pse eshte e dashuruar marrezist,sakrifikohet per hir te nje dashurie me te madhe ,femijeve te saj,me dhimbje zgjedh te qendroje prane tyre!
Te cilve, dhe ju rrefen ne momentet e fundit te jetes kete histori te bukur dashurie, qe kishte jetuar ne rinine e saj.
![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga Colomba : 11-04-2010 më 16:25
I mire si film, shtyhej dhe me nje perfundim qe s'e pret.
![]()
nuk ia drejtova askujt ne vecanti, e kisha ashtu ne pergjithsi..
psh, sot pashe ca pash sot? Madakaskar 2
Komenti: OMG poshte nje fotoje qe kushedi sa jena lodh me e gjet....
mire ne qe shkrujtem ket koment, po ai qe vjen mbrapa nesh dhe qe se ka pa akoma filmin, ca dreqin do marri vesh ke OMG?? (bi llafi, se omg e mora si shembull) Pale, jane ca, qe vetem vejne foton, dhe e lejne si lopa ..! me shpjegim karakteristik titullin :@
/l、
(゚、 。 7
l、 ~ヽ
じしf_, )ノ
...e Dio disse kung e kung fu...哈哈
Mau, ato jane te trashe mer. Nje qe e pelqen filmin ben dhe komente.
Une psh kam pa serialin e Spartacus , Blood and Sex.. oops desha me thene Sand. Eshte nje realizim i perkryer, ka ec teknologjia dhe me Sparacus. Mos flas pastaj per skenat erotike qe jane .. olelelele.![]()
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Un pardje pashe ate filmin " Bruno " film me stupid skisha pare ndonje here , i mean qesha u shkriva ama kishte ca skena qe te benin konfuz , nuk dije ishin reale apo te trilluara
Masnej se dija ishte film 18+ apo te shoqeruar me prinder , apo dhe nese minorenet mund ta shofin vetem ...???
Krijoni Kontakt