Close
Faqja 101 prej 149 FillimFillim ... 519199100101102103111 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,001 deri 1,010 prej 1483
    The Pacific

Filmi që më ktheu dëshirën për të parë filma pas zhgënjimit rradhazi me filmat e 6 muajve të fundit, pavarësisht publicitetit, kur i sheh... janë skarco dhe pa asnjë vlerë e humbje kohe më tepër.
    Një film i bukur që trajton ngjarjet gjatë L2B në oqeanin paqësor. Vetë titulli qëndron në antitezë të fuqishme me dramën që përjetuan ushtarët amerikanë dhe ata japonezë.
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  

i/e regjistruar Maska e EdiR
    Anëtarësuar
    24-05-2002
    Vendndodhja
    Madison, WI, U.S
    Postime
    1,015
    Citim Postuar më parë nga PINK Lexo Postimin
    Mau, ato jane te trashe mer. Nje qe e pelqen filmin ben dhe komente.

Une psh kam pa serialin e Spartacus , Blood and Sex.. oops desha me thene Sand. Eshte nje realizim i perkryer, ka ec teknologjia dhe me Sparacus. Mos flas pastaj per skenat erotike qe jane .. olelelele.
    Pinku edhe une e pashe kete Spartacus te gjithe serialin ne netflix per dy dite. Historia dihet por i kishin dhene nuanca interesante dhimbjeve deri diku.
    Po ashtu kam pare Repo Men (skena shqetesuese) dhe Green Zone (ok).
    Nje komb, nje gjuhe, nje shtet.
    https://chng.it/LqW9qg4bkD

Çufo Cufo o gjumash... Maska e Mau_kiko
    Anëtarësuar
    06-03-2009
    Vendndodhja
    In the Jungle, the mighty Jungle!
    Postime
    1,576
    Sot pashe ne kinema filmin "Clash of the Titans" dhe sinqerisht ju them qe kam harxhuar kot 2 ore per te pare nje film pa kuptim, nje film i 2010 dhe qe me dukej sikur ishte realizuar para 10 vjetesh... Me ka lene shume te zhgenjyer ky film, pasi prisja dicka me teper, dicka qe ia vlenta ta shihje. Te pakten ky eshte mendimi im.

/l、
    (゚、 。 7
     l、 ~ヽ   
     じしf_, )ノ
    ...e Dio disse kung e kung fu...
    哈哈

life is a flower Maska e maryp
    Anëtarësuar
    02-05-2006
    Vendndodhja
    ne univers
    Postime
    3,897
    supernatural...seshte i keq per te kalu kohen
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  
    NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Citim Postuar më parë nga maryp Lexo Postimin
    supernatural...seshte i keq per te kalu kohen

Edhe mua me pelqen, The Vampire Diaries ka filluar te jete akoma me e bukur.

Sapo e mbarova te Tring, House of Fallen.
    Kisha vene pc ne format dhe s kisha car beja pa e pash,se ishte film mere me leng se thellat u mbaruan.

http://www.imdb.com/title/tt1074643/
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

-
    Anëtarësuar
    21-01-2009
    Vendndodhja
    -
    Postime
    2,081
    Meqenese ma shpifen keta filmat e "fundit" iu riktheva edhe njehere kinemase se hajrit:

TUNDE QENIN (Pse qeni e tund bishtin? Sepse qeni eshte me i zgjuar se bishti. Po te ishte bishti me i zgjuar, do e tundte bishti qenin.)

KUMBARI 1.
    -

E pash dhe unë më në fund këtë Clash of The Titans.
    Film hec më,bjeri ti biem lol.

"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

Çufo Cufo o gjumash... Maska e Mau_kiko
    Anëtarësuar
    06-03-2009
    Vendndodhja
    In the Jungle, the mighty Jungle!
    Postime
    1,576
    Citim Postuar më parë nga BlooD_VenoM Lexo Postimin
    E pash dhe unë më në fund këtë Clash of The Titans.
    Film hec më,bjeri ti biem lol.
    Mua me zhgenjeu si film, prisja dicka te bukur, dicka qe ia vlente te shihej..
    Personazhi qe me pelqeu me shume, ishte ajo mumja a dreq a shejtan a ca ishte. Kishte shume tekst te veshtire ne fakt... "aaaaaaaau"
     /l、
    (゚、 。 7
     l、 ~ヽ   
     じしf_, )ノ
    ...e Dio disse kung e kung fu...
    哈哈

Citim Postuar më parë nga Mau_kiko Lexo Postimin
    Mua me zhgenjeu si film, prisja dicka te bukur, dicka qe ia vlente te shihej..
    Personazhi qe me pelqeu me shume, ishte ajo mumja a dreq a shejtan a ca ishte. Kishte shume tekst te veshtire ne fakt... "aaaaaaaau"
    Të shikosh reklamat që i bën Kinema Imperial në Tiranë thua se ky filmi është çtë të them.Mumja ishte personazh great,po dhe ata dy budallenjtë që u nisën me bukë në torbë lol.Ndërsa ky personazhi kryesor më dukej sikur e kishin fut me zor aty brënda.Hades ishte shumë mirë(si realizim roli),ndërsa të tjerët linin për të dëshiruar,madje dhe efektet ishin kot.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •