Close
Faqja 109 prej 149 FillimFillim ... 95999107108109110111119 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,081 deri 1,090 prej 1483
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-01-2004
    Vendndodhja
    diku
    Postime
    1,545
    nje film me ate njeriun me ngjyre [ zezakun], qe e le gruja dhe i duhet te kujdeset per djalin e tij dhe vuan shume por ia del mbane , dhe punon shume dhe behet i pasur.
    tregon per dashurine aterore dhe per kembenguljen per mos tu dorezuar , edhe atere kur gjithcka eshte kunder teje.
    film shume i bukur , titulli ishte pak a shume
    rruga drejt lumturise a dicka e tille.

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Citim Postuar më parë nga PINK Lexo Postimin
    Shume gabim !!!!! lol

Une Iron Man 2 e pashe me shume, se donte cuni (personalisht se merrja kurre mundimin te humbisja 2 ore nga jeta ime per ato lloj filmash) . Kur dje, cte shoh, sado qe ishte java e 2 per Iron Man ne kinema, rradhat ishin te gjata pa mbarim. Popull me te trashe nuk kam pa !! Kane qef filma me perralla, te ulen aty te hane e pine si derrat dhe shijojne bemat e superheroes si Iron Man, qe jane Full of shit. (pardon my french)
    heheh ashtu si e pershkruajte ne fjaline e fundit me ngjajti filmi, film kalamajash, edhe papritur me erdhi nje gjume i embel e thashe what the heck dritat jane te fikura s'do marri vesh njeri lol kur ktheu koken shoqa t'me fliste ma prishi rehatin haha.....tani po me ben xheloze dua te shoh Robin Hood hero i vertete jo i tipit me hekur 'i can fly' edhe nxjerr drite nga duart lol

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Pashe -The Last House on the Left. (2009)
    Holy Crap !!!

Film kaluar horrorit. Nuk e rekomandoj, eshte scary as hell. Gosh, how am I gonna sleep tonite. Dont watch it people. E bera ate gabim. Dont , dont. dont !!! Mos thoni qe s'ju thashe.
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Pashe -The Last House on the Left. (2009)
    Holy Crap !!!

Film kaluar horrorit. Nuk e rekomandoj, eshte scary as hell. Gosh, how am I gonna sleep tonite. Dont watch it people. E bera ate gabim. Dont , dont. dont !!! Mos thoni qe s'ju thashe.

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar më parë nga BlooD_VenoM Lexo Postimin
    I dare You ...........to watch it pra.

eshte scary dhe shume disturbin. Gjithe naten endrra te poshtra kam pare. LoL

I dare You ...........to watch it pra.

eshte scary dhe shume disturbin. Gjithe naten endrra te poshtra kam pare. LoL
    Une e kam pare,dhe nuk eshte kaq sa e bere ti.Kur lexova postimin tend per nje moment te perfytyrova ty duke qendruar e shockuar para ndonje ndertese te vjeter full me zombie dhe i thoje atyre qe kalonin: MOS HYNI ATY !
    STOP.
    MOS SHKO SE DO VDESESH.

...pastaj kur nuk te degjonin.:
    E mire n't sat'eme vafsh !!!

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar më parë nga BlooD_VenoM Lexo Postimin
    Une e kam pare,dhe nuk eshte kaq sa e bere ti.Kur lexova postimin tend per nje moment te perfytyrova ty duke qendruar e shockuar para ndonje ndertese te vjeter full me zombie dhe i thoje atyre qe kalonin: MOS HYNI ATY !
    STOP.
    MOS SHKO SE DO VDESESH.

...pastaj kur nuk te degjonin.:
    E mire n't sat'eme vafsh !!!

Nuk e di c'te te them O Blood, se ti dhe emrin e ke me gjak.

Une, spara i kam frike keto horror. I shoh, se e di qe eshte boje e kuqe. looooool.
    Por dje, nuk e di pse m'u duk aq disturbin. Ishte ajo pjesa ne pyll, ku e vrane njeren dhe ate tjetren yada yada. Ndoshta ngaqe e pashe te tv e madhe, ndonjehere pertoj te zbres ti shoh aty? aty skenat si per cudi, m'u duken me "real". Kur ja ngulte thiken disa here asaj, sepse mu perzie stomaku. U bera keq, ngrita kembet lart ne kolltuk, shtrengova jastikun fort. I hapja syckat here pas here, nga pak. Po kur ja qepi hunden, a jajjajaja.

varet momenti qe e sheh, atehere. Se ky dje mu duk ... Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

lol.

.
    Anëtarësuar
    19-03-2009
    Postime
    254
    Robin Hudin.E pashe mbreme ne kinema,por nuk u cmenda.

Unica Fede Unica Passione Maska e Boy
    Anëtarësuar
    07-01-2010
    Vendndodhja
    Rome
    Postime
    1,079
    Robin Hood. Film Kot, i ngadalte dhe pa emocione fare!

Perchè er coro che famo tutti quanti insieme
    dice LAZIO sei grande te volemo bene!

.
    Anëtarësuar
    19-03-2009
    Postime
    254
    c'a tregonte Robin Hudi, manjola ?
    E ca te te them o Pink.Eshte nje goxha burre ky Raselli,dhe i kane veshur geta,si te ishte gay,i dale per .......ne rruget e Anglise.Hero e quan veten,me ate arrogancen e tij,qe ketij aktori nuk i shqitet(shih The Gladiator,psh).Sa per ate Keitin,me mire te mos e hap gojen......Kot nami i mire qe ka si aktore.........Sa per temen,eshte kaq e njohur,saqe te lodh me kaq interpretime,qe kemi pare.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •