Close
Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 37 prej 37
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    19-06-2008
    Postime
    684
    Citim Postuar më parë nga Korcar-L1 Lexo Postimin

Po ndodhi kjo, diskriminimi ndaj myslimaneve do ritet akoma dhe me shume.
    Ky ishte komenti yt.

Muslimanet s'kan te bjen me Bin Ladenin, sikurse te krishteret qe s'kan te bejn me Hitlerin e me Slobodan Miloshevicin.

Kur ata i sulmuan hebrenjt e muslimanet, ndaj jush, askush su hakmorr !

E pse te ndodhe e kunderta ?
    A jeni njerez a kafsh o korçar grekofili ?

Veritas liberatis Vos
    Anëtarësuar
    07-10-2006
    Postime
    2,204
    Citim Postuar më parë nga Gj.Fishta Lexo Postimin
    Ky ishte komenti yt.

Muslimanet s'kan te bjen me Bin Ladenin, sikurse te krishteret qe s'kan te bejn me Hitlerin e me Slobodan Miloshevicin.

po grekofil pse? Se keshtu te vjen mire ty? Si te kesh qef.

Ti kujton se ju mysolove ja u shtrojne me lule kudo ne boten perendimore, ti kujton se po te jesh mysliman, i ke te gjitha dyert e hapura. Bota ka paragjykime ndaj jush (per mire a per keq)

-
    Kur ata (i.e)Slobodani) i sulmuan hebrenjt e muslimanet, ndaj jush, askush su hakmorr
    Pse cdeshe te beje ti? te vrisje shqiptare orthodhokse? Nuk u mjaftove me djegjen e kishave? Me paragjykime ndaj katolikeve? Apo me shprehje te tipit " Puthni kryqin e shkaut" etj budalleqe? Sikur kryqi na qenka vetem i serbeve dhe i grekerve lol.... keto nuk jane diskriminime?

Lutu mos plase ndonje bombe ne ndeshjet e boterorit......
    Shqiperia ka rreshtur se ekzistuari qe kur jevgjit i thane vetes "shqiptar".
    xfiles

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Boll keq, keta sic duket po deshirojne te behen 'champions of deaths' kur dihet se sa mijera veta do t'i shiqojne ndeshjet, nje sulm do te shkaktonte mijera viktima (alla 11 shtatorce).

Diskriminim ndaj myslimaneve ne perendim nuk ka, me dal me thone se kena me i vra njerez, mos me respektu ligjin, normal se te diskriminojne. Nje mysliman i kishte veshur nje bluze ku i shkrune 'I'm muslim don't panic'. Kush e ka mizen mas veshit, e din...

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar më parë nga Gj.Fishta Lexo Postimin
    Ky ishte komenti yt.

Pse qitash po u dashka qe te vrasim shqiptare te besimit ortodoks, kur dihet se ortodokset cfare te mira i kane sjellur Shqiperise, prej Cerciz Topullit, Fan Nolit e te tjere qe bene aleate ne perendim dhe me pushke ne dore, qe nuk lane te gjymtohej edhe me tej trolli shqiptar. 1 person nuk e prezanton krejt besimin e krejt njerezit.

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Al Kaeda kërcënon
    Kapa vetem kte pjesen, per te tregu qe na rrujten lesht kta kamikazet!! Pse sjua hudhin nje bomb atomike ti fshijn fare, e te bim rehat!! Se keni idene ca qetsie do ishim tani.. jan ber si tuf qensh qe po te zune naten rrugeve te grisin breket.. Ec e vlla, ka zgjidhje, edhe zgjidhja eshte ATOMIKJA. Hiqini qafe kta burrat me carcafe!
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Al Kaeda kërcënon se do të kryejë sulme në kampionatin Botëror të Futbollit që do të mbahet këtë vit në Afrikëne Jugut.
    Rrjeti televiziv Cbs ka publikuar sot lajmërimin e postuar në internet nga ku Bin Laden njofton se qëndër sulmesh suprizë do të jenë pikërisht ndeshjet e SHBA-ve, Anglisë, Francës, Gjermanisë e Italisë.
    «Do të jetë një suprizë e vërtetë kur në stadiumin e mbushur plot me spektatorë në ndeshjen SHBA-Angli që do të transmetohet direkt do të dëgjohet një zhurmë eksplozivi dhe më pas do të ketë dhjetra ose qindra kufoma”, lexohet në mesazhin në internet.
    Ndeshja mes SHBA dhe Anglisë i përket grupit C dhe do të lihet në stadiumin e Rustenburg më 12 Qershor.

(d.b/Corriere/BalkanWeb)

Qenka tifoz i Brazilit Bin Ladeni me duket.

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

ah far e fllicte

Al Kaeda kërcënon se do të kryejë sulme në kampionatin Botëror të Futbollit që do të mbahet këtë vit në Afrikëne Jugut.
    Rrjeti televiziv Cbs ka publikuar sot lajmërimin e postuar në internet nga ku Bin Laden njofton se qëndër sulmesh suprizë do të jenë pikërisht ndeshjet e SHBA-ve, Anglisë, Francës, Gjermanisë e Italisë.
    «Do të jetë një suprizë e vërtetë kur në stadiumin e mbushur plot me spektatorë në ndeshjen SHBA-Angli që do të transmetohet direkt do të dëgjohet një zhurmë eksplozivi dhe më pas do të ketë dhjetra ose qindra kufoma”, lexohet në mesazhin në internet.
    Ndeshja mes SHBA dhe Anglisë i përket grupit C dhe do të lihet në stadiumin e Rustenburg më 12 Qershor.

(d.b/Corriere/BalkanWeb)

ah fare e fllicte...po si nuk u zhduken more...apo ngaqe pjellin nga 10-15 femije kjo fare veq shtohet...ju thafshin duart amerikes qe nuk jua ngjerr shpirtin nga qafa....ke frike te hysh ne stadium,kinema,tren apo avion nga mjeker cjapat e flliqte...qe ju bjen era shurre 1 klm larg...

o hitler ku je bre...edhe ti enver...qohuni edhe nje here e mundohuni te na e pastroni nga faqja e dheut kete fare te pshurret....pastaj edhe ju zhdukuni nga faqja e dheut...
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •