Close
Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 50
    Neper bote kane ndodhur gjenocide pa fund, por kur tema hapet me arsyre fetare nga anetare qe merren vetem me luftra fetare, atehere eshte e pamundur qe tema te zhvillohet ne menyren e duhur. Po xnjeri hap 20 tema rresht kunder Amerikes e Europes dhe pret qe te mos paragjykohet.

Hap te pakten her pas here dhe ndonje teme kunder krimeve te mysliameve qe te pakten te dukesh si i paanshem qe thjesht po mundohesh te nxjerresh ne pah krimet dhe jo si ekstremist fetar.

Perjashtuar Maska e xnjeri
    Anėtarėsuar
    26-12-2006
    Postime
    267
    Citim Postuar mė parė nga Qyfyre Lexo Postimin
    Neper bote kane ndodhur gjenocide pa fund, por kur tema hapet me arsyre fetare nga anetare qe merren vetem me luftra fetare, atehere eshte e pamundur qe tema te zhvillohet ne menyren e duhur. Po xnjeri hap 20 tema rresht kunder Amerikes e Europes dhe pret qe te mos paragjykohet.

Hap te pakten her pas here dhe ndonje teme kunder krimeve te mysliameve qe te pakten te dukesh si i paanshem qe thjesht po mundohesh te nxjerresh ne pah krimet dhe jo si ekstremist fetar.
    une nuk di ndonje krim qe kan ber muslimanet
    nese ti din ndonej eja hape e ta diskutojm.

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar mė parė nga xnjeri Lexo Postimin
    darfur

1 milion njerez u vran nga bishat araboislamike sudaneze, vete se ishin rrac e zez jo arabe. ani pse ishin musliman.

sadam huseni kundra kurdve, qe vrau me mijra kurde duke perdor arme kimike e biologjike.
    JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anėtarėsuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar mė parė nga derjansi Lexo Postimin
    darfur

1 milion njerez u vran nga bishat araboislamike sudaneze, vete se ishin rrac e zez jo arabe. ani pse ishin musliman.

sadam huseni kundra kurdve, qe vrau me mijra kurde duke perdor arme kimike e biologjike.
    Ne Darfur u vrane si te krishtere po ashtu te ashtuquajtur 'mysliman'. Nga kush u vrane, nga imperialistet arabo-islamike, bota shikonte, vendi shkretohej.

Jo keta te thojne se Sadami nuk ishte mysliman i vertete. Po nese do te vinte nga prejardhje krishtere dhe do t'i bente te njejtat gjera, keta do te thoshin se kjo eshte krishterimi.

Curva Sud Milano Maska e niku-nyc
    Anėtarėsuar
    20-03-2005
    Vendndodhja
    With God...
    Postime
    3,328
    Mos u merni me temat e ketij Islamofobit, se e dime shume mire qe eshte njeri hipokrit kur vjen e pyet "une nuk di ndonje krim qe kan ber muslimanet nese ti din ndonej eja hape e ta diskutojm"...te tregon fytyren e nje personi qe e shef boten ne bardh e zi sipas fese Islame dhe asgje tjeter. Nje njeri pa shpirt, cinik, qe me shume kerkon te nxisi hakmarrje dhe urrejtje, tamam si "vllerezerit" e tij te shperthejn veten dhe njerzit e tyre ne emer te fese.

Sa me shume ti replikosh ose ti shpjegosh fakte aq me shume e nxit te hapi tema anti-Krishtere, anti-Amerike, anti-Evrope...
    Il Club Pił Titolato Al Mondo

i/e regjistruar Maska e busavata
    Anėtarėsuar
    22-10-2008
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    4,023
    Citim Postuar mė parė nga mesia4ever Lexo Postimin
    Ne Darfur u vrane si te krishtere po ashtu te ashtuquajtur 'mysliman'. Nga kush u vrane, nga imperialistet arabo-islamike, bota shikonte, vendi shkretohej.

Jo keta te thojne se Sadami nuk ishte mysliman i vertete. Po nese do te vinte nga prejardhje krishtere dhe do t'i bente te njejtat gjera, keta do te thoshin se kjo eshte krishterimi.
    mesia 4 ever
    po ta kishin ber Amerikanet shkaku se jan musliman atehere per qeshtjen Kosoves
    do te ishin ne anen e Serbis , por ishte e kunderta...
    edhe se ne Kosove shumica jemi musliman Amerikanet na ndihmuan
    pra kjo nuk ka asgje lidhje me religjion
    e luftuan diktaturen , per ta sjell demokracin

Anėtarėsuar
    26-12-2006
    Postime
    267
    Citim Postuar mė parė nga niku-nyc Lexo Postimin
    "...te tregon fytyren e nje personi qe e shef boten ne bardh e zi sipas fese Islame dhe asgje tjeter. ...
    gjerat vertet jan bardh e zi, e bardha eshte e bardh e zeza e zeze, edhe keshtu i shoh qe te dyjat
    e ju qe mundoheni me i ngjyros gjerat edhe te bardhes me i then ta zeze dhe te zezes te bardhe kjo tregon satanizmin tuaj stan

Pikerisht per ketye arsye, temat qe hap ti nuk marrin drejtimin e duhur. Un nuk kam ndonje urrejtje te vecante per myslimanet qe te gjej artikuj per krimet e tyre e te hap tema ketu. Kur behet lajm i madh ndonje krim i tyre, mbase do e hap nje teme.

Anėtarėsuar
    26-12-2006
    Postime
    267
    Citim Postuar mė parė nga Qyfyre Lexo Postimin
    Pikerisht per ketye arsye, temat qe hap ti nuk marrin drejtimin e duhur. Un nuk kam ndonje urrejtje te vecante per myslimanet qe te gjej artikuj per krimet e tyre e te hap tema ketu. Kur behet lajm i madh ndonje krim i tyre, mbase do e hap nje teme.
    As qe do te mundesh te gjesh, ngase feja neve nuk na lejon t ebejm krime.

As qe do te mundesh te gjesh, ngase feja neve nuk na lejon t ebejm krime.
    Kurse mua s'me lejon morali qe e kam fituar nga menyra se si me kane rritur prenderit. S'kam nevoje te me kercenoje as ligji me burg, e as zoti me ferr.

Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •