Jack Watson,
A ke mundesi te na tregosh se kush po i zbaton punimet ne kete objekt?
Nga fotot duket se betoni vazhdon te derdhet ne vend, pra nuk perdoren soletat e paranderura. Ku dhe kush prodhon soleta te tilla atje?
A ka nje biznes te prodhimit te elementeve prej betonarmeje te paratensionuara? Dikur kishte por tash nuk kam informacion.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga DYDRINAS : 03-04-2010 mė 10:17
Nė faqen zyrtare tė Tirana East Gate thuhet se konstruksioni po kryhet nga Mane TCI, qė ėshtė dhe njė nga investitorėt.
Nuk tė ndihmoj dot sepse nuk kam informacion mbi kėtė ēėshtje.Nga fotot duket se betoni vazhdon te derdhet ne vend, pra nuk perdoren soletat e paranderura. Ku dhe kush prodhon soleta te tilla atje?
A ka nje biznes te prodhimit te elementeve prej betonarmeje te paratensionuara? Dikur kishte por tash nuk kam informacion.
Life's too short to remove USB safely.
Dhe Me Ne Funde U Hap Rofte Shqiperi Rofteshin Investimet
100 vite shtet 100 VJET KRENARI 100 VITE SAKRIFIC TERE JETEN TE BASHKUM KOSOV ILIRD CAMERI MALSI
100 vite shtet 100 VJET KRENARI 100 VITE SAKRIFIC TERE JETEN TE BASHKUM KOSOV ILIRD CAMERI MALSI
Cfar Me Pa Gjithka Fantastike Shqiperia Po Ndrishon Eshte E Vertet Bindet Evropa Bindet Bota Se Ki Popull Bujar Puntore Me Te Vertete Eshte Popull Qe Ka Vlere Madheshtore
Krijoni Kontakt