Vellezer e motra shqiptare me te drejte keni shkruar mesazhe ku shprehni indinjaten tuaj.Ajo qe beri elita e ushtrise greke disa dite me pare eshte nje skandal i shkaktuar me qellim e paramendim.Fytyrepalacot ja hedhin fajin vetem nje komandanti toge.Po jo mor korofillake te qeverise greke nuk i hame ne keto kokrra ulliri!E GJITHE AJO C'KA NDODHI ESHTE E ORKESTRUAR E DIRIGJUAR QE NGA RANGJET ME TE LARTA TE USHTRISE GREKE.PER KETE SKANDAL MINISTRI I MBROJTJES I QEVERISE GREKE DUHET TE JAPI DORHEQJE.AI ESHTE PERGJEGJES DIREKT.E sa te paturp jane?Gjoja do te denojne nje oficer!Perralla me mbret!E hodhen bomben dhe ta mundohen te na hedhin hi syve.Shtet i pjerdhur ballkanik ,shtet i falimentuar!
Forumist a ju bene pershtypje dicka?Ku jane ata qe hidhen perpjete per te mbrojtur kermen Janullatus?Pse nuk e thone fjalen e tyre por fshihen si minj?Shikojeni mesazhin e filogrekut anesti qe tani nuk eshte me 55 por 56!Ku e gjen kurajon ky person te na jep mend e te na beje moral?Ky filogrek pa ju skuqur faqja mundohet te justifikoje kriminelet e ushtrise te cilet frymezohen nga qeverite greke!I beje thirrje te hapur Albo-s te shprehet per temen ne fjale,por jo vetem ai por edhe disa te tjere qe mbronin antishqiptarin janullatos.Se kush jeni tregoheni veten tuaj!Se kush jane ata persona dihen nga te gjithe.Po i pres te prononcohen e mos te fshihen mbas gishtit.E di qe do te kem te beje me urrejtjen dhe kunderveprimin e atij qe zoteron kete forum.Une i till jam,jam shqiptar patriot,antikomunist.Friken nuk e njoh!!E dua atdheun me shume se jeten!Ku jane organizata OMONIA dhe PPDNJ e vangjel Dule llafazanit?POSHTE USHTRIA GREKE E CILA USHQEHET ME URREJTJE NGA VET SHTETI GREK!NUK ESHTE HERA E PARE QE NDODH KY SKANDAL,ESHTE VAZHDIMESI!POSHTE PRESIDENTI GREK!POSHTE QEVERIA GREKE!POOSHTE ANTISHQIPTARET!GREQIA ESHTE TURPI I BE!RROFSHIN SHQIPTARET!
Krijoni Kontakt