Close
Faqja 17 prej 32 FillimFillim ... 7151617181927 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 161 deri 170 prej 313
    i/e regjistruar Maska e nestorp
    Anëtarësuar
    07-07-2009
    Vendndodhja
    Londer
    Postime
    514
    Vellezer e motra shqiptare me te drejte keni shkruar mesazhe ku shprehni indinjaten tuaj.Ajo qe beri elita e ushtrise greke disa dite me pare eshte nje skandal i shkaktuar me qellim e paramendim.Fytyrepalacot ja hedhin fajin vetem nje komandanti toge.Po jo mor korofillake te qeverise greke nuk i hame ne keto kokrra ulliri!E GJITHE AJO C'KA NDODHI ESHTE E ORKESTRUAR E DIRIGJUAR QE NGA RANGJET ME TE LARTA TE USHTRISE GREKE.PER KETE SKANDAL MINISTRI I MBROJTJES I QEVERISE GREKE DUHET TE JAPI DORHEQJE.AI ESHTE PERGJEGJES DIREKT.E sa te paturp jane?Gjoja do te denojne nje oficer!Perralla me mbret!E hodhen bomben dhe ta mundohen te na hedhin hi syve.Shtet i pjerdhur ballkanik ,shtet i falimentuar!
    Forumist a ju bene pershtypje dicka?Ku jane ata qe hidhen perpjete per te mbrojtur kermen Janullatus?Pse nuk e thone fjalen e tyre por fshihen si minj?Shikojeni mesazhin e filogrekut anesti qe tani nuk eshte me 55 por 56!Ku e gjen kurajon ky person te na jep mend e te na beje moral?Ky filogrek pa ju skuqur faqja mundohet te justifikoje kriminelet e ushtrise te cilet frymezohen nga qeverite greke!I beje thirrje te hapur Albo-s te shprehet per temen ne fjale,por jo vetem ai por edhe disa te tjere qe mbronin antishqiptarin janullatos.Se kush jeni tregoheni veten tuaj!Se kush jane ata persona dihen nga te gjithe.Po i pres te prononcohen e mos te fshihen mbas gishtit.E di qe do te kem te beje me urrejtjen dhe kunderveprimin e atij qe zoteron kete forum.Une i till jam,jam shqiptar patriot,antikomunist.Friken nuk e njoh!!E dua atdheun me shume se jeten!Ku jane organizata OMONIA dhe PPDNJ e vangjel Dule llafazanit?POSHTE USHTRIA GREKE E CILA USHQEHET ME URREJTJE NGA VET SHTETI GREK!NUK ESHTE HERA E PARE QE NDODH KY SKANDAL,ESHTE VAZHDIMESI!POSHTE PRESIDENTI GREK!POSHTE QEVERIA GREKE!POOSHTE ANTISHQIPTARET!GREQIA ESHTE TURPI I BE!RROFSHIN SHQIPTARET!
    Ndryshuar për herë të fundit nga nestorp : 28-03-2010 më 17:33
    If friends were flowers,I'd pick you!E]

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    hahahhhahhahha
    me shkriv enestorp.
    POSHTE TERE BURRAT E GREQISE
    LART (VETEM KEMMBET) GRATE E TYRE
    Unë jam njeri i thjeshtë.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

info:komandanti i repartit te ushtrise qe na fyen dhe dy ushtare te tjere qe orzanizuan thirje e tyre u zhveshen dhe u hoqen nga detyra e tyre...
    o nesto nese dikush hidhet nga ballkoni do hidhesh edhe ti ?
    secili tregon nivelin e tij o shoku komunist....
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-12-2005
    Postime
    538
    Bravo Nestorp,
    No Coment. Kermijte dalin pas shiut...
    Heeej
    Shqipëria është e Bukur
    Shqipëria është më e Madhe.....

i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anëtarësuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    Mesazhi : “Grek lind, nuk bëhesh kurrë, gjakun tënd do të derdhim, mor derr shqiptar”

vlen më shumë për ata Shqiptarë të cilët mundohen të jen grek nga kjo vjen në perfundim se grek lind e jo bëhesh.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Gordon Freeman : 28-03-2010 më 18:08

VETEVENDOSJE! Maska e Endri_UCK
    Anëtarësuar
    11-12-2009
    Vendndodhja
    Me Shqiponjat.
    Postime
    375
    Citim Postuar më parë nga Kaligula Lexo Postimin
    http://www.youtube.com/watch?v=ACTJ9c9ybYA

Nejse se fjalet jane vetem fjale ! > sdemtojne njeri ..........

Faktet flasin vete pastaj .........

Ja ku jane trimat Greke dicka me lart. Se gjeta versionin qe doja se ketu ka dale si martir po nejse shikojeni me mire vete .........
    Kjo video cpune ka ketu?
    E para pune kjo eshte te Qipro.
    E dyta grek trim ska se jan te gjithe kafsha me rrobe.
    E treta e verteta grekofil je ti dhe i mbron?

PS: Gjuha kocka nuk ka por kocka thyn .
    Shqipëri, o jetëgjatë, ty të kemi mëmë e atë dhe për ty do të luftojmë gjersa të të trashëgojmë.

VETEVENDOSJE! Maska e Endri_UCK
    Anëtarësuar
    11-12-2009
    Vendndodhja
    Me Shqiponjat.
    Postime
    375
    Bejn numra greket sepse nuk eshte Enver Hoxha tani, se po te ishte Enveri do ikshin rruketat direkt mu te qendrro grekut qe mban emrin Akropoli.

PS: Eja eja Enver djali eja se na mori malli.

Llafet flasin vet:

http://www.youtube.com/watch?v=dSozU9uXq7c
    Shqipëri, o jetëgjatë, ty të kemi mëmë e atë dhe për ty do të luftojmë gjersa të të trashëgojmë.

***LOVE*** Maska e Tironcja_BLN
    Anëtarësuar
    01-02-2008
    Vendndodhja
    Berlin City
    Postime
    3,440
    shume shume turp....llapen tja prejn ati qe ka kenduar ate keng qe mos te flasi me ne jeten e vet...greket jan kafsh fare nuk jan njeres duan vetem veten e vet...
    as nuk kemi cte presim nga politikanet tane se dhe ato si greket jan as nuk e mrojn shtetin ose njerzit e vet shqiptaret po duan te mbushin xhepat....turp turp turp
    zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac

Citim Postuar më parë nga Tironcja_BLN Lexo Postimin
    shume shume turp....llapen tja prejn ati qe ka kenduar ate keng qe mos te flasi me ne jeten e vet...greket jan kafsh fare nuk jan njeres duan vetem veten e vet...
    po jo me zemer se ajo eshte problemi as veten e tyre nuk duan
    njeriu kur do veten e tij do dhe tjetrin
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

...beyond Maska e Alienated
    Anëtarësuar
    19-09-2005
    Vendndodhja
    Cassiopeia Constellation
    Postime
    3,139
    Citim Postuar më parë nga djaliepirotas Lexo Postimin
    "Thirrjet antishqiptare, digjet flamuri grek ne Burrel"

No Burreli, No, nuk eshte kjo pergjigja e duhur . Mos beni dhe ju gabime me te medha. Flamuri grek eshte simbol i popullit grek dhe sna lejohet ne ta djegim.
    Po i bashkohem dhe une thirrjes tende:

No Burreli, No - mos digj flamurin grek. Fshij by*then me ate lecken e tyre bardh e blu. Digj Greqine, pellembe me pellembe - ashtu sic e djeg Zoti cdo vere.

Flamuri Grek i dashur djale-epirotas eshte i popullit grek, njesoj sic eshte ajo ushtria e popullit grek, sepse ata ushtaret s'i sollen as nga Japonia as nga Kina, por jane pjelle e atij populli ciganesh.

Keni frike dhe nje pordhe te leshoni se mos po ju bertet greku.

No Burreli, Nooooo - mos digj flamurin.

Pathetic!
    Koha është e maskarenjëve
    Por atdheu i Shqiptarëve

Faqja 17 prej 32 FillimFillim ... 7151617181927 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •