Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 29
    i/e regjistruar Maska e SKIFTERI&12.05
    Anëtarësuar
    04-11-2007
    Postime
    423
    Citim Postuar më parë nga Nice_Boy Lexo Postimin
    Asnjë nuk jemi kunder të themi se Familja Jasharaj ka bërë shum për Kosovën, por mos ti harrojm se kemi edhe mirja familje të tjera që kan dhën më të dashurit e tyre për këtë liri të kosovës.Sdi pse gjithmon merret në goje vetem ajo familje kur ke edhe të tjera familje që kan luftuar për Kosovën.

Dhe e fundit.

Doren duhet t'shku ti puthesh Amerikes po ashtu edhe atij Papës sepse po mos të ishin ata ti ishe n'Macedoni si refugjat që do të shihnin me një sy si maxhup të Kosovës.

E për me ardh deri te ajo Amerika edhe Papa këtë gjë e bëri vetem dr Ibrahim Rugova e asnjë tjeter. Nqs nuk kish arrit Rugova me dal rrugeve të Botës dhe me u paraqit si udheheqs i Kosovarve atëher neve s''ishmi njof më askund hic. Po ashtu ndihma që i bëri popullit u pa shum mirë , t'pakten për ato vite sa ka qen në politik është mundu me i then "STOP' Arkanit e me i dhen leje arkanit me pre femij e gra/pleq.

Ai ka mendu për popull e jo sikur këta llaskucet që menduan për fondin "Vendlindja thrret" e asnjëher për popullaten e pafajshme që vike kasapi "Arkan" dhe i prente në fyt.

Po ju aq të lodhur jeni ka truri që s'dini as cka shkruni po kapeni për Rugoven.

Hupsha..

o zotri po a ishte amerika shtet more para se me dal UQK ne skene pse more nuk na qlirune kta pasi na okupoj serrbija dhe i morri me autonomi e shkolla fabrika etj ku ishin mor kta miqet tan ateher.
    per qdo dite e meshum po bindem duke i pare disa politikaje kok boshe edhe disa ktu qe shkruajne pa kurrfare argumentesh ajo thenja,SE LUFTEN E BEJNE HERONJET NDERSA LIRIN E GZOJNE PISATE.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-09-2009
    Postime
    95
    Citim Postuar më parë nga tasjani-ferizaj Lexo Postimin
    uqk e ka pas taktiken ... ik both se t dhjeva
    O tasjan [tas] shumë mir e paske thën kët fjali - porë kjo qëndron ma së miri në anën e kundër kah farkistat dhe nga rugova porë ajë i shkreti skishte pas faj se i ka humbur busolla e në vend të skoj në mal me të madhen UÇK n shkoj për sërbi te milloshi tja puthë doren dhe tërkoj ndaljen e bombardimeve të natos

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-09-2009
    Postime
    95
    Me të vërtet nga një her quditem me do njerz [apo kafsh] spo di ai ti quaj kët lloj njerzish . O njerz po si mundet të krahasohet familja e JASHARVE me rugov pijanicen por përdit e ma shum po bindem se një pjes e bukur e popullit me të vërtet ka marrë trauma të luftes në stankovec

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    qel.. po i madhi qos pse nuk shkoj tek e madhja UQK ..por iku i veshun si grue neper hanelez e ne xhipin e gligorovit.. drejt e tek klosi rogner mejdan-ovit..

??

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-09-2009
    Postime
    95
    Citim Postuar më parë nga Brari Lexo Postimin
    qel.. po i madhi qos pse nuk shkoj tek e madhja UQK ..por iku i veshun si grue neper hanelez e ne xhipin e gligorovit.. drejt e tek klosi rogner mejdan-ovit..

??
    O Brari unë ty po të kuptoj shum mir qka ke desht me than sa për njerz të thjesht ju ka pas hije me ik . Por si kryetar shteti që ja ka rreh veti ësht desht me e veshë uniformen si komandant i forcave ushtarake e me i pri luftes e jo me shkue me ja puthë doren milloshit . Se pota marrë nji shembull kosova në atë koh i ka pas DY miljon banor e ushtar kanë qen nizet mij që domethën ni përqind e popullsis mirpo po e llogaritim edhe nënt përqind e kanë furnizue USHTRIN me ushqim, veshmbathje , municjon e tjera por 90 përqind kan ba qka kan dashur dikush ka shkuar te klosi e dikush te klintoni por do edhe te milloshi . Guri i rand flenë në vend të vet

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-12-2009
    Postime
    1,594
    Citim Postuar më parë nga liridoni703 Lexo Postimin
    Per Rugoven........
    Rugove me sa e lexova kete shkrimin tuja dhe me sa e kuptova une se di se qka ishe munduar te thuashe diqka po per mendimin time dhe shume te tjerev as gje nuk kishe shkruar .....

Rugove ti dhe ata te cilet mendojen si ti dhe politiken e juaj kur gjdo Shqiptare dhe ju ta peremendeni Familjen Jashari duhet te ngrihmi ne kembe ,e jo ta krahasoni rugoven me familjen jashari eshte vdekje per se dyti.....
    Familja jashari nuk ka pasur mundesi te rri asnje here ne histori te njerzimit te rrije gu me gu me politiken e serbis e as me pushtetin e asaj kohe kurr ne jete Shaban jasharin qe ne vitet e 50 dhjeta e kan debuar nga puna dhe kete vetem si ishte mesues dhe i mesojke femijet Shqipe...
    Kurse ti dhe disa te tjere si pretendojen se rugova ishte trim ku ishte ajo trimeri e ti.......a vetem si ishte krytar i rinis se komunisteve te asj kohe.dhe shkatrrimin e rinis Koosvare te asj kohe kjo per ty dhe shume te tjeret eshte trimeri....
    Pse a vetem si ishte gjdo here i bashkuar kry me kry me Milloshoviqin dhe politiken e ti....
    Po a ishte ky rugova si kerkojke ne emer te keti poplli republik nen serbi aaaaa..
    Ku ishte familja e rugoves para lufte gjat lufte dhe pas lufte........
    Sa deshmore i dha familja rugova ne luftene pare te dyte dhe tani ne kete luftene tret.......
    ket e renditeni em familjen jashari ju aaaaaaaaa...
    Ne cilen histori te njerzimit ke nedegjuar ti ose ndokush i cili per token e vete per popllin e vete e sakrifikon gjithe familjen te mdhenje e te vogjel..
    Ku e kishte rugova familjen dhe djemet e vete ne at kohe aaaa....a mos i kishte strehuar me parat e keti poplli dikun ne amerik vetem e vetem per ti shpetuar apo qka........ty dhe shume te tjerev ju kisha lutur qe mos luani me familjen e jasharajve dhe te deshmoreve te kombit.
    Rugova a ishte i trim vetem me pimjen e rakis dhe dehjen nga ajo.........
    Si nje Shqiptare si i thet veti jam gjak shqiptari edhe luften e jasharajve mundohet ta zhdukeni aaaaaaaaaa...a nuk paska pasur lufte sipas tej aaaaaaaa...
    po si more i gjore nuk te vije turp po e lidhe luften me politiken e rugoves dhe te tjereve aaaaa.
    A e dini ti more njeri se familja jashari ka pasur lufter qe nga viti 1991 aaa ,,ku e kishte rugova at lufte aaaaa,,a vetem si i bejke zajret serbise dhe komunistave.....per ty dhe disa si mendojen si ti po aaaa........
    Po a e dini ti more njeri dhe te tjeret si ti se Familja jashari ishte ne lufte qe nga vitet e hershme dhe aty kur ju betuan tahir mehes para varrit te deshmorit te par te kombit shqiptare aaaaa..
    Kur gjithe shqipatrija edhe serbija e din se ne Familjen Jashri ka pasur nje lufte e ashper per tri dite radhazi duke filluar nga 5,6.7.marsi i vitit 1998 aaaaaaa
    Dhe ti thua si nuk muarren pjes familja jashari ne vdekjen e rugoves nga rakija a nuk eshte turp.......po si nuk ke ne gjendje rugova kurr nje here ta vizitoj familjen jashari aaaa,kur te gjithe Gjeneralet e ushtrive me te mdha te botes shkojeshin dhe evizitojeshin familjen jashari e rugova jo aaaaaaaaa turpi qofte me ata te cilet e renditi familjen jashari me rugoven dhe te tjeret
    Kush ishte familja e rugoves me marr pjes jasharajt ne te aaaaaaa,,kur rugova kurr nje here nuk i vizitoj aaaaaaaaa..........
    Dhe tjetra se qka dha rugova per kete popull aaaaaaaaaa,,,
    I kujte ishte president aj aaa i ciles republik aaaaaaa..jo se kosova ende nuk ishte shtet sikur sot qe eshte ndoshta e ka endrruar shtetin te tjeret me ja sjell me u be president po nuk ja arriti se as zoti nuk i ka ndihmuar se po te zgjatke jeta e ti as sot kosova nuk do te ishte shtet.......

Kurse Adem JASHARI ishte hero e mbi herot e kesaj toke dhe te keti nejrzimi se e ka arritur me punen e vete dhe te Familjes se vete ............Kurr ne historin e njerzimit nuk llogaritet politikani me Deshmorin nuk ka kuran e as bibel qe e thot nje gje te till sikur ju dhe disa te cilet e shkruani .......
    Vetem i madhi zot e dine punen dhe vepren e Deshmorev te Kombit,ne kry me KOMANDANTIN Legjendar ADEM JASHARIN 23 mars 2010
    qe ti voglushi i forumit lexoje qysh hashim thaqi nuk po e permend hiq uqk as adem jasharin ne pervjetorin e bombardimeve te natos!!

nuk po thot ma e kena qlirue na kesoven po po thot natoja dhe nuk po e permend uqk si do her qe thoshte aletate e natos!!

Mesazhi i Kryeministrit Thaçi, me rastin 11 vjetorit të fillimit të bombardimeve të NATO-s

Intervenimi i Organizatës më të fuqishme botërore ushtarake - i NATO-s, mbi pozicionet e ushtrisë dhe policisë serbe më 1999, është ngjarja më e rëndësishme e shekullit të shkuar për këtë aleancë , duke konfirmuar faktin se liria është vlera më e lartë e shoqërisë demokratike.Në vitet 1998 – 1999 Kosova kishte hyrë në rrugën e pakthyeshme të rezistencës kundër okupimit shekullor, duke u ballafaquar me njërin nga regjimet më diktatoriale, që përmes ushtrisë , policisë dhe formacioneve paramilitare ushtronte dhunë, dejegie, gjenocid dhe krime të papara mbi një popull të lashtë dhe liridashës.Vendimi politik për angazhimin e NATO-s në mbrojtje të popullit të Kosovës, duke ndëshkuar rëndë një politikë që ushtronte dhunë shtetërore sistematike, krime dhe gjenocid, është dëshmia më e mirë se vlerat e civilizimit evropian, liria dhe demokracia janë identiteti i pakapërcyeshëm që nuk lejohet të rrezikohen nga forcat e errëta me asnjë çmim.Qytetarët e Kosovës, institucionet e lira dhe demokratike të shtetit më të ri të Evropës u janë mirënjohës të gjithë liderëve botërorë, politikë dhe ushtarakë për për përkahjen e madhe dhe të parezervë në momentet më vendimtare, që kulmuan me çlirimin e vendit, duke krijuar kushte që Kosova të ndërtojë identitetin e vet shtetëror dhe demokratik.Në bashkëpunim të ngushtë me bashkësinë ndërkombëtare dhe duke përfaqësuar gjithnjë vullnetin politik të qytetarëve të Kosovës, institucionet legjitime tejkaluan fazën emergjente të pasluftës, tranzicionin demokratik, duke finalizuar aktin historik të shpalljes së pavarësisë së Kosovës.Njëmbëdhjetë vjet pas intervenimeve të NATO-s, Republika e Kosovës ka shënuar hapa të rëndësishëm drejt demokratizimit dhe zhvillimit të brendshëm, drejt afirmimit dhe njohjes nga shtetet e demokracisë së zhvilluar. Institucionet e Kosovës janë të përkushtuara dhe të përcaktuara vendosmërisht që sa më parë të përmbushin të gjitha kriteret dhe parakushtet për t’u bërë pjesë e integrimeve euroatlantike.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-09-2009
    Postime
    95
    Citim Postuar më parë nga tasjani-ferizaj Lexo Postimin
    po veq nashta t kujtohet qel panraveli mas rambujes rugova u kan kthye n kosov edhe tha due me dek me popllin tem. do tjer t rambujes luften e kan pa veq n televizor edhe ate nese i kan kqyr lajmet. plus kta familjet e veta e nxurren me koh prej kosoves.
    asht budallaki ajo qi po thue qysh nuk u ba rugova komandant i ushtris. i cilles ushtri more djal qi s ka pas ushtri hiq. nuk asht e vertet se jan kan 20 mi ushtar bile nuk jan kan hiq ma shum se 7 8 mi.
    mus harro se poplli e shajke kit ushtri t flliqt kta hajna e dhunus.
    mus harro se sa kan dhunue famna shkijet qaq kan dhunue edhe kta hajnat pranaj poplli i ka urrejt.
    Po tasjan më kujtohet shumë mir që rugova u kthye me ajroplan në prishtin dhe e vazhdoj rrugen për beograd me shkue te shefi me ja dorzue raportin . Porë një po të them mosë e flliq gojen e me thanë që nukë ka pasur USHTRI kur e tër bota poranoi pos sërbis- rusis se në kosovë ka pasur konflikt të armatosur në mesë dy ushtrive . E ti i menquri tasjan ta mohojshë egzistimin e UÇKs ësht marre dhe ti akuzojsh për dhunime UÇKn je vetëm nji bërllog i kosoves KOSOVA ësht gjaku imë që nuk FALET

i/e regjistruar Maska e toni karlosi
    Anëtarësuar
    24-10-2005
    Postime
    295
    O llap ,Hasha nuk po e permendka UQK-ne si qlirimtare.
    kuuuuuuukkkkkkkkkuuuuuuu qa kaka ba ,po komandant te kujt paskan qene keta more .
    Moto e qeveritareve tane : merr gjithçka që të ofron jeta! Tash dhe këtu. Tash ose kurrë!”,

i/e regjistruar Maska e toni karlosi
    Anëtarësuar
    24-10-2005
    Postime
    295
    O llap ,Hasha nuk po e permendka UQK-ne si qlirimtare.mblidhe odborin e PDK-se dhe kerko me dhane Hasha doreheqje se e paska tregu realitetin.
    kuuuuuuukkkkkkkkkuuuuuuu qa kaka ba.edhe Hasha ju tradhtoj
    Moto e qeveritareve tane : merr gjithçka që të ofron jeta! Tash dhe këtu. Tash ose kurrë!”,

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    06-01-2010
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    428
    Pse te nderuar forumist/e jemi te prire ne shqiptaret ne pergjithesi te ndahemi ,a mundemi ti lene anash keto ndarje ,meritat qe gezojme nje liri te pergjysmuar eshte e zotit pike se pari e masanej rradhiten deshmoret e keshtu me rradhe.., kur do te behemi ne bashke dhe te kemi nje qellim ate qe e arriten shtetet fqinje per kete se qan koken askush e njejta ndodh ne Shqiperi me shqiptaret e Maqedonise ata ne Mal te zi ne luginen e Presheves e mos te flasin per Shqiptaret ne Kosove kjo me se miri u pa ne tubimin ne Gllogjan me rastin e 12 vjetorit te betejes se gllogjanit dhe 11 vjetorit te fillimit te bombardimeve te Natos mbi Serbine ku nuk ishte i pranishem asnje nga zyrtaret e Kosoves dhe per kete me duket se nuk duhet koment ?

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •