Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 29 prej 29
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    06-11-2009
    Postime
    323
    Nje tregim shume te shkurter per Z. T(h)AQI.

Shtepia e Ramushit eshte perdorur si strehimore gjate lufte. Nena e Ramushit ka pergadit buk dhe ja ka lare edhe qerapat Hashimit.

Gjate shpalljes se pavarsis, asnje anetar te Familjes haradinaj nuk eshte vrejtur ne sallen e Kuvendit.

Si dhe, gjat kthmin te tij nga haga, ka qen rastesisht ne te njejtin aeroplan me Sejdiunm, Hysenin dhe Thaqin. As qe eshte zgjuar THAQI nga karriga per ta pershendetur the REAL Clirimtarin.

Asnje perfaqsues shtetror nuk ka qen I pranishem gjat 12 vjetorit te betejes se Gllogjanit se pse inati I Thaqit nuk I lejon bashkkpuntort e tij qe ti nderojn deshmoret e kombit. ( po them te kombit se nuk jan as te Ramushit dhe as te Thaqit).

Kjo per personalitetin dhe moralin e Kryeministri tone. Eshte nje njeri jashtzakonisht I lig, I paftyr dhe I pabes, dhe do te ndeshkohet shume shpejt dhe ne menyr spektakulare .

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    30-11-2009
    Postime
    113
    Citim Postuar më parë nga qeli3 Lexo Postimin
    Po tasjan më kujtohet shumë mir që rugova u kthye me ajroplan në prishtin dhe e vazhdoj rrugen për beograd me shkue te shefi me ja dorzue raportin . Porë një po të them mosë e flliq gojen e me thanë që nukë ka pasur USHTRI kur e tër bota poranoi pos sërbis- rusis se në kosovë ka pasur konflikt të armatosur në mesë dy ushtrive . E ti i menquri tasjan ta mohojshë egzistimin e UÇKs ësht marre dhe ti akuzojsh për dhunime UÇKn je vetëm nji bërllog i kosoves KOSOVA ësht gjaku imë që nuk FALET
    Nuk osht e vertet si e ka vazhue rrugen per beograd. kfjellnu pej menjes. sa vallha qita qi jan qitash nuk bajn as sa njana **** e rugoves.
    edhe per dhunime mos me shti me te tregue. kjo asht 100 # e vertet. e din poplli.
    po mu pom intereson pse po ikni pej temes.

i/e regjistruar Maska e Daja-GONI
    Anëtarësuar
    21-03-2006
    Postime
    1,546
    Nje pyetje kam per te gjithe:

Perse te gjithe keta qe jan kunder Rugoves, bejne aq shume gabime drejtshkrimore? Perse njeriu ka pershtypjen se personat ne fjale jane gjysemanalfabet?

Do te ishte nje teme e mire per studim.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-05-2009
    Postime
    316
    Citim Postuar më parë nga Daja-GONI Lexo Postimin

Perse te gjithe keta qe jan kunder Rugoves, bejne aq shume gabime drejtshkrimore? Perse njeriu ka pershtypjen se personat ne fjale jane gjysemanalfabet?

Një pyetje dhe një përgjigje shumë më vend dhe e qëlluar
    katërcipërisht.
    Ndaj edhe janë lehtë të manipuluar.....!!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-08-2008
    Postime
    1,280

------------------
    Daj Goni,

Pleqët tanë, për këto raste kanë pas disa shprehje si;-"Pe për gëzof ",ose "Si hoxha si xhemati" e tjera.....
    Janë shumë të mirë,çfarë mësuesish kanë pasur e kanë....

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-10-2009
    Postime
    2,629
    Rregullat i vënë fituesit, kurse deshtaket jetojne me to ....
    si ky zeqiraj me company

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-09-2009
    Postime
    95
    Citim Postuar më parë nga tasjani-ferizaj Lexo Postimin
    Nuk osht e vertet si e ka vazhue rrugen per beograd. kfjellnu pej menjes. sa vallha qita qi jan qitash nuk bajn as sa njana **** e rugoves.
    edhe per dhunime mos me shti me te tregue. kjo asht 100 # e vertet. e din poplli.
    po mu pom intereson pse po ikni pej temes.
    Hej TAS unë nuk jam tujë ikë asgjë prej temes por të tregova se kahë ka shkue që e din krejt bota . E sa i përket atyre fakteve tjera ruaj ma mir mrena oborritë tan se e dinë edhe ti mir që jan të gjitha shpifje TUNG KUSI

1. Perse te gjithe keta qe jan kunder Rugoves, bejne aq shume gabime drejtshkrimore? Perse njeriu ka pershtypjen se personat ne fjale jane gjysemanalfabet?

2. Do te ishte nje teme e mire per studim
    .
    Ahahhha. Daja Goni
    1. Shyqyr që nuk të kanë marrë vesh ( nuk të kanë kuptuar)!!!
    2. Ishalla kurrë nuk bëhet një studim i tillë dhe ishalla kurrë nuk sheshohet e vërteta!!
    "Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!

i/e regjistruar Maska e Daja-GONI
    Anëtarësuar
    21-03-2006
    Postime
    1,546
    Citim Postuar më parë nga ademgashi_dk Lexo Postimin
    Ahahhha. Daja Goni
    1. Shyqyr që nuk të kanë marrë vesh ( nuk të kanë kuptuar)!!!
    2. Ishalla kurrë nuk bëhet një studim i tillë dhe ishalla kurrë nuk sheshohet e vërteta!!

Po na plasen o nipash, na plasen.

E ka thene njeri para nesh, njeri te cilit njejt sikur ne, i kishte plasur zemra:

" Vaj vatani e mjere mileti "

Mire e ke ti, ishalla nuk behet kurre nje studim i tille!

Pershendetje nga daja dhe gjith te mirat!

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •