EPO,
shyqyr qe shkrujti nji femer tamam,
e pergjithshmja eshte qe nji mashkull, s'ngrihet me ngrene ne pjate tjeter po u ngop ne pjeten e tij.
tani ka edhe ca "jo-inteligjente",...lol si Jakup Shpijaere, qe dashuroheshin me n-femra,...
po sjane te gjithe xhakomo,...
http://www.occultopedia.com/images_/casanova1.jpg
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...
---voudou.. ---
Jo po me kundershto po desheme duket kam une problem me shqipen. sme kupton njeri pavarsisht se perserisin po ato qe them une
Mire Fierake, mire.![]()
Femra ka tjeter Natyre, eshte Monogame, ajo zgjedh me te mirin si pershembull nje e martuar e ploteson boshllekun e saje duke zgjedhur nje te dashur (dhe jo per seks, nuk i mungon palla, por e ndjen te domosdoshme nje lidhje te dyte, ku dhe e don me shume se burrin)
Mashkulli eshte tjeter Natyre, ai eshte Poligam, 10 te dashura ne te njejten koh te kete, nuk eshte kondra
Natyra i ka bere gjerat keshtu.
Miremengjes te gjitheve se pari ....
Nuk e di po me vjen te qesh me menyren si shtrohen gjerat ne kete teme !
Nëse me duhet te flas per gjithcka i referohem rasteve ne jeten rreale (statistikave) dhe per aq sa kam pare une nuk ka ndarje ! Ka femra apo meshkuj te "ndershëm" sic ka dhe femra apo meshkuj "kurv...." !
Nëse dikush nuk ka të ngopur, përsa më përket mua t'ia marri shpirtin fare qoftë mashkull apo femër opaaaaaa......
"Ka më shumë kurv... mes atyre që nuk e kanë bërë asnjëherë se mes atyre që rrinë ç'do ditë te semafori"
ne fakt fjala kurve tingellon çik si keq (jo me kot, avash-avash po zhduket nga shkrimet shqipe duke u zevendesuar me fjalen PROSTITUT)
une personalisht kurve quaj ate qe ushtron kete profesionin (me te vjeter te njerezimit) KURVERINE
nje femer qe nderron te dashur, qofte dhe e martuar, fejuar apo ku di un, eshte nje Femer Apasionale (ku per mendimin tim s'ka asgje te keqe)
Krijoni Kontakt