Close
Faqja 14 prej 16 FillimFillim ... 41213141516 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 131 deri 140 prej 159
    bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar më parë nga s0ni Lexo Postimin
    Mashkull inteligjent, ai qe di te respektoj familjen por edhe shoqerine, qe di ti pershtatet shumicen e situatave shoqerore, qe nuk perul tjetrin kur nuk bie dakort ne mendime me dike, qe nuk mburret me cfare ka por eshte i kenaqur me ato qe ka, qe eshte mirenjohes, me pak fjale njeri i mire. Ato mesiper jane pikat me caktuese, pastaj mund te shtojme edhe nivelin e shkolles.
    epo e shef, te githa keto qe permende jane pjese te karakterit te njeriut. Personaliteti. C'a po them dhe une me lart ? LoL

Dhe as qe nuk vihet ne dyshim qe ka larshmeri meshkujsh. Po gjithmone bazohemi ne karakterin e tyre, dhe jo sa "intelektual" jane ato. Sepse ke intelektual me shumice qe jane te pandershem dhe jo besnik, qenat. Lol
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar më parë nga -rudolf- Lexo Postimin
    kupton nje qe nuk tradheton partneren e vet pra

Pinko po un ku hyj lol ke fedelet apo tradhtaret, si mendon ti!
    uff ti je, si ta them me pak fjale une....

ti te fik deren

sa per smart sje njehere, sipas studimit. lool

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar më parë nga PINK Lexo Postimin
    uff ti je, si ta them me pak fjale une....

ti te fik deren

sa per smart sje njehere, sipas studimit. lool
    Ti qe je smart duhet te jesh fedele sipas studimit....so there's no hope for me lol

aj llav ju

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Citim Postuar më parë nga PINK Lexo Postimin
    epo e shef, te githa keto qe permende jane pjese te karakterit te njeriut. Personaliteti. C'a po them dhe une me lart ? LoL

Dhe as qe nuk vihet ne dyshim qe ka larshmeri meshkujsh. Po gjithmone bazohemi ne karakterin e tyre, dhe jo sa "intelektual" jane ato. Sepse ke intelektual me shumice qe jane te pandershem dhe jo besnik, qenat. Lol
    lol s'jam kundra jo, ne rregull por jam e mendimit qe karakteri forcohet nga situatat e ndryshme shoqerore. Ata me shkolle nuhiten me shume me njerez te ndryshem edhe formojne mendime nga shoqeria edhe cfare shohin, sesa dikush qe ka po te njejtin shoqeri gjate gjithe viteve edhe kur u del nje situate perballe nuk dine si te reagojne.

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Nje artikull interesant ky qe kam sjelle me poshte. Kush di Anglisht ta lexoje vet, se nuk kam nerva ta perkthej e te ha ndonje te sharre pastaj.

http://www.dailymail.co.uk/news/arti...-husbands.html
    Ndryshuar për herë të fundit nga mia@ : 18-03-2010 më 12:36

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anëtarësuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665
    Falenderoj ate qe e ndryshoi titullin, se me te vertete ishte e pakuptueshme per disa
    dhe sa per ata qe kane marre pjese ne diskutime , temen e hapa sa per argetim , prandaj edhe kisha vendosur figurinen e buzeqeshjes, mos i merrni kaq seriozisht ca gjera qe nuk ja vlejne

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    Meshkujt jane besnike, kur kane karaktere te forte. E ska te bej fare se inteligjent eshte, sa shkolle ka bere. Skane lidhje !!! ueee !!
    Pinku e paska burrin pa shkolle

Me zhgenjejve me kte postim. Un shpresat tek ty i mbaja...lol

Pinkush shkolla nuk e ben njeriun inteligjent. Dhe kte po e them un qe jam e lidhur me nje MBA dhe po bej sa me shume shkolle mundem vet. Nuk i heq vlerat shkolles (ne as nje menyre). Shkolla duhet dhe pik, por inteligjenca e njeriut nuk matet vetem nga ato qe meson ne shkolle. Ka shume njerez pa shkolle qe kan arritur shme gjera ne jete dhe qe kan gjetur nje njeri te mire per tu martuar. Mashkulli i sakt eshte i sakt.
    Gjysherit tan te "gjysem-turqepsur" dhe kta cunaket shqiptar te brezit ton pastaj jan pune tjeter. Gjyshet tona i duruan se me ate mentalitet ishin rritur dhe ate nivel inteligjence kishin. Un e rritur jasht shtetit qe femi te me urdheroj nje mashkull dhe te me sillet pa rrespekt i tregoj vendin. Jo me mos te jet besnik.

Gjeja me e rendesishme ne nje cift eshte adhurimi. Shume shume i rendesishem. Kur e adhurojm njeri tjetrin ska pse te shikojm majtas e djathtas se cdo gje qe duam e kemi para syve. Kurse kur vin ca tipa meshkuj shqiptaresh dhe kerkojn qe te komandojn femren dhe ta trajtojn si sherbetore dihet qe ata nuk kan rrespekt per ate femer. Kan gjetur nje femer me inteligjenc te till qe te shkoj me inteligjencen e tyre. Detyrimisht qe ktu kemi te bejm me nje mashkull qe ishte aq i paaft sa u martua me nje vajz qe nuk rrespekton veten (dhe detyrimisht asaj nuk i ben pershtypje qe as burri se rrespekton) dhe detyrimisht qe kemi te bejm me nivel te ulet dhe ky lloj mashkulli nuk do jet besnik.

Vajza kujdesni me ke lidhni jeten. Kaq di te them un. Se meshkujt shqiptar kan dhe nje reputacion qe nuk jan besnik. Niveli kulturor tani per tani eshte i till.

Unica Fede Unica Passione Maska e Boy
    Anëtarësuar
    07-01-2010
    Vendndodhja
    Rome
    Postime
    1,079
    E ve me bast qe kete studim e ka kryer nje femer e tradhetuar dhe e lene nga burri!
    Perchè er coro che famo tutti quanti insieme
    dice LAZIO sei grande te volemo bene!

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar më parë nga FierAkja143 Lexo Postimin
    Pinku e paska burrin pa shkolle

Me zhgenjejve me kte postim. Un shpresat tek ty i mbaja...lol

Pinkush shkolla nuk e ben njeriun inteligjent. Dhe kte po e them un qe jam e lidhur me nje MBA dhe po bej sa me shume shkolle mundem vet. Nuk i heq vlerat shkolles (ne as nje menyre). Shkolla duhet dhe pik, por inteligjenca e njeriut nuk matet vetem nga ato qe meson ne shkolle. Ka shume njerez pa shkolle qe kan arritur shme gjera ne jete dhe qe kan gjetur nje njeri te mire per tu martuar. Mashkulli i sakt eshte i sakt.
    Gjysherit tan te "gjysem-turqepsur" dhe kta cunaket shqiptar te brezit ton pastaj jan pune tjeter. Gjyshet tona i duruan se me ate mentalitet ishin rritur dhe ate nivel inteligjence kishin. Un e rritur jasht shtetit qe femi te me urdheroj nje mashkull dhe te me sillet pa rrespekt i tregoj vendin. Jo me mos te jet besnik.

Gjeja me e rendesishme ne nje cift eshte adhurimi. Shume shume i rendesishem. Kur e adhurojm njeri tjetrin ska pse te shikojm majtas e djathtas se cdo gje qe duam e kemi para syve. Kurse kur vin ca tipa meshkuj shqiptaresh dhe kerkojn qe te komandojn femren dhe ta trajtojn si sherbetore dihet qe ata nuk kan rrespekt per ate femer. Kan gjetur nje femer me inteligjenc te till qe te shkoj me inteligjencen e tyre. Detyrimisht qe ktu kemi te bejm me nje mashkull qe ishte aq i paaft sa u martua me nje vajz qe nuk rrespekton veten (dhe detyrimisht asaj nuk i ben pershtypje qe as burri se rrespekton) dhe detyrimisht qe kemi te bejm me nivel te ulet dhe ky lloj mashkulli nuk do jet besnik.

Vajza kujdesni me ke lidhni jeten. Kaq di te them un. Se meshkujt shqiptar kan dhe nje reputacion qe nuk jan besnik. Niveli kulturor tani per tani eshte i till.
    me duket kam une problem me shqipen. sme kupton njeri pavarsisht se perserisin po ato qe them une

Mire Fierake, mire.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    Une kam degjuar se eshte femra ajo qe e ben mashkullin te tradhetoj ose jo ,po flasim ne nje lidhje te rregullt dhe per djalin qe eshte besnik .

Cuna c'far thoni ju ?!

Faqja 14 prej 16 FillimFillim ... 41213141516 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •