Close
Faqja 12 prej 16 FillimFillim ... 21011121314 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 111 deri 120 prej 159
    Administratore Maska e Fiori
    Anëtarësuar
    27-03-2002
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    3,016
    Citim Postuar më parë nga s0ni Lexo Postimin
    Intelektualet jane te duhur nga vajzat edhe kete ata e dine, s'behen kot mbas cdo lloj tipi femre qe i del perpara.
    Dmth ti thua se fakti që dinë me kë të tradhëtojnë i bën këta të dytët më inteligjentë? haha

Gjithashtu del se çdo injorant tradhëton sipas fjalëve të tua. Kur në fakt ndodh e kundërta sepse shumë njerëz 'injorantë' duke qënë se ndihen më të ulët nga ana e intelektit janë më të dashur dhe më familjarë. Mund të mos dinë të përdorin një kompjuter por dinë të duan gruan dhe fëmijën.

Me pak fjalë çfarë po thua s'ka kuptim fare...Lexo gjithë shkrimin tim, jo atë pjesë që thashë si përmbledhje me 'ironi' për ato çfarë ishin thënë më parë mbi këtë temë, se ndoshta mëson diçka dhe ti

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anëtarësuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    Me e keqja gjithe kesaj meseleje eshte se ato tipet qe kujtojne se jane intelektuale ne kete teme, jane shume te vogla ne shpirt dhe shume te ceketa. Nje intelektual/e eshte njeri i urte dhe i zgjuar qe kontribuon ne nje fushe te caktuar ne shoqeri me dijen e tij.Nuk eshte se ai apo ajo rri gjithe diten forumeve duke ulur injorantet e punetoret e ndertimit, dhe duke i atribuar vetes ne menyre indirekte tiparin intelektual, pa e merituar dicka te tille. Keshtu qe ju qe kujtoni se jeni intelektuale ketu( e kini parasysh ju se kush jeni) per mua jeni nje zero me bisht. Se mire qe ja beni muuu qe s'keni na nje nivel, por jeni dhe negative. Hajde mos t'ju them na nje fjale tjeter.Baxho.
    Without deviation from the norm, progress is not possible

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar më parë nga s0ni Lexo Postimin
    Injorantet kur e marrin ate cik vemendje tradhetojne me te paren po ju dha rasti...mendojne se kane kapur qiellin me dore edhe jane te duhur.
    Intelektualet jane te duhur nga vajzat edhe kete ata e dine, s'behen kot mbas cdo lloj tipi femre qe i del perpara.

si mund te kapi nje cik vemendje nje injorant mi ? pa he ? se po na habisni me keto "filozofira"
    vete fjala injorant ste le shume hapesire per diskutim e jo me tradhti.

Meshkujt jane besnike, kur kane karaktere te forte. E ska te bej fare se inteligjent eshte, sa shkolle ka bere. Skane lidhje !!! ueee !!
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Pse nxehes ti Endless?
    Secili ka mendimin e vet.

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Pink ç'e vret mendjen kot, asaj ashtu i esht fiksuar

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar më parë nga -rudolf- Lexo Postimin
    Pink ç'e vret mendjen kot, asaj ashtu i esht fiksuar
    nuk e vras trurin hic per kshu gjerash,

ne fakt po vras trurin sec eshte nje rumun me ka cuar request per shoqni ne fejsbuk. Cne une sdi as rumanisht , nga me gjeti ky kshu

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar më parë nga PINK Lexo Postimin
    nuk e vras trurin hic per kshu gjerash,

ne fakt po vras trurin sec eshte nje rumun me ka cuar request per shoqni ne fejsbuk. Cne une sdi as rumanisht , nga me gjeti ky kshu
    do jet rumun budall lol, ignore direkt

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Citim Postuar më parë nga Fiori Lexo Postimin
    Dmth ti thua se fakti që dinë me kë të tradhëtojnë i bën këta të dytët më inteligjentë? haha

Gjithashtu del se çdo injorant tradhëton sipas fjalëve të tua. Kur në fakt ndodh e kundërta sepse shumë njerëz 'injorantë' duke qënë se ndihen më të ulët nga ana e intelektit janë më të dashur dhe më familjarë. Mund të mos dinë të përdorin një kompjuter por dinë të duan gruan dhe fëmijën.

Me pak fjalë çfarë po thua s'ka kuptim fare...Lexo gjithë shkrimin tim, jo atë pjesë që thashë si përmbledhje me 'ironi' për ato çfarë ishin thënë më parë mbi këtë temë, se ndoshta mëson diçka dhe ti
    Nga te doli 'ironia' ne shkrimin tim? Ato qe te shkruajta me erdhen ne mendje kur lexova rrjeshtat qe te citova.

Thashe se fakti qe jane njerez me karakter me te plote sesa injorantet i ben ata te mos shkojne mbrapa gocave vetem pse i buzeqeshi apo i dha pak vemendje nje femer. Vemendjen qe kerkon injoranti, inteligjenti e ka edhe s'ja vare fare. Injorantit i pelqen vemendja edhe ngrifet qe eshte i mire edhe i deshirueshem Inteligjenti nuk ka nevoje te marri keto mangesite nga tradhetia sepse ka konfidence qe eshte i mire dhe i deshirueshem. Me qarte se mesiper s'kam si ta shqiptoj me.

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anëtarësuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin
    Pse nxehes ti Endless?
    Secili ka mendimin e vet.
    Po pra, gjithesecili ka mendimi e tij. Dhe une ate mendim kisha per ju. Une ne kete rast po perfaqesoj punetoret e ndertimit, dhe sic nuk te pelqevi ty ajo qe shkruajta, ashtu nuk do t'ju pelqenin dhe atyre ato brockullat qe po shkruan ti me ate tjetren per ata. Apo ju pseudo-intelektualet e forumit te na llomotisni ca te doni, kurse ne punetoret e ndertimit t'ju duartrokasim, e?
    Without deviation from the norm, progress is not possible

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar më parë nga -rudolf- Lexo Postimin
    do jet rumun budall lol, ignore direkt
    do jete retard fedel

p.s. rroft ky forumi se kam mesuar fjale te re, fedel. Se kisha hasur me pare. Mesojme ketu, ska shaka. lol

Faqja 12 prej 16 FillimFillim ... 21011121314 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •