Close
Faqja 11 prej 16 FillimFillim ... 910111213 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 159
    i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga PINK Lexo Postimin
    Mia, menyren si e ke thene.. dicka nuk shkon. Pse do thuash ti? Ti thua Intelektuali ska kohe, se eshte busy. Nje i papune qe rri kafeneve eshte me i predispozuar. Po ky i papuni, si do ja veme epitetin- dummy ?
    se ben ben vaki eshte i papune temporary. Dikur ka qene dhe ai "intelektual" mbase, dhe varet si te sjell jeta. Se u know ka ups and downs. Po prape nuk e kuptoj pse duhet te vihen epitetet me intelektuali apo jo intelektuali. Cfare te ben inteligjent sot njehere? Shume konfjuzin kjo tema. lol

psh do ishte me e besueshme ky sondazhi nese do ishte bere ne baze te bukurise. Nje mashkull handsome eshte me i predispozuar te tradhtoje se nje ugly one. Kete po, po kete tjetren, s'arrij ta kuptoj, ti bej lidhjen flas.
    Po flas per ato raste kur me shume rrine pa pune se me pune.
    Dhe dicka tjeter. Jo se intelektuali nuk tradheton, por nuk mburret kafeneve si injorantet per dashnoret qe ka. Intelektuali di ta ruaje privacine e vetes dhe te te dashures. P.sh ketu ku jam injorantet qe rrine me shume pa pune e kafeneve ua dime sa ka pat, e ke ka pat, se i tregojne vet me mburrje edhe pse kane grua e femije. E habitshme!
    Per intelektualet nuk dihet. Dyshojne, por s'jane te sigurte, se ai vet nuk shprehet vend e pavend.

yep Maska e Izadora
    Anëtarësuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Citim Postuar më parë nga [MaRiO] Lexo Postimin

mos shkruhet Fedel ?
    E ktheve ne gjeegjes :-)

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

A jane meshujt besnik me inteligent ?
    Kjo kategori meshkujsh jane me te permbajtur, mundohen te bejn nje llogari se cfare humbas dhe cfare fitoj ,nje arithmetik e vogel.

Mundohen te ven trurin ne pune, sesa nje levizje hormonale te momentit.
    Jeto sot se neser nuk i dihet

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin
    Po flas per ato raste kur me shume rrine pa pune se me pune.
    Dhe dicka tjeter. Jo se intelektuali nuk tradheton, por nuk mburret kafeneve si injorantet per dashnoret qe ka. Intelektuali di ta ruaje privacine e vetes dhe te te dashures. P.sh ketu ku jam injorantet qe rrine me shume pa pune e kafeneve ua dime sa ka pat, e ke ka pat, se i tregojne vet me mburrje edhe pse kane grua e femije. E habitshme!
    Per intelektualet nuk dihet. Dyshojne, por s'jane te sigurte, se ai vet nuk shprehet vend e pavend.
    keto qe pershkruan me lart ti jane si puna e asaj "qeni qe leh nuk kafshon" - ben ham ham ham kot.

Pa pune, pa para nuk tradhton dot sot. LoL

Ruaju nga ato qe kane pare. intelektualet pra. loooool
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    aha ti mia@ siper ja fut kot lol

pra sipas teje intelektuali qe nuk tregon por ben kerdin me femra qenka fedel

nejse jeni konfuz fare, ska lidhje inteligjenca me fedeltà....ose nese do i gjeni nje lidhje ajo esht,kto budallenjt jan zakonisht fedel, jo per gje por dhe joshja e femrave esht art me vete, duhet inteligjence
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga -rudolf- Lexo Postimin
    aha ti mia@ siper ja fut kot lol

pra sipas teje intelektuali qe nuk tregon por ben kerdin me femra qenka fedel

nejse jeni konfuz fare, ska lidhje inteligjenca me fedeltà....ose nese do i gjeni nje lidhje ajo esht,kto budallenjt jan zakonisht fedel, jo per gje por dhe joshja e femrave esht art me vete, duhet inteligjence
    Per ty mbase s'ka lidhje, por per mua po.

E mi pink ka shume injoranta me pare, apo femra qe genjehen dhe vetem me nje kafe.
    Ata per te cilet kam degjuar une ketu nuk jane pasaniker. Kane njefare leku qe parapelqejne ta shpenzojne me mire me dashnoret se me grate.

Administratore Maska e Fiori
    Anëtarësuar
    27-03-2002
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    3,016
    Po lexoja titullin e temës pa e hapur dhe nuk më kujtohej që nuk më kujtohej 'fidel' (apo fedel siç e kanë përdorur disa) si fjalë shqip. Pastaj mu kujtua një moment nga Tom & Jerry, kur i thosh Jerry nje miu francez 'infidel, infidel ptu ptu ptu'

Citim Postuar më parë nga PINK Lexo Postimin
    Ruaju nga ato qe kane pare. intelektualet pra. loooool
    hehe Po mendoja pothuajse të njëjtën gjë.

Sipas diskutimit del që 'intelektualët' e tipit me lek jo vetëm që tradhëtojnë por janë mashtrues të shkallës sipërore sepse dinë dhe të 'gënjejnë/fshehin'. Ndërsa 'injorantët' në këtë rast 'budallenjtë' jane si puna e fëmijve që sapo kanë filluar të përdorin facebook dhe vuajnë për një çik vëmëndje.

Mendoj se ata që kanë bërë këtë sondazh, nuk kanë pasur askpak në mëndje Shqipërinë apo vënde të tjera të cilat ndodhen në të njëjtën faze të zhvillimit social si Shqipëria.

Sepse nq se flasim për fenomenin e tradhëtisë në Shqipëri duhet të kemi parasysh dhe gjëndjen sociale në të cilën ndodhet Shqiperia si dhe shkaqet që kanë çuar në këtë 'zhkatërrim' të individit dhe shoqërisë atje. Personalisht, mendoj se kjo fazë është thjesht kalimtare dhe pjesë e proçesit, por që fatkeqsisht nuk do të kalojë brenda 'vitit'.

Përsa i përket sondazhit në shkallë të gjërë...unë nuk i besoj asnjë sondazhi!!! Janë thjesht probabilitete për ata që s'kanë ç'të bëjnë. Por edhe kot fare nuk më duket, sepse duhet të jenë patjetër 'inteligjente' ata burra që janë besnikë, përderisa e dinë se çfarë i pret po tradhëtuan një grua dhe si pasojë i mbajne duart, këmbët e sytë drejt

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Citim Postuar më parë nga Fiori Lexo Postimin
    Sipas diskutimit del që 'intelektualët' e tipit me lek jo vetëm që tradhëtojnë por janë mashtrues të shkallës sipërore sepse dinë dhe të 'gënjejnë/fshehin'. Ndërsa 'injorantët' në këtë rast 'budallenjtë' jane si puna e fëmijve që sapo kanë filluar të përdorin facebook dhe vuajnë për një çik vëmëndje.
    Injorantet kur e marrin ate cik vemendje tradhetojne me te paren po ju dha rasti...mendojne se kane kapur qiellin me dore edhe jane te duhur.
    Intelektualet jane te duhur nga vajzat edhe kete ata e dine, s'behen kot mbas cdo lloj tipi femre qe i del perpara.

Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga s0ni Lexo Postimin
    Injorantet kur e marrin ate cik vemendje tradhetojne me te paren po ju dha rasti...mendojne se kane kapur qiellin me dore edhe jane te duhur.
    Intelektualet jane te duhur nga vajzat edhe kete ata e dine, s'behen kot mbas cdo lloj tipi femre qe i del perpara.
    Edhe une keshtu mendoj. :P

patriot Maska e shoku_tanku
    Anëtarësuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    3,395
    Citim Postuar më parë nga Marya Lexo Postimin
    Nje studim Britanik ka nxjerre ne dukje qe meshkujt fidel jane shume me inteligjent se ata qe tradhetojne parteneret e tyre.

Studimi tregon nje lidhje te forte midis monogamise dhe inteligjences...
    .
    Me sa duket kete studim e kane bere femrat e tradhetuara dhe e kane publikuar me qellim qe besnikeria te rikthehet ne trend te kohes,duke lene ne vend te dyte tradhetine...megjithate une dyshoj se meshkujt do te heqin dore nga tradhetia vetem per te fituar etiketimin "inteligjent"!

i/e regjistruar Maska e Kaligula
    Anëtarësuar
    30-09-2009
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    266
    Citim Postuar më parë nga Marya Lexo Postimin
    Nje studim Britanik ka nxjerre ne dukje qe meshkujt fidel jane shume me inteligjent se ata qe tradhetojne parteneret e tyre.
    Me vjen keq për mënyrën e drejtpërdrejtë në pergjigjen time, por po ta shpreh pa rezerva mendimin tim:

Kjo është "gjeja" më idiote që kam dëgjuar dhe po përdor një shprehje që e kam për të qene transparent > "Të gjithë ishin disi më të zgjuar para se të lexonin ketë studim Anglez"

Besnikëri = mungese alternativash = naivitet = mosbesim në vetvete = të trembur = paraqitje jo e mirë (u mundova ta thoja me takt) = ose (dashuri perfekte) (kjo e fundit eshte nje nga alternativat te cilen e pranoj disi)

Njerëz të cilët priren të tradhtojnë: e kundërta e atyre që thashe lart me nje ndryshim të vetëm që ka dhe nga ata që thjesht kane paraqitje të mirë por mund të jenë dhe shumë budallenj.

Njerëzit të cilët priren te tradhtojnë janë në situata më të komplikuara dhe duhet shumë zgjuarsi per ti kapërcyer keto ..............

Boooo mund të zgjatesha shumë por shyqyr mbaroi dhe dita e punes per sot.

Ps: Fakti qe nuk jam dakord me ty nuk do të thotë që të tillë njerez gëzojnë simpatinë time
    Ndryshuar për herë të fundit nga Fiori : 18-03-2010 më 11:38

Faqja 11 prej 16 FillimFillim ... 910111213 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •