Clidhje ka o TAQO iq me tradhetine
?
Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...
xhuxho , jo me taqa tani se sja vlen![]()
Ti me cin je me ne apo me armikun![]()
Kanazawa dhe studimi i tij ne kete pike, burrat besnik jane me inteligent se.....deri diku bie posht .
Ne nje shkrim thuhej psh. Kennedy ish president i US , nuk ishte jo inteligjent .
Me teper kjo teori mbeshtet nje thenje:
*Meshkujt inteligjent, nuk eshte e lehte ti kapesh, ne nje tradhti *
Jeto sot se neser nuk i dihet
Spajtona un me kete teori ,
se budalla nuk din me tradhtu![]()
Une jam .... me grate
Puna eshte se ne kete rast ja kane fut komplet kot, te dali ku te dali.
Kjo ama nuk do te thote se jane fidel- "kastro" loool dmth se nuk tradhetojne. Te mbulosh gjurmet e gabimeve duhet dinakeri jo inteligjence, s'kane lidhje me njera tjetren. Se ka plot qypa qe kur vjen puna per femra jane te paret , ama kur eshte puna per te lidh dy fjale me mend vijne verdall si "ajo neper ato" loool*Meshkujt inteligjent, nuk eshte e lehte ti kapesh, ne nje tradhti *
Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.
Meshkujt me fidel jane me inteligjent....
Ata leshatoret,se zagaret nganjeher tradhetojn.....
Nje inteligjent s'ka pse tradheton.S'ka pse jeton jeten e tij ne mizerje, mes fjalesh dhe fshehtesise.S'te pelqen ajo qe ke divorc.Tjetra qendron ne radhe.Nqs ajo qe ke te ploteson kushtet, s'ke pse tradheton dhe jam e bindur qe i nje mashkull i zgjuar s'para gabon ne zgjedhjen qe ben!Po meshkujt e zgjuar s'para martohen kjo eshte ceshte.))
Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)
Krijoni Kontakt