Close
Faqja 4 prej 21 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 201
    Citim Postuar më parë nga dardajan Lexo Postimin
    Ne rradhe te pare mos i ngaterro gjerat qe ne fillim duke mu drejtuar me ju sepse une nuk fola per mendimin tim personal mbi 97 se e kam thene ne nje teme qe ndodhet ketu ne forum per kete problem dhe nuk me pelqen ti preseris gjerat , biles do ti bej kerkese moderatorit qe ta bashkangjise kete teme me ate te 97. Une mblodha kendveshtrimet e te tjerve dhe i paraqita per te dhene nje ide te pergjithshme mbi ate qe ndodhi dhe pse ndodhi ne 97.

Mos u merzit se edhe ata shum shpejt do ta marrin pergjigjen dhe jo vetem nga jugoret por nga gjith Shqiptaret.

Sigurimsat e shtetit te diktatures e benin ate pune per te mbrojtur nje ideollogji te caktuar qe ishte ajo komuniste, kurse shikasit e pas diktatures mbronin dicka tjeter qe nuk kishte lidhje as me popullin e as me shtetin, ajo dicka kishte lidhje me nje sistem te ri diktature qe po instalohej duke filluar me vjedhjen e votimeve dhe rahjen e kundershtareve nga njerzit e shikut te veshur civila. Te njejten gje beri edhe Enveri ne vitet 40 me kundershtaret e tij . Dhe nuk kishte si te ndodhte ndryshe kur po drejtoheshim dhe drejtohemi nga nje ish komunist i devotshem dhe karierist Partie kjo vlen edhe per Nanon. Ujku qimen e nderron por zakonin se harron.

Une personalisht nuk pajtohem dhe i denoj ato krime, te cilat jane bere pikerisht nga njerez te ish sistemit komunist sic ishte ajo liria Hoxha e te tjere. Dhe jau thash edhe me lart qe une nuk kam qene ne Shqiperi ne ate vit prandaj mos mu drejto mua me (JU i masakruat) sepse po me fajson pa u menduar aspak.
    Per kete pike te jam pergjigjur njeher tek pika 5 e postimit tim ku thuhet :

...ok kerkoje falje .......

i/e regjistruar Maska e bamatat
    Anëtarësuar
    07-01-2010
    Vendndodhja
    Ne malet e Laberise atje ku Dielli dhe Shqiponja rrine bashke
    Postime
    1,070
    Citim Postuar më parë nga William Wallace Lexo Postimin
    Po ti mer pse kopjo bejte tironase?
    Ai qe e ka qit ket bejte ka vdek ne 77en. Ene dihet se nga ishin katnaret qe vijshin me leje te Dulles n'Tiron ne ate kohe. Kon qen bashkefshataret tuj. Ja ke fut vetes meifjal
    Cere thu tina merr , qe nuk di si me ta vu emrin ! Tirana ne 77 kishte 250.000 mije banore , ndersa Tirana ne 1944 kishte 12.000 banore ! Tani me ate mendjen tate ajnshtajniane , ma bo nji cik llogarine se kush ishte jabanxhiu m' Tiron, dhe shikohu nji her nga mbrapa se mos e ke vet mrena ! Ne 77-ten ne Tirane nuk ka pas ndertime qerpici si ne Adana te Turqise !
    Ndryshuar për herë të fundit nga bamatat : 12-03-2010 më 13:14

Anëtarësuar
    07-01-2010
    Vendndodhja
    Postime
    1,070
    Citim Postuar më parë nga _MALSORI_ Lexo Postimin
    ma more ne kthese shoku ..skam cte shtoj tjeter...shkodrani para shume kohesh pati thene '' po ta hedhesh grepin ne Bune , kap nje ngjale , po ta hedhesh grepin ne tirane , kap nje lab apo nje lal....
    Prandaj Tirana ishte qyteti me i paster dhe me ekologjik ne Europe ! E mbani mend besoj kur Tirana dhe qendra e saj u kthyen ne hale te madhe dhe qender e shurres dhe e felliqesirave ! Eshte mire mos ta harroni !

Tironc Maska e William Wallace
    Anëtarësuar
    04-04-2009
    Vendndodhja
    Me shpirt n'Tiron, me trup larg....
    Postime
    20
    Citim Postuar më parë nga bamatat Lexo Postimin
    Cere thu tina merr , qe nuk di si me ta vu emrin ! Tirana ne 77 kishte 250.000 mije banore , ndersa Tirana ne 1944 kishte 12.000 banore ! Tani me ate mendjen tate ajnshtajniane , ma bo nji cik llogarine se kush ishte jabanxhiu m' Tiron, dhe shikohu nji her nga mbrapa se mos e ke vet mrena ! Ne 77-ten ne Tirane nuk ka pas ndertime qerpici si ne Adana te Turqise !
    Ti qeke tamom si personazhi i bejtes, do me na dhon men. Jabonxhit ishim ne 7 brez aty, jo juve qe erdhet me buke e qep me vete.
    Bejta o e Sefer Dajes, qe ka vdek ne vitin 1977. Tashi, ne ato vite tropojnt e kuksjont nuk kishin ardhe n'Tiron. Sefer Daja urrente kamunistat qe e bon me vdek urie. Dihet nga kon qen.

Origjinalja

Hone pri deti na paske ardhe
    midis Tirones ke zon ven
    kaptinen ma paske si **** dardh
    do me na dhon ene men

Nje ene nji tjeter nga Sefer Daja

Jom tuj mendu kahone
    Po s’po dij fijen ku ta kap
    Ju thoni qe ini prej Tirone
    Po demete qekeni lab

Po kte per çin e ka pas?

Ene maj gojen kur flet me mu, se nuk permenda by...

Anëtarësuar
    07-01-2010
    Vendndodhja
    Postime
    1,070
    Ti qeke tamom si personazhi i bejtes, do me na dhon men. Jabonxhit ishim ne 7 brez aty, jo juve qe erdhet me buke e qep me vete.
    Bejta o e Sefer Dajes, qe ka vdek ne vitin 1977. Tashi, ne ato vite tropojnt e kuksjont nuk kishin ardhe n'Tiron. Sefer Daja urrente kamunistat qe e bon me vdek urie. Dihet nga kon qen.

Origjinalja

midis Tirones ke zon ven
    do me na dhon ene men

Jom tuj mendu kahone
    Po demete qekeni lab

Po kte per çin e ka pas?

Historia ma men vetem tre grupe komunistash , nji ne Shkoder , nji ne Korce dhe nji ne Tirane . Ne laberi nuk mban mend ndonji ... Keshtu qe lexo dhe meso edhe ndonjihere se nuk te ben dem , ta rrumbullakos koken dhe nuk ta len si dardhe . Ta bon koken shqiptare te rrumbullaket dhe nuk ta len si dardhe si turceli !

Asnji jugor nuk thot jam nga Tirana , por jam nga .... vendi im dhe kam le ne Tirane , dhe flet per Tiranen ku shtepite e qerpicit i zuri hija e pallateve dhe uzinave dhe universiteteve qe ata lebrit i ndertuan per te gjithe vendin ! Lebrit nuk e kane zakon me u mburr si qerpiçaxhinj e baltaxhinj , ate lloj Tirone ta kan fal ty !

Prandaj Tirana ishte qyteti me i paster dhe me ekologjik ne Europe ! E mban mend besoj kohen se kur Tirana dhe qendra e saj u kthyen ne hale te madhe dhe qender e shurres dhe e felliqesirave ! Eshte mire mos ta harroni zotnia juj!

A mure vesh tina ?
    Ndryshuar për herë të fundit nga bamatat : 12-03-2010 më 18:47

Tironc Maska e William Wallace
    Anëtarësuar
    04-04-2009
    Vendndodhja
    Me shpirt n'Tiron, me trup larg....
    Postime
    20
    Citim Postuar më parë nga bamatat Lexo Postimin
    Historia ma men vetem tre grupe komunistash , nji ne Shkoder , nji ne Korce dhe nji ne Tirane . Ne laberi nuk mban mend ndonji ... Keshtu qe lexo dhe meso edhe ndonjihere se nuk te ben dem , ta rrumbullakos koken dhe nuk ta len si dardhe . Ta bon koken shqiptare te rrumbullaket dhe nuk ta len si dardhe si turceli !

Asnji jugor nuk thot jam nga Tirana , por jam nga .... vendi im dhe kam le ne Tirane , por flet per Tiranen ku shtepite e qerpicit i zuri hija e pallateve dhe uzinave dhe universiteteve qe ata lebrit i ndertuan per te gjithe vendin !

Prandaj Tirana ishte qyteti me i paster dhe me ekologjik ne Europe ! E mbani mend besoj kur Tirana dhe qendra e saj u kthyen ne hale te madhe dhe qender e shurres dhe e felliqesirave ! Eshte mire mos ta harroni zotnia juj!

A mure vesh tina ?
    Po, pastaj Enveri i likudoi te gjithe ene ngelen ata te tijet, se grupet ishin kamunista por jo Enverista katila.
    Asnji jugor nuk thote jom tironas? Se di. Ne kohen e Seferit po me sa duket. Nga Varri Bajramit . Si ti qe na kopjo bejte tironase ne duke qen jabonxhi per vete tallesh me jabonxhit e tjere.
    Ndertut pallate gri te shemtume turpi i zotit. Qyteti me ekologjik ahahaha.... po nuk kishte makina ne kohen e Dulles tuaj.
    Qender e shurres nuk u bo prej tironasve po prej ju katnarve qe iu versulet prap Tirones her me Salen her me Meten e Tosin

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    01-11-2009
    Postime
    160
    Citim Postuar më parë nga dardajan Lexo Postimin
    Cdo problem varet nga kendveshtrimi i sejcilit individ, psh :
    Supozojme se ne mes te nje sheshi eshte vendosur nje bust dhe rreth tij jane shperndare 10 veta po ti pyesesh nje nga nje sejcili prej tyre do te tregoje ate qe ka pare nga kendveshtrimi ku ishte vendosur dhe do kembengule qe kjo eshte e verteta, duke injoruar kendveshtrimet e tjera. Por nese marrim edhe nje te 11 qe nuk e ka pare bustin pra qe nuk ka qene present por i merr ne pytje 10 individet dhe thith kendveshtrimet e tyre, arrin te ndertoje bustin edhe pa e pare, ne ate menyre qe te permbaje te 10 kendveshtrimet.

Me kete shembull dua tju them se sejcili prej nesh ka kendveshtrimin e tij, mbi kete ngjarje qe e bazon ose mbi ate qe ka pare realisht ose mbi ate qe ka degjuar ose lexuar. Prandaj nje diskutim i tille do ishte pa buke, i lodhshem, me dhe fyerje midis njeri tjetrit.

Prandaj po i bie shkurt meqense nuk kam qene ne 97 ne Shqiperi pra jam ai i 11.
    disa kendveshtrime qe cuan ne 97

1- Zgjedhjet u vodhen dhe shum komisionere u rrahen ose u kercenuan nga njerez te pa identifikuar me dialekt verior.
    2-Nga qeveria u lejuan firmat piramidale te vjelin leket e njerzve, dhe me pas u mbyllen pa i sekuestruar asgje firmave, duke lene popullin me gisht ne goje.
    3-Qeveria hoqi te gjithe drejtuesit e vjeter, ne administraten shteterore , dhe i zevendesoj me te rinj , pothuajse te gjith nga veriu. Dmth atje ne vlore gati te gjith shikasit ishin nga veriu sikur skishte kemb labi atje per tu bere shikas. Prandaj keto drejtues dhe keto dikastere nuk u pane me si te shtetit dhe te popullit por si te besuarit e qeverise dhe te kryeminstrit Berisha.
    Enjejta gje u be me te gjith jugun, dhe kjo u pa si njefar uzurpimi ndershqiptar, pra i nje krahine mbi nje tjeter krahine, u pa si nje far nenvletesimi, dhe poshterimi qe i bente qeveria atij populli.
    4-Kjo pakenaqesi dhe kjo situate e krijuar u shfrytezua nga PS per te rrezuar qeverine dhe kerkuar zgjdhje te reja ne menyre qe te fitonin ata.
    5- Nga gjith kjo katraure ai qe u demtua me shum ishte populli, qe humbi jo vetem jeten bijeve te vet por edhe pasuri, pasiguri, dhe besimin tek shteti. Qe nga ajo kohe shteti ne Shqiperi eshte vetem nje figure simbolike sepse nuk funksionon si shtet por si nje matrapaz i madh me fatet e popullit dhe me pasurine e tij. Dhe matrapazet me te medhenj jane politikanet tane qe nga i pari deri tek i fundit qe ka marre teseren dje.

Ky eshte pershkrimi qe beri individi i 11 qe nuk e kishte pare bustin por mblodhi kendveshtrimet e 10 te tjerve.
    Ketij Postimi askush nuk ka cfare ti shtoje - nje postim i sakte, jo percares dhe tolerant.
    Respekt Dardajan (gjej ndonje Emer Shqiptar or Mik, do te te kete hije).

97-a ishte nje njolle e zeze pavaresisht nga kendveshtrimi apo nese ishte e provokuar nga Pushteti apo nga Opozita apo apo apo. Kjo ska shume rendesi. Them se cilido Patriot i vertete Shqiptar duhet te ngreje zerin dhe ti kundervihet cdo dukurie qe ndoshta nje dite do te na risillte 97-en

Nuk mbin fara po nuk pati terren....
    Luftoni per te miren e Kombit sot dhe ne te ardhmen dhe mos u zini per te kaluaren ... ajo ka kaluar dhe sndryshohet dot

Rrofte Mafia Pushtetare dhe Opozitare ne Shqiperi - keshtu kemi mundesi te merremi me llafe e te zgjidhim te kaluaren .... nderkohe qe keta Patriote te devotshem te sotshem mbushin xhepat ne unitet te plote

i/e regjistruar Maska e medaur
    Anëtarësuar
    21-06-2006
    Postime
    865

Origjinalja

midis Tirones ke zon ven
    do me na dhon ene men

Jom tuj mendu kahone
    Po demete qekeni lab

Po kte per çin e ka pas?

Tironen e ndertoi gjith Shqipria,qofshin nga jugu apo nga veriu. Tironsit e vjeter kishin shpia me qerpic e vetem nga 1 hurme( ose 1 man )e nji pus me pi uje kishin .Mos folim masnej per gomorin me thana.Pranej mos boni t gjithe sikur e keni pase shpine te Sahati.Tirona ka qen katun ,bile katun ordiner fare.Edhe 1 gjo ,per mu nji nga veriu eshte 1 soj si nji nga jugu, kurre skam pas paragjykime se ne fund te fundit nji m.ut jemi.
    Ndryshuar për herë të fundit nga medaur : 13-03-2010 më 13:08
    SHQIPERIA MBI TE GJITHA

Anëtarësuar
    07-01-2010
    Vendndodhja
    Postime
    1,070
    Citim Postuar më parë nga medaur Lexo Postimin
    Tironen e ndertoi gjith Shqipria,qofshin nga jugu apo nga veriu. Tironsit e vjeter kishin shpia me qerpic e vetem nga 1 hurme( ose 1 man )e nji pus me pi uje kishin .Mos folim masnej per gomorin me thana.Pranej mos boni t gjithe sikur e keni pase shpine te Sahati.Tirona ka qen katun ,bile katun ordiner fare.Edhe 1 gjo ,per mu nji nga veriu eshte 1 soj si nji nga jugu, kurre skam pas paragjykime se ne fund te fundit nji m.ut jemi.
    Eshte shume e sakte kjo qe thua or mik !
    Por keta qe flasin ketu , me detyruan te perdor gjuhen e tyre, duke thene ta provoj edhe une nje here !

Te gjitha diskutimet dhe etiketimet e bera me siper , bien ere antishqiptarizem , me perjashtim te mendimeve te matura , ku ndonje diskutues eshte munduar te jete realist !

Vete ata qe kane hapur kete teme, kane patur qellime antishqiptare , percarese dezinformuese dhe shtremberuese te se vertetes ! Vete gjuha e perdorur dhe kendveshtrimi (pro antishqiptar) e tregojne hapur kete !

Lab 100% Maska e Station
    Anëtarësuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipëri
    Postime
    6,624
    Citim Postuar më parë nga puroshkodran Lexo Postimin
    para ketij mesazhi ketu poshte, nuk kishte as ofendime personale e as veri-jug

artikulli me te cilin hapa temen nuk ka pune as me veriun as me jugun, por flet per nje ngjarje makaber ku copetohen kufoma e i pihet gjaku. por me sa duke klyshet te luiza hoxhes krenohen akoma sot me te.
    O Shkodran , mos i mer per te verteta te shenjta ato qe lexon ne gazetat e Balli Fariut.
    Po te me tregoje per nje gje ne Shkoder nuk do te kundershtoja por Ti kthehesh e me tregon nje gje qe e di me mire nga Ti dhe nuk eshte ashtu siç e thua Ti.
    Dhe mos na cileso neve si Enverist se nuk ka legenosje me te madhe sot se te jesh Salist.

Faqja 4 prej 21 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •