Close
Faqja 2 prej 21 FillimFillim 123412 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 201
    i/e regjistruar Maska e SKIFTERI&12.05
    Anëtarësuar
    04-11-2007
    Postime
    423
    Citim Postuar më parë nga bamatat Lexo Postimin
    Degjo , nuk kam qellim fare me perca njeri apo aq me pak njerezit e ndershem ! Por nje gje eshte e sigurte se nje pjese e mire ketu ne kete forum , pa i paragjykuar se jane dashakeq , jane aq mendjelehte dhe aq patetike kur diskutojne sa mundet te thuash se jane femije fare !

Te diskutosh me gjuhen si me siper keto fenomene , pa piken e pergjegjshmerise , a thua se ajo nuk ishte nje ndeshje ndermjet nje pjese te madhe te popullit dhe disa shqiptareve te tjere , pra e thene shkurt ndeshje ndermjet shqiptaresh ne fund te fundit , eshte shume pak te quhesh edhe antishqiptar (kuptohet quhet qendrimi dhe jo personi , sepse ky aq mend mundet te kete dhe aq kupton nga kjo bote ) .

Ato "tregimet" dhe hartimet e atij "shkrimtarit te SHIK-ut apo SHIU-t" keta ketu ne forum i pertypin pa i shijuar fare dhe i pijne pa i nuhatur , duke mos marre vesh fare se cfare fusin ne gojen e tyre !!!

Perplasja e '97-tes ishte perplasje ndermjet nje populli te tere dhe nje grushti vjedhesish ordinere qe pasi kishin vjedhur pushtetin , grabiten fare hapur dhe parate ! Dhe ketu nuk ishte vetem Sala , ai ishte ushtari qe i kishin dhene urdherin dhe postin per te administruar vjedhjen . Ketu ishin "ata" trasheguesit e pushtetit "demokratik" qe pervetesuan cdo gje !

Perdoren si mish per top , ata mendjeshkurter sic ishin "nepunesit e Saliut " sepse te shetit nuk ishin apo jo ? Sic edhe manipuluan dhe keqperdoren edhe revoltimin e njerezve !

Por duhet te jesh kokebosh tu japesh ze hartimeve te tilla dashakeqe ! Kriminelet ishin ne pushtet !

Ngjarjet nuk kane shkuar aspak ashtu sic "tregon" ai "shkrimtari i SHIK-ut apo SHIU-t" . Ne i kemi jetuar vete dhe nuk jemi si disa ketu qe flasin si e ema e zeqos maje thanes !

Ti kujton se me etiketimin enverist do te mundesh te zhvleresosh te vertetat qe une flas ?

Dhe sa per dijeni , ne Shqiperi , nuk eshte vendosur akoma fashizmi , keshtu qe cdo njeri ka te drejten e vet kushtetuese te jete me ke te doje , ne dac me Mao Cedunin , ne dac me Buden , ne dac me De Golin , ne dac !me Enverin , ne dac me Hitlerin ! Ta them se verej se diskutoni sikur te ishit sigurimsat e Enverit vetem se tani keni "nderruar" padron dhe jeni bere te Hitlerit
    o zotri per cillin popull e ke fjalen dhe nje grushti njerzish si eshte e mundur sipas teje qe ky grushte njerzish te kthehet ne pozitat ku ka qene nga i njejti populle.

ju lutemi mose sillni ktu shkrime emocionale te krijuara nga qejfi juaje ne edim se qka u tha per ket rebelim edhe ktu ne perendim ku jetojm se thjeshte ishin rrebel qe kishin dashur te fitonin duke ndejtur ne kokerr te shpinese pa ber gje dhe kure e pane se kishte qen thjeshte nje loje LLOTO shkatrruan shtetine e vete.

EPIROT Maska e EDLIN
    Anëtarësuar
    16-07-2007
    Vendndodhja
    ku bëhen qinglat
    Postime
    1,527
    Citim Postuar më parë nga puroshkodran Lexo Postimin
    brar
    kur ka ndodh kjo ngjarja e tmerrshe, a ishin shperthy depot e armeve ne vlore apo akoma?
    Ne mos gabofsha jane hap nje nate me vone..
    E para qe u hap ishte nje repart ne Vlore dhe mbas tij u hapen depot e Bunavise.
    Pasi u moren armet e "mira" reston e mori populli... e mbaj ment mire ate dite.

i/e larguar Maska e Homza
    Anëtarësuar
    24-02-2006
    Vendndodhja
    Ne kat te siperm!
    Postime
    3,092
    Vlora ka per te hy ne histori per makabritetet e 1997tes,,,nuk i harron dot asnje SHqiptar gjith popullin e Vlores duke brohorit me 3 gishta perpjete poshte Berisha posht Berisha.

Kta njerez historia do ti denoje, puna eshte se nqs i pranojne gabimet dhe kerkojne falje edhe mund tja u falim, ama kta jo qe nuk kerkojne falje kta kerkojne akoma gjak, kjo eshte e tmerrshme.

i/e regjistruar Maska e puroshkodran
    Anëtarësuar
    07-02-2008
    Postime
    3,635
    Citim Postuar më parë nga EDLIN Lexo Postimin
    E para qe u hap ishte nje repart ne Vlore dhe mbas tij u hapen depot e Bunavise.
    t'falemnderit edlin

Pra ka qen e organizume kjo masaker, se para se te hapeshin depot shqiptaret mund te kene pase maksimumi ndonje pushke ne shpi, por jo granatahedhese.
    Kjo dihej me kohe, por ka akoma njerez qe mendojne se ishin vetem popull i deshperuar per humbjen e lekeve

i/e regjistruar Maska e bamatat
    Anëtarësuar
    07-01-2010
    Vendndodhja
    Ne malet e Laberise atje ku Dielli dhe Shqiponja rrine bashke
    Postime
    1,070
    Citim Postuar më parë nga EDLIN Lexo Postimin
    Armet e para nga depot e shtetit jane marre ne godinen e SHIK , pasi njerezit hyne brenda . Sepse Gosina e SHIK ishte plote me arme dhe me municion !
    Nje gje nuk e kam kuptuar akoma se perse u zhvillua lufta e armatosur me SHIK , qe eshte nje nje sherbim jo luftarak , dhe jo me komisariatin e policise qe ishte force e armatosur pikerisht per ruajtjen e rendit ?

Armatosja masive filloi nje dite me pas !

Anëtarësuar
    07-01-2010
    Vendndodhja
    Postime
    1,070
    Citim Postuar më parë nga puroshkodran Lexo Postimin
    Po pra, ke te drejte. Kriminelet ishin ne pushtet. Kurse gjakpirsja Luiza Hoxha me shoqen e saj qe coptonte kufomen e nje njeriu me sopate, bashke me granatahedhesit ishin viktimat.
    Nejse mor, ti thuj ate qe mendon ti per ngjarjen, por mos kalo te "thyrja e turinjve mes krahinash" se nuk shkoi puna deri aty fatmirsisht.
    Nuk do te kishte mbrojte ky morracaku i ures se mifolit nga ushtria.
    http://www.youtube.com/watch?v=qwkZl47jgik

Mjere ti qe identifikohesh ne keta

Nuk dua te zhvleresoj ato qe thua kur te etketoj si enverist. I ka pergenjeshtru historia. Thjesht desha te them qe nje frym kane postimet tuaja. Mandej, ti je enverist, e ke shpreh vete. Nuk e ke per turp

Mos doje te thoje nuk jemi me ne kohen e Enverit?

hehe
    Kur degjoj enveristat qe thone "gjithkush ka mendinim e vet", "ç'do njeri ka te drejte te jete me ke deshiron" etj etj, me vjen me qesh e me qa njekohsisht. Pikerisht ju qe per 50 vjet denuat ata qe e mendonin ndryshe. Kulmi.

Nuk jm ish-sigurims jo. Shume i vogel ne ate kohe
    UNe nuk jam as enverist dhe as fashist , por jam realist dhe jo si ty qe mburresh se enveristet te sollen pluralizmin dhe "demokracine" duke fillu qe nga Ramizi si babai i "demokracise alla shqiptare" e duke vazhduar me ushtaret ordinere te tij Sali Berisha dhe Fatos Nano e Co.

Po te isha enverist do ta thoja fort dhe me ze te larte se nuk me rruhet nga njeri , ashtu sic them se nuk jam . Por jam realist dhe nuk i duroj dot k.urvat qe nuk bejne dot shtet as sa enveri dhe vijne dhe marrin dhe paturpsine me te akuzu pastaj !

Ata qe bertisinin "ku jeni o vlonjat ju q... motrat dhe grate ..." lane atje jo vetem k.oqet por edhe koken ! Dhe morren ate qe merituan dhe kerkuan ! Ndersa per kallepin e Luiza leshit ishte kallepi juaj , por i rreshtuar ne krahun tjeter .

Por Saluin me bashibozuke e theu populli i Vlores dhe jo Luizat me co . Po te qe per Luizat, Saliu kishte hy dhe kishte bere gjak Vloren !

Per te tjerat as nuk po e marr mundimin me diskutu me ty se se e shikoj sa mendjelehte je , zaten nuk mund te pres ndonje gjykim tjeter nga sa ke dhene ! Eshte e pamundur me mbush nje vrime te zeze !

Vazhdo , vazhdo se i mbush mendjen vehtes se ke te drejte
    Ndryshuar për herë të fundit nga bamatat : 06-03-2010 më 04:44

Anëtarësuar
    07-02-2008
    Postime
    3,635
    UNe nuk jam as enverist dhe as fashist , por jam realist dhe jo si ty qe mburresh se enveristet te sollen pluralizmin dhe "demokracine" duke fillu qe nga Ramizi si babai i "demokracise alla shqiptare" e duke vazhduar me ushtaret ordinere te tij Sali Berisha dhe Fatos Nano e Co.

Po te isha enverist do ta thoja fort dhe me ze te larte se nuk me rruhet nga njeri , ashtu sic them se nuk jam . Por jam realist dhe nuk i duroj dot k.urvat qe nuk bejne dot shtet as sa enveri dhe vijne dhe marrin dhe paturpsine me te akuzu pastaj !

Ata qe bertisinin "ku jeni o vlonjat ju q... motrat dhe grate ..." lane atje jo vetem k.oqet por edhe koken ! Dhe morren ate qe merituan dhe kerkuan ! Ndersa per kallepin e Luiza leshit ishte kallepi juaj , por i rreshtuar ne krahun tjeter .

Por Saluin me bashibozuke e theu populli i Vlores dhe jo Luizat me co . Po te qe per Luizat, Saliu kishte hy dhe kishte bere gjak Vloren !

Per te tjerat as nuk po e marr mundimin me diskutu me ty se se e shikoj sa mendjelehte je , zaten nuk mund te pres ndonje gjykim tjeter nga sa ke dhene ! Eshte e pamundur me mbush nje vrime te zeze !

Vazhdo , vazhdo se i mbush mendjen vehtes se ke te drejte
    Ti hidhesh dege me dege por nuk mundesh me i ike fakteve. Ai populli trim dhe liridashes (e kam fjalen per ata qe sulmuan shikun, jo per gjithe vlonjatet) ishte i armatosur me arme te renda lufte, dhe ne ate kohe, siç e the edhe vete nuk ishin hape akoma. Pike

Edhe mos thuj "ju", se une nuk kam lidhje me asnji. Je ti qe identifikohesh ne ate kokepalarin e ures mifolit.

Se sa nuk je enverist ti e pame te tema tjeter me artikujt qe solle. Keshtu hiqeni si neutrale ju kuqaloshet e kalbun, por mjafton nje teme kunder Enverit dhe e nxirrni koken.

Vlonjatet e ndershem e dine se ç'kane hequr ne ate kohe. Ti duhet te jesh nje nga keta "tregishtat"

.
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  

Anëtarësuar
    07-01-2010
    Vendndodhja
    Postime
    1,070
    Po pra se duhet me perkrah juve (ne rast se ti ben pjese se nuk jam interesu me te lexu ndonje postim) qe ju kundervute popullit shqiptar duke vra dhe masakru se bashku me pushtuesit bijte e lirise . Dhe ne duhet te behemi me ju sepse ju na qenkeni kunder Enverit ???!!!

Cfare po thua mos te ka ikur mendja ? Enveri ishte diktator (bile dhe vete ai nuk e mohonte kete ) por ai ka bere shume me shume se juve sherbetoret e te huajve per vendin e tij !

Ceshtja se ai u ndesh me arme dhe se ai vrau dhe persekutoi edhe njerez te pafajshem pervec juve te fajshmeve , e ben ate nje njeri qe ka bere gabime edhe te renda , por kursesi nuk krahasohet me juve !

Kaq e thjeshte eshte !

Dhe po ta perseris se une nuk jam enverist , qe ta fiksosh mire ne koke , por e vleresoj enverin me shume se sa vleresoj racen tuaj !

Juve shfrytezoni kundershtimin qe populli shqiptar demonstroi dhe demonstron kunder Enverit per vendosjen e demokracise dhe keni paturpesine , bashke me kelyshet e e tij te na pervetesoni demokracine dhe te na hiqeni i idhujtaret e saj !

Me ke kujton se po flet me ndonje injorant , qe nuk e di se cfare eshte nje shoqeri e nje vendi , cfare eshte demokracia , cfare eshte pushteti shteteror dhe kur ky kthehet ne vegel per mbytjen e shoqerise dhe vjedhjen e saj ?

Pse ti nuk paske jetuar asnje dite ne demokracite perendimore sa per te mesuar te pakten pamjen e jashteme dhe siperfaqesore se si funksionon ne vendin e Rusoit , te Kormwellit apo te Xhorxh Uashingtonit ?

Mos me shit mua dokrra sikur sapo kam zbrit nga mali ! Nuk e ha sapunin per djathe une , shko shitja ndonje injoranti !

Anëtarësuar
    07-02-2008
    Postime
    3,635
    Po pra se duhet me perkrah juve (ne rast se ti ben pjese se nuk jam interesu me te lexu ndonje postim) qe ju kundervute popullit shqiptar duke vra dhe masakru se bashku me pushtuesit bijte e lirise . Dhe ne duhet te behemi me ju sepse ju na qenkeni kunder Enverit ???!!!

Cfare po thua mos te ka ikur mendja ? Enveri ishte diktator (bile dhe vete ai nuk e mohonte kete ) por ai ka bere shume me shume se juve sherbetoret e te huajve per vendin e tij !

Ceshtja se ai u ndesh me arme dhe se ai vrau dhe persekutoi edhe njerez te pafajshem pervec juve te fajshmeve , e ben ate nje njeri qe ka bere gabime edhe te renda , por kursesi nuk krahasohet me juve !

Kaq e thjeshte eshte !

Dhe po ta perseris se une nuk jam enverist , qe ta fiksosh mire ne koke , por e vleresoj enverin me shume se sa vleresoj racen tuaj !

Juve shfrytezoni kundershtimin qe populli shqiptar demonstroi dhe demonstron kunder Enverit per vendosjen e demokracise dhe keni paturpesine , bashke me kelyshet e e tij te na pervetesoni demokracine dhe te na hiqeni i idhujtaret e saj !

Me ke kujton se po flet me ndonje injorant , qe nuk e di se cfare eshte nje shoqeri e nje vendi , cfare eshte demokracia , cfare eshte pushteti shteteror dhe kur ky kthehet ne vegel per mbytjen e shoqerise dhe vjedhjen e saj ?

Pse ti nuk paske jetuar asnje dite ne demokracite perendimore sa per te mesuar te pakten pamjen e jashteme dhe siperfaqesore se si funksionon ne vendin e Rusoit , te Kormwellit apo te Xhorxh Uashingtonit ?

Mos me shit mua dokrra sikur sapo kam zbrit nga mali ! Nuk e ha sapunin per djathe une , shko shitja ndonje injoranti !
    Bla bla bla nji km postim pa lidhje
    juve juve juve
    Kush "neve"?
    Kushe eshte "rraca ime"?
    Kush vrau bijte e lirise?
    Dhe mbi te gjitha: C'lidhje kane me temen?

Batamatas, nuk je normal. Shko bani derman vedit

p.s
    ajo pjesa me te kuqe tregon sa kapacitet ke

Anëtarësuar
    07-01-2010
    Vendndodhja
    Postime
    1,070
    Lidhja qe kane me temen eshte kjo :

Edhe historite e sigurimit te Enverit, po ti lexosh ngjajne si dy pika uji me historite e treguar nga ShIK-asit e Sales dhe juve ne kete butafori qe ti e quan teme .

edhe gjuha e perdorur ne kete teme i ngjan si dy pika uji me propoganden enveriste per "luften e tij" kunder armiqve te klases (lexo "demokracise" dhe veglave te agjenturave te huaja) !

Por ti nuk mundet ta kuptosh llogjiken time, se qe ta kuptosh ate duhet te jesh i cveshur nga Enverat dhe Salirat , duhet qe te vesh ne balance parimet e funksionimit mbareshqiptar ! Parimet e funksionimit dhe jo personat idhuj !

Ky eshte ndryshim shume i madh midis nesh !

Vendi im , eshte vendi im dhe nuk ia di per nder askujt , as Enverit dhe as Saliut , por perkundrazi , ata kane detyren te mos ma veshtiresojne jeten ne vendin tim qe nuk ma dhane dhe ma caktuan ata , por te paret e mi !

Keto propogandat alla Fronti demokratik apo Forumi i grave demokrate , nuk bejne per mua ! Kush ka deshire te ushqehet me to , oreks te mbare . Por te pakten mos na caje .... neve te na jape edhe mend , pale te na etiketoje !

Faqja 2 prej 21 FillimFillim 123412 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •