Close
Faqja 27 prej 40 FillimFillim ... 17252627282937 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 261 deri 270 prej 399
    i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga daniel00 Lexo Postimin
    Une sa i perket kesaj femres qe ka kaluar ne shume bashkejetese , do isha i sigurte se eshte nje femer qe nuk me perket mua dhe as qe me ngjan ne tip , pasi keto eksperiencat e saj mund ti mbledhe e ti beje nje liber roze po nuk hyjne ne pune per nje martese . Femra qe eshte serioze kerkon angazhime nga mashkulli dhe po ashtu zotohet ndaj tij . Ne bashkejetese nuk shoh asnje angazhim , secili eshte i qete te beje jetese paralele megjithese nen nje çati e ne nje shtrat . Me tu prishur humori lidhja ne bashkejetese eshte ne pikepyetje . Kjo menyre jetese per mendimin tim e ka burimin nga egoizmi ne rradhe te pare , si dhe liria per flirte e kushedi ndonje femer tjeter te rastit , siç e thua ti . Pasi sa i detyrohesh nje femre ne bashkejetese ? Cilat jane pergjegjsirat qe une nuk i kuptoj ne bashkejetese ?
    Ne martese me te cilen e krahasoj une , tradhtia do te sillte menjehere argument per ndarje . Dhe une krahasoj martesen me bashkejetesen , jo keto te dashurat qe deri sa te arrijne ne martese (i thençin) , kalojne nje skuader futbolli me gjithe stol rezervash .
    O Daniel nuk ka femra qe te kete kaluar ne shume bashkejetesa, sidomos ne Shqiperi. Femra e merr me seriozisht bashkejetesen. Per te eshte njesoj si martesa. Jeni ju meshkujt qe nuk e merrni seriozisht. Ato femra qe thua ti qe kalojne nje skuader futbolli nder duar, ato ashtu vazhdojne dhe pas martese. Rendesi ka te zgjedhesh njeriun e duhur. Me njeriun e duhur martesa dhe bashkejetesa nuk kane shume ndryshim. Ti e di qe ka shume cifte edhe pse i dine te martuar ata nuk e kane bere celibrimin? Vetem kur behen me femije, apo pas disa vitesh i drejtohen gjendjes civile.
    Mos harro se dhe martesa prishet shume kollaj. Ka dhe cifte qe rrine bashke sa per sy e faqe ne martese se i bashkon interesi personal, apo thjesht femijet.
    Ndryshuar për herë të fundit nga mia@ : 09-03-2010 më 19:40

i/e regjistruar Maska e Elonaa
    Anëtarësuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Citim Postuar më parë nga 2043 Lexo Postimin
    Pyt moj pyt.
    Sa te dush pyt.
    Por eshte puna se pergjigjet do jene ato qe do ti dhe jo ato qe jane ne realitet
    Dhe ti nuk e provon dot te kunderten.
    E more vesh pse nuk duhet me pyt???????
    Kaq te mbaruara qenkan femrat qe njef ti zoteri??!!!
    Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)

Sensual
    Anëtarësuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    po nuk jetove me nje njeri ta shohesh ne momentet me te keqija , kur zgjohet ne mengjes me floket pakrehur , kur eshte me nerva , kur zihet papushim , kur gerrhet , kur shkon ne banje etcccc pasi ti kesh pranuar te gjitha keto vetem mund te martohesh

prandaj duhet bashkjetesa .. kshu nga larg te gjitha lulet duken te bukura ... deri sa i afrohesh tu marresh ere

God Bless You Maska e _Mersin_
    Anëtarësuar
    21-05-2008
    Vendndodhja
    ne nota humori
    Postime
    2,593
    Citim Postuar më parë nga eaglexxx Lexo Postimin
    Po kur po vendos ti vula per keto ceshtje kaq delikate si Martesa dhe Bashkejetesa,e s’po vendoskemi ne vula per nje si puna jote
    Ti mire e ke shkruar vendin e ke atje te “xhura” se s’je per keto tema.
    Dhe pranoji dhe mendimet te tjereve se ne flasim nga eksperienca.
    Mos na bej te “zgjutin” ktu

E sa per ato gudulisjet me vjen keq per ty qe s’ka kush te te gudulisi
    Fantazohesh shpesh keshtu,,,,?
    Ehh ,,,,,,,,
    Clidhje kane eksperiencat e tua me definimet kundrejt meje? Goce mos ngatarro endrren me realitetin se pastaj zhgenjehesh.Vazhdo futja katunit ti duke vene vula nderkohe qe spranon idete.Edhe mos te duket forumi si krevat bashkejetese qe te perdoresh gjuhen e superiores me nje si "puna ime".
    Bashkejetesa eshte han pa porta ku sado qe njeri nga partneret mundohet te mbylli deren vjen tjetri e i fut shqelmin.Njerzit per shkak te globalizmit seksual jane gati te heqin dhe breket vetem te duken moderne.Nderkohe tradita shqiptare ka disa rregulla qe nuk fundosen me kohen globaliste sic eshte fejesa dhe pastaj martesa.
    "Shoku Mjekesise"

Anëtarësuar
    21-05-2008
    Vendndodhja
    ne nota humori
    Postime
    2,593
    Citim Postuar më parë nga Enii Lexo Postimin
    po nuk jetove me nje njeri ta shohesh ne momentet me te keqija , kur zgjohet ne mengjes me floket pakrehur , kur eshte me nerva , kur zihet papushim , kur gerrhet , kur shkon ne banje :D etcccc pasi ti kesh pranuar te gjitha keto vetem mund te martohesh ;)

prandaj duhet bashkjetesa .. kshu nga larg te gjitha lulet duken te bukura ... deri sa i afrohesh tu marresh ere :p
    Pse fejesa nuk sherben per marrje ere te lules? Normalisht qe jo cdo gje qe shkelqen nuk eshte ar, por problemi qendron se ti goce deshiroke te hysh tek rrenjet e lules, e mesa shof une e paske futur lulen dhe ne tualet per ta pare.:D
    "Shoku Mjekesise"

O Cuna bashkjetesa varet edhe ne ca vendi te shqiperise/botes ku jeton ... nqs ti jeton ne ndonje krahine te veritut per 1000 vjet s'mundesh me bere bashkjetese atje... sepse ata i ka lene gjermani pa vra(shaka) por bashkjetese ka edhe anen pozitive qe nqs lindin konflikte midis njeri-tjetrit fare mire ato mund te mos bashkjetojne me,,, edhe asgje nuk komplikohet !!!!!!!!!
    She's the morphine queen of my vaccine.

Anëtarësuar
    21-05-2008
    Vendndodhja
    ne nota humori
    Postime
    2,593
    Citim Postuar më parë nga Mr-Bledi Lexo Postimin
    O Cuna bashkjetesa varet edhe ne ca vendi te shqiperise/botes ku jeton ... nqs ti jeton ne ndonje krahine te veritut per 1000 vjet s'mundesh me bere bashkjetese atje... sepse ata i ka lene gjermani pa vra(shaka) por bashkjetese ka edhe anen pozitive qe nqs lindin konflikte midis njeri-tjetrit fare mire ato mund te mos bashkjetojne me,,, edhe asgje nuk komplikohet !!!!!!!!!
    Te gjithe e pelqejne bashkejetesen jo si forme jetese por si lehtesi ndarje.Pra vete bashkejetsa tregon qe eshte nje lidhje naive e pasigurte dhe qe con ne pasiguri sepse nuk i jep mundesi ciftit qe te durojne gjate kohes se zenkave dhe te ndryshojne sjellje.Kurse martesa eshte serioze dhe nuk behet divorci tak fak.Ajo te le kohe te mendohesh mire dhe te dalesh me nje konkluzion te opjekur jo si bashkejetesa e cila mund te quhet shkurt lidhje naive e qellimshme per ndarje te lehte.Pra dihet pse behet bashkejetesa sepse qellimi i saj eshte lehtesimi i ndarjes dhe ate e bejne njerzit qe sduan jetegjatesi ne lidhje por duan te ndahen.eshte e kuptueshme dhe nga ata qe e mbrojne kete teme.
    "Shoku Mjekesise"

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    27-01-2004
    Postime
    2,378
    Citim Postuar më parë nga Mjekesia Lexo Postimin
    Te gjithe...
    fiuuuuuu, ca fjale...
    imagine there's no countries...
    nje fjale, nje kuptim...
    :))))

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar më parë nga Elonaa Lexo Postimin
    Kaq te mbaruara qenkan femrat qe njef ti zoteri??!!!
    Ti do ishe e lumtur sikur te ishe sa gjysma e atyre qe njoh une.
    Dhe do te ishe me e lumtur akoma po te me njihje.
    Por me vjen keq.
    Respektin tim, ....por nuk je ne guston time
    Unë jam njeri i thjeshtë.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

Sensual
    Anëtarësuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    Citim Postuar më parë nga Mjekesia Lexo Postimin
    Pse fejesa nuk sherben per marrje ere te lules? Normalisht qe jo cdo gje qe shkelqen nuk eshte ar, por problemi qendron se ti goce deshiroke te hysh tek rrenjet e lules, e mesa shof une e paske futur lulen dhe ne tualet per ta pare.
    vetem allahu jot e ben at pun lol

Faqja 27 prej 40 FillimFillim ... 17252627282937 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •